Hill's logo

HOE HILL'S OMGAAT MET DE COVID-19 CRISIS

Nu we op afstand van elkaar leven, is dit juist het moment om nader tot elkaar te komen. Het is inspirerend om te zien hoe in deze onzekere tijden de asielen, veterinaire professionals en de samenleving hun uiterste best doen om voor huisdieren te zorgen. Als wereldwijd opererende producent van diervoeding willen we hierbij hulp bieden.

Hill's Food Shelter & Love Logo

VOOR DIERENASIELEN

Via ons Food, Shelter & Love programma kunnen asielen beschikken over kwalitatieve voeding voor de dieren die zij onderdak bieden. Samen met asielen wil Hill's werken aan één doel: het leven van de asiel- en toekomstige huisdieren wezenlijk verbeteren. Ben jij een asiel en geïnteresseerd in dit programma? Neem dan contact met ons op.

WIL JE HET ASIEL IN DE BUURT HELPEN?

In deze moeilijke tijd kunnen de asielen je hulp goed gebruiken. Een eenvoudige en effectieve manier is bijvoorbeeld een gelddonatie. Maar misschien kan het asiel andere hulp ook goed gebruiken. Neem contact op met het asiel om te kijken hoe je hen het beste kunt steunen. Op onze website vind je de contactgegevens van een asiel bij jou in de buurt.

Asiel zoeken

VOOR VETERINAIRE PROFESSIONALS

We werken er aan om je praktijk binnen de richtlijnen van de overheid van dienst te zijn, en om onderbrekingen in de toelevering te minimaliseren. Je Hill's vertegenwoordiger kan je hier meer over vertellen.

Heb je vragen over onze producten? Onze gratis Voedingslijn staat voor je klaar.

VOOR BEZORGDE BAASJES

Wat als? Hoe kan ik? We weten dat je vragen hebt. En wij zijn er om ze te beantwoorden. Hieronder vind je een selectie interessante artikelen over huisdieren en thuiswerken of social distancing.

De beste manier om te helpen is om zoveel mogelijk thuis te blijven en je gezondheid in de gaten te houden. Voor actuele informatie kun je kijken op de website van de World Health Organization.

ONZE ZORG VOOR KWALITEIT IS ONVERANDERD

Wij zijn een bedrijf dat dierenvoeding maakt op basis van wetenschap, transparantie en verantwoordelijkheid. Hoewel dit onzekere tijden zijn, kun je erop vertrouwen dat wij een consistente, betrouwbare voeding blijven leveren met het beste belang voor je hond of kat voorop.

MET WETENSCHAP ALTIJD EEN STAP VOOR.