van één stap terug,
naar twee sprongen vooruit.
DAT KAN WETENSCHAP.

Dieetvoeding waarmee we dierenartsen helpen het leven van je kat of hond te veranderen

Huisdieren met gezondheidsklachten hebben de ondersteuning van goede voeding nodig. Prescription Diet voer mag alleen op advies en onder toezicht van de dierenarts worden gegeven.

Wij bieden klinisch getest dieetvoer om jouw huisdier te ondersteunen

ICON URINARY HEALTH
Urinewegen
ICON KIDNEY SUPPORT
Nieren
ICON SKIN & COAT HEALTH
Huid
ICON WEIGHT MANAGEMENT
Gewichtscontrole
ICON DIGESTIVE CARE
Spijsvertering

Dit zijn slechts enkele voorbeelden waarvoor een dierenarts Prescription Diet voeding kan aanbevelen. Bekijk onze volledige lijst met honden- en kattenvoer hieronder.

Voor een gezond en gelukkig leven

Prescription Diet is klinische voeding geschikt voor verschillende gezondheidsaandoeningen. Met Prescription Diet kun je er zeker van zijn dat jouw huisdier de hoogste kwaliteit voeding krijgt, gebaseerd op wetenschap.

Als je huisdier te maken heeft met specifieke gezondheidsklachten, of als je denkt dat hij extra ondersteuning nodig heeft, maak dan een afspraak met je dierenarts en vraag hoe Prescription Diet kan helpen.

Satisfaction Guarantee Logo

Aanbevolen door dierenartsen wereldwijd

Als marktleider in geavanceerde voedingswetenschap en onderzoek, is Hill's er trots op dat we door dierenartsen worden aanbevolen.

Satisfaction Guarantee Logo

100% Tevredenheid Garantie

Als jij, je hond of je kat niet tevreden is over onze producten dan kun je aanspraak maken op de Hill's 100% Tevredenheid Garantie. Meer informatie.

Vind een dierenarts bij jou in de buurt

Hill’s Prescription Diet is dieetvoeding waarvoor een advies van de dierenarts nodig is. Vraag jouw dierenarts om de gezondheid en voedingsbehoeften van je huisdier te beoordelen.

Vind een dierenarts