VOEDING OP BASIS VAN
WETENSCHAP

Hill’s Brand Horizon

We zijn voorlopers op verschillende wetenschappelijke gebieden. Zo ontwikkelen we de kwaliteitsvoeding die jouw huisdier verdient

Wij zijn ervan overtuigd dat de wetenschap de beste weg is naar de best mogelijke zorg voor je huisdier. Trends komen en gaan. Onze visie is dat wetenschap de weg leidt en ons in staat stelt om dierenvoer te maken waarmee jij een stap voor bent.

Gebaseerd op de behoeften van je huisdier

Echte innovatie kent geen vast patroon. Bij Hill’s werken meer dan 220 dierenartsen, voedingsdeskundigen en voedingswetenschappers die onderzoeken wat je huisdier nodig heeft voor een zo lang en gelukkig mogelijk leven. Ontdekkingen volgen ongebaande paden. De eerste vraag die wij ons stellen is "Wat als?". Vervolgens kijken we naar klinische studies die resultaten bevestigen die je kunt vertrouwen. Vernieuwingen ontstaan tussen al deze ontluikende patronen en ontdekkingen.

 wetenschappelijk geleide ingrediënten icoon

Ingrediënten op basis van wetenschappelijke inzichten

De grootste impact van voeding begint klein. Gezonde spijsvertering, sterke botten en een prachtige vacht zijn het resultaat van een zorgvuldig geselecteerde combinatie van ingrediënten en voedingsstoffen.

kom natvoer met gemarkeerde ingrediënten

De afbeelding van de ingrediënten dient uitsluitend ter illustratie. De ingrediënten variëren per product.

De selectie van ingrediënten begint met een diepgaand inzicht in huisdieren en hun specifieke voedingsbehoeften. We kiezen voor combinaties die niet alleen het lekkerst smaken, maar huisdieren ook de beste voedingswaarde leveren naar leeftijd, grootte en behoefte.

Elk voer is zo samengesteld dat de smaak onweerstaanbaar is (bewezen door ons team van honden en katten in ons Pet Nutrition Centre).

 voorspellende biologie icoon

Baanbrekende wetenschap leidt tot baanbrekende voeding

De vetverbranding van een huisdier stimuleren of oudere dieren zich weer jong helpen voelen, dankzij onze consistente wetenschappelijke benadering kunnen we voeding maken zoals geen ander merk dierenvoeding.

Leidend in 'predictive biology'

De wetenschap wijst uit dat de biologie van huisdieren belangrijk is voor hun gezondheid. Een voorbeeld hiervan is ons voortdurende onderzoek naar het effect van voeding op de gen-expressie van huisdieren om hen een langer en gezonder leven te helpen leiden.

Gewicht

Dankzij omvangrijk onderzoek naar huisdieren met overgewicht en gezonde huisdieren hebben we ingrediënten kunnen aanwijzen die huisdieren helpen vet op een natuurlijke manier efficiënter te verbranden. Ruim 70% van de huisdieren is binnen 10 weken afgevallen met behulp van onze voeding voor gewichtsbeheersing.               

Ouder worden

Door de gen-expressie van jongere en oudere huisdieren met elkaar te vergelijken, krijgen we meer inzicht in de manier waarop hun biologie na verloop van tijd verandert. Met behulp van dit onderzoek kunnen wij voeding samenstellen die is afgestemd op de biologie van de oudere hond en daarmee hun vermogen om spontaan en actief te blijven ondersteunen.

het huisdier microbioom icoon

De gezondheid van je huisdier begrijpen - van binnenuit

Prebiotische vezels voeden de darmbacteriën en kunnen van invloed zijn op de algemene gezondheid en het welzijn van je huisdier. Op basis van jarenlang onderzoek concludeerden de deskundigen bij Hill's dat het darmmicrobioom niet alleen van invloed is op een gezonde spijsvertering, maar ook op de algehele gezondheid van huisdieren.

Bij Hill's staat de gezondheid van het microbioom voorop in de ondersteuning bij spijsverteringsproblemen. Het bevordert op een natuurlijke manier een regelmatige, gezonde stoelgang te bevorderen en herstelt het evenwicht van het unieke darmmicrobioom van huisdieren.

ActivBiome+

Hill’s ActivBiome+ technologie is samengesteld met een exclusieve combinatie van prebiotica om het darmmicrobioom van het huisdier snel te voeden voor een gezonde spijsvertering en algemeen welzijn van het huisdier.

wetenschappelijk geleide ingrediënten icoon

Waar deskudigen op vertrouwen

De dierenarts is de beste bron van informatie en zorg voor je huisdier. Hun eerlijke feedback helpt ons om de formules van onze producten te verbeteren en verfijnen. Talloze dierenartsen adviseren Hill's en geven onze voeding aan hun eigen huisdieren.

foto van meisje dat met kat speelt

Een stap voor, voor toekomstige generaties

Wij zijn al sinds 1907 actief in de diervoedingsindustrie en begrijpen de waarde van duurzaamheid op de lange termijn.

afbeelding van een medewerker van een voedingscentrum voor huisdieren die kat aait

Heerlijk van samenstelling

Dankzij onze wetenschappelijke aanpak weten wij hoe we van een maaltijd een heerlijk, onweerstaandbaar en tevreden moment voor jouw huisdier kunnen maken.

foto van wetenschapper die zorgt voor kwaliteit in een steriele omgeving

Een product waarop je kunt vertrouwen

Wij zorgen ervoor dat het voer van jouw huisdier voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van voedingswaarde, veiligheid en smaak. Lees verder om hier meer over te weten.