een goede start
in elke zakDAT KAN WETENSCHAP.

Bekijk alle producten voor katten Vraag jouw dierenarts

Dieetvoeding waarmee we helpen het leven van jouw kat te veranderen

Heeft je kat specifieke gezondheidsklachten, of voedingsbehoeften? Hill's Prescription Diet is klinische voeding die door dierenartsen wordt aanbevolen, voor een gezond en gelukkig leven.

Packshot Urinary Care

URINEWEGEN

Wanneer je kat urinewegproblemen heeft, kan dat voor jullie beiden frustrerend zijn. Een goede eerste stap is een bezoek aan de dierenarts. Daarna volgt de keuze voor de juiste voeding. Hill's heeft verschillende soorten voeding om de urinewegen te ondersteunen, waaronder Prescription Diet c/d Multicare. Deze voeding ondersteunt bij urinewegaandoeningen en lost nierstenen op in slecht 7 dagen (gemiddeld 27 dagen).

Packshot Weight Management

GEWICHTSCONTROLE

Meer dan 55% van de huisdieren lijdt aan overgewicht, en zelfs een paar extra kilo's teveel kunnen al zorgen voor gezondheidsproblemen. Het goede nieuws is dat voeding kan helpen. Hill's heeft verschillende soorten voeding voor gewichtscontrole, waaronder Prescription Diet Metabolic. Deze voeding ondersteunt katten om op natuurlijke wijze gewicht te verliezen, door hun metabolisme te activeren terwijl ze een vol en voldaan gevoel houden.

Packshot Kidney Care

NIEREN

Hill's biedt verschillende soorten voeding om de nieren te ondersteunen, waaronder Prescription Diet k/d. Deze voeding helpt de vitale nierfuncties te beschermen en ondersteunt het natuurlijke vermogen van je kat om spiermassa op te bouwen (en te behouden). Zo ondersteun je de kwaliteit van leven van jouw kat met voeding.

Packshot Digestive Care

SPIJSVERTERING

Wanneer je kat last heeft van een verstoorde spijsvertering, is dat voor iedereen onaangenaam. Vraag je dierenarts welke Prescription Diet voeding geschikt is voor spijsverteringsproblemen.

Packshot Skin Sensitivities

HUID

De maaltijd is een contactmoment met je kat, maar voor een kat met voedselovergevoeligheden kan voeding ook huid- of spijsverteringsproblemen veroorzaken. Vraag je dierenarts welke Prescription Diet voeding geschikt is voor je kat met huidproblemen.

Packshot Other Conditions

ANDERE GEZONDHEIDSPROBLEMEN

Voor katten met vaak voorkomende (en minder vaak voorkomende) aandoeningen, biedt Precription Diet voeding op basis van wetenschappelijke inzichten, voor een gezond en gelukkig leven.

#vraag-het-je-dierenarts (anker alleen zichtbaar voor auteur)

veterinarian examining cat

Vraag je dierenarts om een aanbeveling

Het kiezen van de juiste voeding hoef je niet alleen te doen. Praat met je dierenarts over hoe Prescription Diet je kat kan helpen. Weet je niet waar je moet beginnen? Download onze checklist voor vragen die je kan stellen aan jouw dierenarts.

Download de lijst Zoek naar een dierenarts

Welk product zoek je?

Selecteer een onderwerp en lees meer over de voordelen van Prescription Diet voeding.

Product Prescription Diet

starstarstarstarstar 4.6 (160)

Goede voeding voor oudere katten

Mijn dierenarts heeft dit voer aanbevolen voor twee van onze oudere katten (14+ jaar).En ik moet zeggen, ze vonden het erg lekker en dat zegt veel voor een paar kieskeurige oude katjes! Ik voel me zelf ook beter, wanneer ik ze voeding geef dat goed voor ze is.

- poomy, bradenton, fl

Lees alle beoordelingen

photo of cats playing with pet nutrition center worker

Op zoek naar voeding voor elke dag?

Zorg ervoor dat je kat gezond blijft en optimaal van het leven kan genieten met Hill's Science Plan: lekkere en wetenschappelijk onderbouwde voeding voor elke levensfase.

Over Science Plan

Pet Nutrition Center (PNC)

Goedgekeurd door onze huisdieren

Van ingrediëntenanalyse tot kwaliteitscontrole en smaak, de ruim 900 honden en katten in ons wereldwijde Pet Nutrition Centre (PNC) helpen ons om wetenschappelijk onderbouwde voeding te ontwikkelen die het leven van huisdieren positief beïnvloedt.

Over het PNC

Vet Essentials

Multi-Benefit voeding


Werk proactief aan de gezondheid van je huisdier met onze Multi-Benefit voeding met meerdere gezondheidsvoordelen. Vet Essentials biedt hoogwaardige voeding in elke maaltijd dankzij de speciale ingrediënten en unieke Hill's technologieën. Vet Essentials is exclusief verkrijgbaar bij de dierenarts.

Over Vet Essentials