EEN STAP VOOR,
VOOR DE
SPECIFIEKE BEHOEFTEN
VAN JOUW KAT

DIEETVOEDING WAARMEE WE
DIERENARTSEN HELPEN
HET LEVEN VAN JE KAT TE VERANDEREN

Hill’s Prescription Diet is voeding die is samengesteld op basis van wetenschappelijke inzichten voor katten met specifieke gezondheidsklachten of specifieke voedingsbehoeften. Prescription Diet kattenvoer mag alleen op advies en supervisie van de dierenarts worden gegeven. Vraag je dierenarts wat Prescription Diet voor jouw kat kan betekenen.

Producten Urinary Care

URINEWEGEN

Stenen en kristallen kunnen bij je kat pijn veroorzaken en vereisen levenslange preventieve maatregelen. De Prescription Diet Urinary Care producten ondersteunen een gezonde urinefunctie bij je kat en voorkomen toekomstige incidenten.

Producten Weight Management

GEWICHT

Je kunt een kat met overgewicht of obesitas goed behandelen zonder te hoeven terugvallen op voer dat niet lekker smaakt. De Prescription Diet Weight Management producten voor gewichtscontrole ondersteunen gewichtsverlies met dank aan wetenschappelijke inzichten die het metabolisme (stofwisseling) van katten activeert om hen weer in beweging te krijgen.

Producten Kidney Care

NIEREN

Nierziekten vragen om een levenslange zorg. Met de juiste voeding lukt het. Prescription Diet Kidney Care producten ondersteunen het evenwicht tussen vloeistoffen en mineralen in het lichaam van je kat. Tegelijkertijd wordt de eetlust geprikkeld en blijft spiermassa behouden.

Producten Digestive Care

SPIJSVERTERING

Als spijsverteringsproblemen het leven van jouw kat en jou verzieken, vraag de dierenarts dan om een van onze Prescription Diet Digestive Care producten om de spijsvertering van je kat te helpen herstellen.

Producten Skin Sensitivities

ALLERGIEËN

Lijdt je kat aan een voedsel- of omgevingsallergie? Het Prescription Diet Skin/Food Sensitivities assortiment bevat verschillende producten die specifiek zijn afgestemd op unieke allergieën, zodat je kat minder last heeft van jeuk en huidirritaties en een gezonde huid bevorderd wordt.

Producten Multi-Benefit

ANDERE GEZONDHEIDSKLACHTEN

Voor katten met andere gezondheidsklachten, zoals diabetes, problemen aan de schildklier, of tegelijk voorkomende aandoeningen en voor katten die urgente zorg nodig hebben, heeft het Prescription Diet assortiment nog meer specifieke producten om je kat te helpen zich snel beter te voelen.

ZOEK EEN PRODUCT

Kies een aandoening of onderwerp om meer te weten te komen over de voordelen die onze door dierenartsen aanbevolen voeding te bieden heeft.

Producten Kidney Care

star star star star star 4.6 (160)

Goed voer voor oude katten

Mijn dierenarts heeft dit voer voorgeschreven voor mijn twee oudere katten, allebei van 14 jaar, en ik moet zeggen … Ze eten er best graag van. Niet slecht voor twee oude kieskeurige katten, toch? Het voelt prettig om ze eten te geven dat goed voor ze is.

– poomy, bradenton, fl

Naar alle reviews

Op zoek naar een voeding voor elke dag?

OP ZOEK NAAR EEN VOEDING VOOR ELKE DAG?

Help je gezonde huisdier het beste uit het leven te halen met Hill's Science Plan: heerlijk smakend kattenvoer, afgestemd op het metabolisme van huisdieren, voor iedere fase in het leven.

Over Science Plan

Goedgekeurd door onze partners

GOEDGEKEURD DOOR ONZE PARTNERS

De honden en katten in ons Pet Nutrition Center (PNC) helpen ons met voedingsanalyses, kwaliteits- en smaakcontroles, zodat wij voer kunnen maken voor een gelukkig leven van jouw huisdier.

Over het PNC