HILL'S HONDENSNACKS

EEN SNACK WAAR HONDEN DOL OP ZIJN BEGINT MET KENNIS

Hondensnacks die even gezond als heerlijk zijn

Toon je liefde met Hill's snacks - smakelijke snacks die wetenschappelijk zijn ontwikkeld, met specifieke gezondheidsvoordelen om je hond zo gelukkig mogelijk te houden. Ze zijn verkrijgbaar in knapperige, zachte en compacte varianten en zijn een smakelijke manier om je hond te laten weten hoe bijzonder hij is.

Healthy Weight

Ondersteunt gewichtsverlies & -behoud

BEKIJKEN

HypoAllergenic

Speciale samenstelling voor honden met voedselallergieën

BEKIJKEN

Wat doet jouw hond voor een Hill's snack?

Hill’s hondensnacks zijn zo heerlijk, je zult versteld staan hoe ver je hond zal gaan om er een te krijgen.

Toon de liefde voor je hond met smakelijke snacks

Toon de liefde voor je hond met smakelijke snacks

We geven onze honden allemaal graag wat lekkers. Hoe kun je je hond op een juiste manier verwennen, zodat jullie band groeit, maar zijn taille niet?

Versterk jullie band

Met snacks kun je de band tussen jou en je huisdier versterken. Zowel jij als je hond profiteren van de liefde en aandacht die het geven en ontvangen van heerlijke snacks met zich meebrengt.

Geef een positieve beloning

Of je hond nu een nieuw kunstje heeft geleerd of een positieve gedragsverandering laat zien, het geven van snacks is een belangrijke manier om hem te belonen.

Stel je hond gerust op stressvolle momenten

Een verhuizing of dierenartsbezoek kan emotioneel belastend zijn voor je hond. Stel je hond gerust met lovende woorden, aandacht en smakelijke snacks.

Tips voor het geven van snacks

Je hart smelt als je ziet hoe enthousiast je hond wordt van heerlijke snacks, maar hoe kun je die het beste aan hem geven?

1

Jullie band versterken kan op elk moment.

Als je 's avonds gezellig voor de tv zit, laat je hond dan ook meegenieten met een heerlijke Hill's snack.

2

Geef snacks als je hond rustig is, niet als hij erg druk is

Laat je hond aan de snack ruiken maar wacht met geven tot hij braaf zit – dat is het ideale moment om je hond te belonen voor goed gedrag.

3

Geef geen snacks vlak voor of na het eten.

Hierdoor kan je hond gemakkelijker onderscheid maken tussen een gewone maaltijd en een bijzondere beloning, en voorkom je ook dat hij gaat bedelen aan tafel.

4

Wees creatief.

Hoewel het belangrijk is om huisdieren geen eten wat bestemd is voor mensen te geven, kun jij je hond wel verwennen met natvoer om liefde en waardering te laten zien.

5

Geef je hond snacks - maar geef er niet te veel..

Kijk op de verpakking of vraag je dierenarts hoeveel snacks een hond per dag mag hebben.

Toon je liefde met een heerlijke snack

Bekijk alle snacks

ARTIKELEN EN MEER

Alles over je huisdier

  • Snoepjes zijn belangrijk

    Als u een hond hebt, of er serieus over nadenkt er een te nemen, heeft u via boeken, tijdschriften of televisieprogramma's, vast al veel deskundig advies gevonden over hondentraining.
  • Agility met je hond: maak zelf een hindernisbaan

    Wil je beginnen met agility training met je hond? Maak zelf een hindernisbaan met huis-tuin-en-keukenmaterialen: hoogtesprong, slalom en zigzag banen, tunnel en helling. Lees hier hoe je deze eenvoudig en veilig zelf bouwt.