Kwaliteit & veiligheid

Vertrouw op de Hill's standaard

Hart voor kwaliteit en veiligheid.

Bowls of various grains, which are used in some Hill's pet food.

1Productontwikkeling

Er werken bij Hill's meer dan 220 dierenartsen, voedingswetenschappers, technici en gepromoveerde voedingsdeskundigen samen aan de ontwikkeling van alle soorten Hill's huisdiervoeding om aan de behoeften van je hond of kat te voldoen.

PRODUCT DEVELOPMENT
PRODUCT DEVELOPMENT
Salmon, a high-quality ingredients used in Hill's pet food.

2Ingrediënten

We accepteren alleen ingrediënten van leveranciers die aan strenge kwaliteitsnormen voldoen en die zijn goedgekeurd door Hill's.

Ieder ingrediënt wordt niet alleen onderzocht op veiligheid, maar we analyseren ook het ingrediëntenprofiel van ieder product op essentiële voedingsstoffen om zeker te zijn dat je huisdier de strikte, precieze samenstelling krijgt die het nodig heeft.

A safety check is performed on recently produced pet food.

3Productie

We voeren jaarlijkse controles uit op de kwaliteitssystemen van iedere productiefaciliteit, om er zeker van te zijn dat we de hoge kwaliteit kunnen leveren die je huisdier verdient.

We eisen dat ze zich houden aan de huidige 'Good Manufacturing Practices' (goede productiepraktijken) en de hoge kwaliteitsnormen van Hill's zelf, zodat je dierenvoeding onder schone en hygiënische omstandigheden wordt gemaakt.

 

4Eindproduct

Om er zeker van te zijn dat de voeding voor je huisdier veilig is, voeren we dagelijks veiligheidseindcontroles uit op ieder Hill's voedingsproduct.

Alle eindproducten worden voor uitlevering fysiek geïnspecteerd en getest op essentiële voedingsstoffen, zodat we zeker weten dat de kwaliteit van de voeding voor je huisdier in iedere verpakking hetzelfde is.