SAMEN

LEVENS

VERBETEREN

Het leven is gewoon veel leuker als je hond gezond is. Daarom werken we samen met je dierenarts om de beste oplossingen op het gebied van voeding te leveren, zodat je samen weer een normaal, boeiend leven kunt leiden.

EEN PARTNERSCHAP DAT HET VERSCHIL MAAKT

Wat voor gezondheidsproblemen je hond ook heeft, onze samenwerking met dierenartsen brengt ons in een unieke positie om een oplossing te vinden. Vraag je dierenarts hoe Prescription Diet™ jouw hond kan helpen.

ONDERZOEK NAAR VOEDING EN INNOVATIE

Als je onze wetenschappelijke benadering op het gebied van voeding combineert met de expertise van meer dan 220 dierenartsen en gepromoveerde voedingsdeskundigen over de hele wereld, wordt het duidelijk dat we veel meer zijn dan alleen maar een fabrikant van huisdiervoeding. We houden van dieren en werken met grote toewijding om het verschil in hun leven te maken.

ONWEERSTAANBARE SMAKEN

De beste voeding in de wereld maakt geen verschil als je hond het niet graag lust. Verleid hem met de smaakvolle ingrediënten, zalige geuren en unieke vormen en texturen die honden gewoonweg niet kunnen weerstaan.

ONZE PASSIE VOOR KWALITEIT

Gemoedsrust is onbetaalbaar. Daarom gebruiken we alleen de beste ingrediënten van de meest vertrouwde bronnen als basis voor alle soorten Prescription Diet™ voeding. De productievestigingen worden regelmatig geïnspecteerd door het kwaliteitsteam van Hill's en vele overheidsinstanties.

DE PLAATS WAAR DIEETVOEDING WERD GEBOREN

Het is allemaal begonnen met één hond van Seeing Eye™, zijn beste vriend en een dierenarts met een visie. Zo heeft Dr. Mark Morris meer dan 75 jaar geleden dieetvoeding ontwikkeld. Sinds toen zijn we dag na dag doorgegaan om het voer te perfectioneren. We zetten zijn passie voor innovatie voort met baanbrekende producten zoals Hill's™ Prescription Diet™ b/d™, Hill's™ Prescription Diet™ Metabolic en nog veel meer.

Overgewicht

Bij overgewicht. 96% van de honden viel thuis af binnen 2 maanden.

Spijsvertering

Bij spijsverteringsproblemen. Bevat de optimale balans van voedingsstoffen voor een gezonde spijsvertering.

Voedselovergevoeligheid

Bij voedselovergevoelighied en huidproblemen. Kalmeert een jeukende huid.

Urinewegen

Bij urinewegproblemen. Verlaagt het risico op vorming van oxalaat- en struvietstenen.

Nieren

Bij nierproblemen. Klinisch bewezen voeding die de levenskwaliteit verbetert en verlengt.