een goede start
in elke zakDAT KAN WETENSCHAP.

Bekijk alle hondenvoeding Vraag het aan jouw dierenarts

Dieetvoeding waarmee we helpen het leven van jouw hond te veranderen

Heeft je hond specifieke gezondheidsklachten of voedingsbehoeften? Hill's Prescription Diet is klinische voeding die door dierenartsen wordt aanbevolen, voor een gezond en gelukkig leven.

Packshot Urinary Care

URINEWEGEN

Wanneer je hond urinewegproblemen heeft, kan dat voor jullie beiden frustrerend zijn. Een goede eerste stap is een bezoek aan de dierenarts. Daarna volgt de keuze voor de juiste voeding. Hill's heeft verschillende soorten voeding om de urinewegen te ondersteunen, waaronder Prescription Diet c/d Multicare. Deze voeding helpt om het risico op de meest voorkomende urineblaasstenen te verlagen.

Packshot Weight Management

GEWICHTSCONTROLE

Meer dan 55% van de huisdieren lijdt aan overgewicht. Een paar extra kilo's teveel kunnen al zorgen voor gezondheidsproblemen. Het goede nieuws is dat voeding kan helpen. Hill's heeft verschillende soorten voeding voor gewichtscontrole, zoals Prescription Diet Metabolic dat honden helpt op natuurlijke wijze gewicht te verliezen door het activeren van hun metabolisme terwijl ze een vol en voldaan gevoel houden.

Packshot Kidney Care

NIEREN

Nieraandoeningen vereisen levenslange verzorging, maar kunnen met de juiste voeding doeltreffend worden aangepakt. Prescription Diet niervoeding kan helpen het vocht- en mineralenevenwicht in het lichaam van je hond in stand te houden, terwijl je hond blijft eten en zijn spieren behoudt.

Packshot Digestive Care

SPIJSVERTERING

Wanneer je hond last heeft van een verstoorde spijsvertering, is dat voor iedereen onaangenaam. Vraag je dierenarts welke Prescription Diet voeding kan helpen de spijsvertering van je hond te verbeteren en spijsverteringsstoornissen te verhelpen.

Packshot Skin Sensitivities

HUID

De twee voornaamste redenen waarom honden jeuk hebben zijn omgevingsfactoren of voedselovergevoeligheden. De juiste voeding kan helpen de jeuk te beheersen en de huid en vacht te ondersteunen.

Packshot Other Conditions

ANDERE GEZONDHEIDSPROBLEMEN

Voor honden met vaak voorkomende (en minder vaak voorkomende) aandoeningen biedt Precription Diet voeding op basis van wetenschappelijke inzichten, voor een gezond en gelukkig leven.

#vraag-het-je-dierenarts (anker alleen zichtbaar voor auteur)

veterinarian examining dog

Vraag je dierenarts om een aanbeveling

Het kiezen van de juiste voeding hoef je niet alleen te doen. Praat met je dierenarts over hoe Prescription Diet je hond kan helpen. Weet je niet waar je moet beginnen? Download onze checklist voor vragen die je kan stellen aan jouw dierenarts.

Download de lijst Zoek een dierenarts

Welk product zoek je?

Selecteer een onderwerp en lees meer over de voordelen van Prescription Diet voeding.

Product Science Diet

starstarstarstarstar 4.7 (203)

Ik gebruik het en beveel het aan!

Mijn hond kreeg i/d voor een maagprobleem, maar iedere keer als ik probeerde haar over te zetten op OTC voer werd ze weer ziek. Het was gewoon makkelijker om haar permanent aan de i/d te laten. Ik vertel dat aan al onze klanten met huisdieren die lijden aan chronische spijsverteringsproblemen. i/d is geweldig voor korte termijn, of lange termijn gebruik.

- sue5368, Paramus, NJ, Verenigde StatenUSA

Lees alle beoordelingen

Science Plan Dog

Op zoek naar voeding voor elke dag?

Zorg ervoor dat je hond gezond blijft en optimaal van het leven kan genieten met Hill's Science Plan: lekker, op biologie gebaseerd hondenvoer voor elke levensfase.

Over Science Plan

Pet Nutrition Center (PNC)

Goedgekeurd door onze huisdieren

Van ingrediëntenanalyse tot kwaliteitscontrole en smaak, de ruim 900 honden en katten in ons wereldwijde Pet Nutrition Centre (PNC) helpen ons om wetenschappelijk onderbouwde voeding te ontwikkelen die het leven van huisdieren positief beïnvloedt.

Over het PNC

Dierenarts essentials Hond

Multi-Benefit voeding


Werk proactief aan de gezondheid van je huisdier met onze Multi-Benefit voeding met meerdere gezondheidsvoordelen. Vet Essentials biedt hoogwaardige voeding in elke maaltijd dankzij de speciale ingrediënten en unieke Hill's technologieën. Vet Essentials is exclusief verkrijgbaar bij de dierenarts.

Over Vet Essentials