Vrienden
voor het Leven

Leonie & Meddy   Barbara & Dino

Het Hill's™ Food Shelter & Love™ programma ondersteunt honden en katten in asielen bij het vinden van een warm, liefhebbend thuis.

 

WE VOEDEN DAGELIJKS DE DIEREN IN
MEER DAN 800
ASIELEN WERELDWIJD

MEER DAN
$290 MILJOEN
AAN VOEDING

DEZELFDE, KWALITATIEVE,
VOEDING MAAKT
DIEREN BETER ADOPTEERBAAR

Shelter logo

Sinds 2002 levert Hill's aan asielen wereldwijd de voeding om de honden en katten 365 dagen per jaar een gezonde en gebalanceerde maaltijd te geven.

Het resultaat? Een groeiend aantal gelukkige, gezonde huisdieren dat een vriend voor het leven vindt.

 

 

 

Adoptieverhalen

Bij Hill’s geloven we dat voeding de kracht heeft om het leven van huisdieren te veranderen. De honden en katten in asielen hebben daarbij een speciaal plekje in ons hart. Kijk hier naar de ontroerende adoptieverhalen van verschillende huisdieren uit ons Food, Shelter & Love™ programma.

 

 

Klaar om een Vriend voor het Leven te vinden?

Een liefdevolle opvang plus de voeding van Hill’s hebben al veel huisdieren gezonder & gelukkiger gemaakt zodat zij er klaar voor zijn om met hun nieuwe baasje naar huis te gaan. We hopen dat jij ook een vriend voor het leven vindt. Bekijk de deelnemende asielen in jouw buurt.

Vind asiel

Hill's maakt het verschil

Hill's is meer dan een merk -het is een missie. Bij Hill's willen we dankzij kwalitatieve voeding de speciale band tussen mensen en hun huisdieren verrijken en verlengen.

Meer weten

Alles over je huisdier

Om je nieuwe vriendschap een vliegende start te geven, hebben we hier op één plek alle benodigde hulpmiddelen, tips en advies voor je verzameld.

Lees de blogs

Welk voer voor jouw dier?

Wij geloven dat ieder voerbakje vol mogelijkheden zit. Ontdek wat hoogwaardige ingrediënten en hoge kwaliteitsnormen voor jouw huisdier kunnen doen. Want, een gezond huisdier is een gelukkiger huisdier.

Kies jouw voer