Het beste kattenvoer
voor je kat kiezen

Katten kunnen kieskeurige eters zijn, dus Hill's doet er alles aan om hoogwaardige, evenwichtige voeding te maken die katten niet kunnen weerstaan. Neem een kijkje bij de soorten kattenvoer die je je pluizenbol kunt bieden.

De beste keuze maken in kattenvoer

Er zijn verschillende dingen om rekening mee te houden als je de beste voeding voor je kat wilt kiezen. Begin met de volgende drie belangrijke punten om er zeker van te zijn dat je in haar specifieke voedingsbehoeften voorziet.

1

Leeftijd van je kat

Heeft je kat net haar eerste verjaardag gevierd? Haar zevende? Naarmate katten ouder worden, hebben ze aangepaste voeding voor hun leeftijd nodig. Hill's kattenvoer voor elke levensfase kan je kitten, volwassen, oudere of senior kat de voeding geven die ze nodig heeft.

Kittens tot 1 jaar

Kittens tot 1 jaar en drachtige of zogende poezen

Kittenvoeding is speciaal samengesteld voor de actieve levensstijl van je kleine pluizenbolletje. Het geeft volop energie en ondersteunt een gezonde ontwikkeling.

Bekijk kattenvoer voor kittens

Volwassen katten (1-7 jaar)

Volwassen katten (1-7 jaar)

Volwassen katten hebben de juiste balans van voedingsstoffen nodig - niet te veel en niet te weinig - om in hun dagelijkse voedingsbehoeften te voorzien.

Bekijk kattenvoer voor volwassen kat

Oudere en senior katten (7+)

Oudere en senior katten (7+)

Naarmate je kat ouder wordt, heeft ze speciale ondersteuning nodig om haar risico op nierziekten, mobiliteitsproblemen en andere leeftijdsgebonden aandoeningen te verkleinen.

Bekijk kattenvoer voor oudere of senior kat

2

Voedingsbehoeften

Je kat de juiste voeding geven kan de manier waarop je samen tijd doorbrengt veranderen. Hill's biedt vertrouwde kattenvoeding in veel verschillende varianten, ontwikkeld voor zo ongeveer elke gezondheidsbehoefte.

Products SP

Voeding die elke kat nodig heeft

Heeft je kat een erg slechte adem? Misschien is het je opgevallen dat ze ook een paar pondjes te zwaar is. Welke problemen je ook hebt opgemerkt, het beste kattenvoer is de voeding die je kat helpt zich op haar best te voelen.

Van dagelijkse gezondheid en vitaliteit tot recepten met natuurlijke ingrediënten, er is altijd een Hill's kattenvoer dat past bij de behoeften van jouw kat, en bij die van jou.

 • Overgewicht
 • Haarballen
 • Behoeften van binnen-/buitenkatten
 • Huishoudens met meerdere katten
 • Gebit- en mondverzorging
 • Energie en mentaal welzijn

Bekijk Science Plan™ kattenvoer

Products PD

Voeding voor specifieke gezondheidsproblemen

Als je kat een gezondheidsprobleem heeft, hoeft dat nog niet te betekenen dat ze geen lang en gelukkig leven kan leiden. Prescription Diet™ kattenvoeding voorziet je kat van klinisch bewezen voeding, ondersteund door ons team van dierenartsen, gepromoveerde voedingsdeskundigen, voedingswetenschappers en zintuigdeskundigen:

 • Spijsverteringsproblemen
 • Nierproblemen
 • Urinewegproblemen
 • Stress-gerelateerde problemen
 • Schildklierproblemen
 • Suikerziekte

Overleg regelmatig met je dierenarts om er zeker van te zijn dat je kat de juiste voeding krijgt.

Bekijk Prescription Diet™ kattenvoeding

3

Serveeropties

Soms komt het vooral aan op de presentatie. Daarom heeft Hill's verschillende onweerstaanbare opties om je kat te verleiden - van knapperige, zorgvuldig gevormde droge brokjes tot heerlijke zachte stukjes vlees in saus.

Droogvoer voor katten

Droogvoer voor katten

Elk brokje is afgestemd op de grootte van de kat en de vorm van haar mond zodat ze meer kan genieten van haar eten. Verder zorgen we voor een prettige textuur en verschillende smaken die zijn goedgekeurd door de kieskeurige katten van ons Pet Nutrition Center.

 

Bekijk alle Hill's™
droogvoer voor katten


Natvoer voor katten

Natvoer voor katten

Als je een willekeurige verpakking Hill's kattenvoer openmaakt, zul je merken dat het vol smakelijke groenten, malse stukjes vlees en hartige sauzen zit die je kat laten miauwen om haar maaltijd. Verwen je kat met een van onze patés of malse stukjes vlees in saus.

 

Bekijk alle Hill's™
natvoer voor katten

 

Hill's kattenvoer op merk zoeken

 

De verzorging van je kat

ARTIKELEN EN MEER

Alles over je huisdier