Ons bedrijf

Waar Hill's voor staat

Het is onze missie om
de speciale band tussen mensen
en hun huisdieren te verrijken en verlengen.

Visie

Onze visie: wereldwijd het topsegment van de diervoedingsmarkt leiden door onze positie als erkend wereldleider op het gebied van nutritionele gezondheidszorg voor honden en katten in te zetten.
Anders gezegd zijn wij er, net als onze oprichter Dr. Mark Morris sr., van overtuigd dat de juiste voeding essentieel is voor een lang en gezond leven voor honden en katten. We willen dat iedereen ter wereld weet dat de dierenvoeding van Hill's het beste voer is dat je als eigenaar voor je huisdier kunt kopen.

Filosofie

Wij geloven dat alle dieren – van jouw huisdier tot de gezelschapsdieren waar we voor zorgen – gedurende hun hele leven liefde en zorg verdienen. Daarom zijn we trots op het feit dat onze dierenvoeding een verschil kan maken in het leven van jouw huisdier. Wij geven je ons woord dat wij toegewijd zijn aan het welzijn van alle dieren.

Dr. Mark Morris Sr.

Onze geschiedenis

Buddy, de inspiratie achter Hill's Pet Nutrition

Hill’s Pet Nutrition is opgericht door dr. Mark Morris, een bijzondere dierenarts. Hij vond dat we de gezondheidszorg voor huisdieren net zo serieus moesten nemen als die van onszelf. Dr. Mark Morris zag het verband tussen slechte voeding en ziekte bij huisdieren en daarom ontwikkelde hij een dierenvoeding die beter was dan elk ander voer dat op dat moment verkrijgbaar was. Het keerpunt voor Dr. Morris kwam toen hij een blinde man ontmoette die Morris Frank heette, en zijn geliefde blindengeleidehond Buddy. Buddy leed aan een nierziekte en hij vroeg of Dr. Morris hem kon helpen. Dr. Morris wist dat veel goedverkopend dierenvoer in die tijd veel fosfor en eiwit bevatte voor een betere smaak en dat het daarom schadelijk kon zijn voor de nieren. Dus begon hij met de ontwikkeling van een voer dat weinig zout bevatte, maar toch zeer smaakvol en voedzaam was.

Deze voeding werd Hill's Prescription Diet k/d™, de eerste dierenvoeding van Hill's die in de winkels verkrijgbaar was. Het zorgde ervoor dat Morris en Buddy nog veel fijne jaren samen konden doorbrengen. Daarom beschouwen we Buddy als het allereerste Hill's huisdier.

Lees meer

Dr. Mark Morris Sr. with dog in the lab

Bekend om onze goede zorgen

Dr. Mark Morris Sr.

Geboren in 1901. Dr. Morris was een visionair op het gebied van klinische voeding. Hij was ervan overtuigd dat voeding kon worden gebruikt om het leven van huisdieren met bepaalde gezondheidsaandoeningen te verbeteren.

Dr. Mark Morris Jr.

De zoon van Dr. Mark Morris sr. zette het erfgoed van zijn vader in dierenvoeding voort en wordt als de vader van gezondheidsvoeding voor kleine huisdieren beschouwd.

A veterinarian holds a gray cat.

Onze toewijding aan dierenwelzijn

Alle honden en katten die door Hill's Pet Nutrition worden verzorgd krijgen een liefdevolle, veilige en schone omgeving met voldoende speelmogelijkheden.

We gebruiken alleen niet-invasieve, humane onderzoeksmethoden en voeren alleen onderzoeken uit die nodig zijn om voedingstechnologieën te ontwikkelen die honden en katten een lang en gezond leven kunnen geven.

Lees meer

 

ONZE INZET VOOR DUURZAAMHEID

 


Bij Hill's zetten we ons op verschillende manieren in voor duurzaamheid. Daarbij kijken we veel verder dan huisdieren alleen en zetten we ons ook in voor mensen, onze prestaties en onze planeet.

 

 

Lees meer

Betrokkenheid bij de samenleving

Hill's partner voor voeding in asielen

Het Hill's Food, Shelter & Love™ programma voert dagelijks meer dan 100.000 honden en katten zodat ze gezonder en gelukkiger zijn, en klaar om naar hun nieuwe gezin te gaan. Bekijk de verhalen hoe Hill's deze katten en honden geholpen heeft om een nieuw thuis te vinden op www.hillsvriendenvoorhetleven.nl.