Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's VET ESSENTIALS

MULTI-BENEFIT No Grain Adult kattenvoer

 

 

BESCHIKBAAR IN
1.5kg

607411

Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT No Grain Adult 1-6 kattenvoer met Tonijn & Aardappel is een volledig diervoeder met meerdere gezondheidsvoordelen voor volwassen katten van 1 tot 6 jaar, samengesteld zonder granen. Het levert een perfect voedingsevenwicht aan energie, eiwit, vitaminen en mineralen.

Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT No Grain Adult 1-6 kattenvoer met Tonijn & Aardappel is voeding met meerdere gezondheidsvoordelen. Dit voer is exclusief verkrijgbaar bij de dierenarts en is samengesteld zonder granen. Met ingrediënten van hoge kwaliteit voor een gezonde spijsvertering en met essentieel taurine voor een gezond hart. De beste ondersteuning voor nu en de toekomst.

SMAAK

met Tonijn & Aardappel

LEVENSFASE

Volwassen

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik)

en maaltijdzakjes kun

je mengen of tegelijk geven

Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT No Grain Adult 1-6 kattenvoer is exclusief verkrijgbaar bij de dierenarts. Deze gebalanceerde voeding is samengesteld zonder granen en biedt meerdere gezondheidsvoordelen voor volwassen katten van 1 tot 6 jaar oud. Samengesteld op basis van wetenschap om het hart, de nieren en de blaas te ondersteunen en met ingrediënten van hoge kwaliteit voor een gezonde spijsvertering. Niet kunstmatig geconserveerd. Geen synthetische kleurstoffen. Geen kunstmatige smaakstoffen. De beste ondersteuning voor nu en de toekomst.

Hoe het helpt:

 • Gezond hart: Ondersteunt de gezondheid van het hart, de nieren en de blaas met toegevoegd taurine en beperkte gehalten aan mineralen.
 • Gezonde spijsvertering: Bevordert een gezonde spijsvertering met ingrediënten van hoge kwaliteit die goed verteerbaar zijn.
 • Gezonde huid en vacht: Ondersteunt een gezonde huid en vacht met voedende omega 6-vetzuren en vitamine E, voor extra zachte knuffels.
 • Ondersteuning van de spieren: Ondersteunt de spieren met eiwitten van hoge kwaliteit uit tonijn.
 • Ondersteuning van het immuunsysteem: Ondersteunt een gezond immuunsysteem met klinisch bewezen antioxidanten (vitamine C + E).

Aanvullende informatie:

Bij Hill's bestuderen we hoe het lichaam van huisdieren werkt om te begrijpen hoe voeding hun gezondheid beïnvloedt. Hill's VET ESSENTIALS voer is speciaal samengesteld om de gezondheid van je huisdier proactief te ondersteunen en is exclusief verkrijgbaar bij de dierenarts. Met voeding van hoge kwaliteit, samen met regelmatige lichaamsbeweging en controles bij de dierenarts, geef je je huisdier de beste kans op een gelukkige en gezonde toekomst.

Geproduceerd in Europa met wereldwijde ingrediënten waarop je kunt vertrouwen. Niet kunstmatig geconserveerd. Geen synthetische kleurstoffen. Geen kunstmatige kleurstoffen. Wij produceren onze diervoeding met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten voldoen aan onze strenge eisen op het gebied van zuiverheid en voedingswaarde.

Met je aankoop kun jij een verschil maken in het leven van asieldieren. We zijn trots dat we wereldwijd meer dan 12 miljoen dieren in asielen helpen. En we gaan door! Kijk voor meer informatie op www.hillspet.nl/shelter-program of www.hillspet.be/nl-be/shelter-program.

100% Tevredenheid Garantie: We zijn ervan overtuigd dat je huisdier zal genieten van Hill's VET ESSENTIALS voer. We zijn er zo zeker van dat we een 'niet goed, geld terug' garantie aanbieden.*

Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT voer is verkrijgbaar in verschillende variaties droogvoer en natvoer voor de unieke behoeften van je kat, met heerlijke smaken waar je kat dol op zal zijn.

Aanbevolen voor:

Volwassen katten van 1 tot 6 jaar, gemaakt zonder granen. Ook geschikt voor katten die minder calorieën verbruiken (bijvoorbeeld katten die minder actief zijn, gecastreerd/gesteriliseerd zijn of aanleg hebben voor overgewicht)

Niet aanbevolen voor:

 • Kittens jonger dan 1 jaar.
 • Drachtige of zogende katten. Tijdens dracht en lactatie moeten katten worden overgeschakeld op Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT kittenvoer.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Gedroogde aardappelen (16%), aardappelzetmeel, kip- en kalkoenmeel, erwteneiwit, dierlijk vet, gedroogde gele erwten, gedroogde erwten, tonijnmeel (4%), plantaardige olie, eiwithydrolysaat, visolie, gedroogde bietenpulp, lijnzaad, mineralen, gedroogde wortelen, gedroogde tomatenpuree, gedroogde citruspulp, spinaziepoeder.

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 28,8%, Vetgehalte 19,2%, Ruwe celstof 1,9%, Ruwe as 5,5%, Omega 6-vetzuren 3,5%, Calcium 0,76%, Fosfor 0,74%, Natrium 0,49%, Kalium 0,63%, Magnesium 0,08%; per kg: Vitamine A 7.270 IE, Vitamine D3 627 IE, Vitamine E 850 mg, Vitamine C 140 mg, Taurine 2.162 mg, Bèta-caroteen 1,8 mg.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (Ijzer) 30,2 mg, 3b202 (Jodium) 1,3 mg, 3b405 (Koper) 3,5 mg, 3b502 (Mangaan) 3,1 mg, 3b603 (Zink) 46,8 mg, met natuurlijk antioxidant.

Onderhoud volwassen dier

Gewicht van de kat - kgs Dagelijkse hoeveelheid - ( gram- Onderhoud volwassen dier Dagelijkse hoeveelheid - ( gram- Sterilized Volwassen kat ouder dan 1 jaar
2 35 30
3 45 45
4 60 60
5 70 65
6 80 75
7 90 80
7+ 12 kg 11 kg

HANDIGE TIPS

 • Pas de voedingshoeveelheden aan als dat nodig is om een optimaal gewicht te behouden. Als je het niet zeker weet, vraag dan je dierenarts om advies.
 • Is deze voeding nieuw voor je huisdier? Meng toenemende hoeveelheden van het nieuwe voer van je huisdier met afnemende hoeveelheden van het oude voer over een periode van 7 dagen.
 • Houd altijd vers water beschikbaar!
 • De voedingsbehoeften van huisdieren kunnen veranderen naarmate ze ouder worden. Vraag je dierenarts om een voedingsadvies bij je volgende bezoek.
 • Houd de verpakking buiten het bereik van huisdieren en kinderen om verstikking te voorkomen.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

Voedingsstoffen In het voer2
%
Eiwit 28.8 %
Vet 19.2 %
Koolhydraten (NFE) 39.2 %
Ruwe celstof 1.9 %
Calcium 0.76 %
Fosfor 0.74 %
Kalium 0.63 %
Natrium 0.49 %
Magnesium 0.079 %
Taurine 0.22 %
Vitamine C 142 ppm
Vitamine E 854 IE/kg
> 20C omega 3-vetzuren 0.41 %
> 20C omega 6-vetzuren 0.16 %
L-carnitine 10.7 ppm

References

1De weergegeven analytische waarden kunnen enigszins afwijken van de waarden die op de verpakking staan. Beide waarden voldoen aan de productspecificaties.

 

 

VetEssentials™

Preventieve voeding met 5 essentiële gezondheidsvoordelen voor uw gezonde huisdier.

Meer weten