h3{ font-size: 2.6rem; }
Hill's Transforming Lives Logo

ALTIJD EEN
STAP VOOR,
VOOR EEN
GELUKKIG
LEVEN

Onze aanpakOns voer

Witte banner
Hill's Transforming Lives Logo

ALTIJD EEN
STAP VOOR,
VOOR EEN
GELUKKIG
LEVEN

Onze aanpakOns voer

Witte banner

EEN VOORUITSTREVENDE DENKWIJZE
OVER VOEDING

Bij Hill's denken we altijd aan de volgende stap voor jouw huisdier, zodat jullie van het nu kunnen genieten. Zo helpen we je hond een gezond gewicht te bereiken of laten we de vacht van je kat weer glanzen en schitteren. Ons hondenvoer en kattenvoer helpt het verschil te maken dat je ziet, voelt en waarop je kunt vertrouwen.

VOEDING OP BASIS VAN KENNIS
VOEDING OP BASIS VAN KENNIS

Wij geven om de unieke behoeften van jouw huisdier. Elk product van Hill's wordt gemaakt door een team van toegewijde dierenartsen, voedingsdeskundigen en voedingswetenschappers, zodat jij met alle vertrouwen je huisdier kan voeren.

Over ons voer

GOEDGEKEURD DOOR ONZE HUISDIEREN
GOEDGEKEURD DOOR ONZE HUISDIEREN

Van voedingsanalyses tot kwaliteits- en smaakcontroles, de 900+ honden en katten in ons Pet Nutrition Center (PNC) helpen ons om voer te ontwikkelen voor een gelukkig leven van jouw huisdier.

Over het PNC

VRIENDEN VOOR HET LEVEN
VRIENDEN VOOR HET LEVEN

Gelukkige en gezonde honden en katten worden sneller geadopteerd. Daarom steunt het Hill's Food, Shelter & Love programma asielen met de voeding, die zij nodig hebben om een warm thuis voor asieldieren te vinden.

Hill's hulp aan asielen

VOEDING VOOR IEDERE LEEFTIJD, GROOTTE EN BEHOEFTE

Ieder huisdier heeft een eigen levenspad. Wij zijn er om hen te steunen tijdens de reis. Gezond of ziek, met het juiste voer haalt jouw hond of kat het beste uit het leven.

Prescription Diet Logo
Klinische voeding om dierenartsen te helpen het leven van jouw huisdier te verbeteren

Soms kan één diagnose alles veranderen. Wanneer je dierenarts je speciale dierenvoeding adviseert, helpt Hill’s Prescription Diet je te zorgen voor het huisdier waar je van houdt.

Science Plan Logo
Voeding op basis van wetenschap om je beste vriend het beste leven te helpen geven

Ieder huisdier verdient een voer dat rekening houdt met veranderde voedingsbehoeften. Van het ondersteunen van de mobiliteit van je hond tot het helpen van katten die gevoelig zijn voor haarballen. Hill’s Science Plan is gemaakt voor ieder fase in een gezond leven.

WAT ER OOK OP JULLIE PAD KOMT,
WIJ ZIJN ER VOOR JE
Schrijf je in voor tips & tricks. Ontvang een leuk welkomstcadeautje direct in je mailbox!

REGISTREREN