Heeft uw hond een gevoelige maag?

Published by
Leestijd is minuten

Honden kunnen last hebben van een gevoelige maag en kunnen aanleg hebben voor het krijgen van spijsverteringsproblemen. Bepaalde rassen zoals Duitse herders, zijn gevoeliger hiervoor dan andere rassen. Er zijn een aantal symptomen die aangeven dat uw hond een moeilijke spijsvertering heeft. U moet dan denken aan soms of regelmatig overgeven, winderigheid, sterk ruikende zachte uitwerpselen of diarree. Deze symptomen kunnen het gevolg zijn van minder goed verteerbaar voedsel, maar dit is niet noodzakelijk. Hoe dan ook, als uw hond last heeft van een gevoelige spijsvertering dan zal hij positief reageren op voeding die speciaal voor hem is ontwikkeld zodat hij kan genieten van een actief en gezond leven.

Hill’s™ Science Plan™ Sensitive Stomach/ Gevoelige Maag bevat hoogwaardige ingrediënten, zoals ei, kip en rijst, die makkelijk verteerbaar zijn en helpen bij een optimale opname van de voedingsstoffen. Een gezonde spijsvertering wordt versterkt door een optimale balans aan makkelijk verteerbare eiwitten en vet. Daarnaast zorgt een unieke mix aan voedingsvezels voor een gezonde darmwerking. Dit perfect gebalanceerde voer voor een gezonde spijsvertering helpt eveneens voor een glanzende vacht en het op gewicht houden van uw huisdier.

Mochten de symptomen verergeren of vaker voorkomen, óf als u hond moeite heeft om op gewicht te blijven, neem dan contact op met uw dierenarts.

Met een wetenschappelijk bewezen anti-oxidanten formule die het immuunsysteem ondersteunt is Hill’s Science Plan Sensitive Stomach/ Gezonde Maag geschikt als dagelijkse voeding van volwassen honden met een spijsverteringsprobleem.

 

Dit vind je misschien ook interessant

 • Geef je hond een veilige Halloween

  180680638 Er is niets zo schattig als een puppy dat als monster is verkleed om Halloween te vieren. Maar voor honden en hun baasjes is Halloween ook een tijd om voorzichtig te zijn.
 • Help, mijn huisdier heeft een spijsverteringsprobleem!

  Veel huisdieren hebben van tijd tot tijd een probleem met de spijsvertering. Hoewel het wellicht niet prettig is om in details te treden, is het belangrijk dat u weet wat u kunt verwachten.
 • Seizoensgebonden adviezen

  Puppy, kitten and pet dieting, cat nutrition and dog nutrition information from Hill's Pet
 • Hond-interactie

  Puppy, kitten and pet dieting, cat nutrition and dog nutrition information from Hill's Pet

Gerelateerde Producten

 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Hondenvoer met Rund

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Delicious Beef is speciaal samengesteld om de spieren en gezonde vitale organen te ondersteunen. Met klinisch bewezen antioxidanten, magere eiwitten en omega-3 vetzuren.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Hondenvoer met Kalkoen

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Turkey is speciaal samengesteld om de spieren en gezonde vitale organen te ondersteunen. Met klinisch bewezen antioxidanten, magere eiwitten en omega-3 vetzuren.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Hondenvoer met Kip

  <p>Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Chicken is speciaal samengesteld om de spieren en gezonde vitale organen te ondersteunen. Met klinisch bewezen antioxidanten, magere eiwitten en omega-3 vetzuren.
 • Hill's™ Prescription Diet™ s/d™ Canine

  Voor de voedingsbehandeling van honden met urinewegproblemen. Urinewegaandoeningen worden bij honden vaak veroorzaakt door kristallen en stenen in de urinewegen, die opgebouwd zijn uit mineralen. Deze kristalvorming en stenen in de urinewegen kunnen voor pijn, bloed in de urine en zelfs een levensbedreigende verstopping veroorzaken. Bij honden zijn het vaak struvietkristallen die urinewegproblemen veroorzaken. <span class='nowrap'>Prescription Diet™</span> s/d™ is speciaal ontwikkeld door dierenartsen om de struvietkristallen en -stenen bij uw hond te helpen oplossen. Struviet wordt gevormd doordat de urine verzadigd is met eiwitten, calcium, fosfor en magnesium in combinatie met een onjuiste zuurgraad (pH) van de urine.