Uit elkaar

Published by
Leestijd is minuten

Alleen thuisblijven is geen optie

U mag uw puppy nooit alleen thuis laten. Volgens de Dierenbescherming raken vrijwel alle honden gestrest, luidruchtig en vernielzuchtig wanneer ze alleen thuis worden gelaten, en doen ze vaak hun behoefte in huis. Als u op vakantie gaat, of zelfs alleen een weekendje weg gaat, zorg dan dat uw plannen niet conflicteren met de behoeften van uw huisdier. Plan daarom vooruit.

Dierenpensions: U kunt uw hond naar een dierenpension brengen. U weet dan zeker dat uw hond goed wordt verzorgd en voldoende aandacht krijgt in een diervriendelijke omgeving met mensen die van honden houden en kennis van zaken hebben. Het enige wat ze van u vragen, is een geldig bewijs van inenting. En zorg dat zij of u een huisdierenverzekering hebben voor het geval uw huisdier in uw aanwezigheid spoedeisende medische zorg nodig heeft.

Uw dierenarts kan u vertellen welke dierenpensions in uw omgeving goed bekend staan.

Vrienden: Misschien bent u in het gelukkige bezit van vrienden of familie die aanbieden om op uw huis en uw puppy te passen als u op vakantie bent. Zorg dat ze precies weten wat ze moeten doen en dat ze goed overweg kunnen met uw huisdier. Dit is een ideale oplossing als uw huisdier het liefste thuisblijft.

Dit vind je misschien ook interessant

Gerelateerde Producten

 • Hill's™ Prescription Diet™ s/d™ Canine

  Voor de voedingsbehandeling van honden met urinewegproblemen. Urinewegaandoeningen worden bij honden vaak veroorzaakt door kristallen en stenen in de urinewegen, die opgebouwd zijn uit mineralen. Deze kristalvorming en stenen in de urinewegen kunnen voor pijn, bloed in de urine en zelfs een levensbedreigende verstopping veroorzaken. Bij honden zijn het vaak struvietkristallen die urinewegproblemen veroorzaken. <span class='nowrap'>Prescription Diet™</span> s/d™ is speciaal ontwikkeld door dierenartsen om de struvietkristallen en -stenen bij uw hond te helpen oplossen. Struviet wordt gevormd doordat de urine verzadigd is met eiwitten, calcium, fosfor en magnesium in combinatie met een onjuiste zuurgraad (pH) van de urine.
 • Hill's PRESCRIPTION DIET c/d Multicare Hondenvoer met Kip

  <ul>Blaasstenen kunnen erg pijnlijk zijn en kunnen na behandeling terugkeren. <span class='nowrap'>Prescription Diet™</span> c/d™ Multicare Canine helpt het risico op het opnieuw ontwikkelen van calciumoxalaat- en struvietstenen bij dezelfde hond te verminderen. <br><br><b></b>
 • Hill's™ Prescription Diet™ c/d™ Multicare Canine (met kip)

  Blaasstenen kunnen erg pijnlijk zijn en kunnen na behandeling terugkeren. <span class='nowrap'>Prescription Diet™</span> c/d™ Multicare Canine helpt het risico op het opnieuw ontwikkelen van calciumoxalaat- en struvietstenen bij dezelfde hond te verminderen. <br><br><b></b>
 • Hill's™ Prescription Diet™ c/d™ Multicare Canine Stoofpotje (met Kip & toegevoegde Groenten)

  Urinary Care