Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's VET ESSENTIALS DENTAL HEALTH Mature Adult Kattenvoer met Kip

BESCHIKBAAR IN
1.5kg, 2.5kg, 6.5kg

605081

605079

605080

Hill's VET ESSENTIALS DENTAL HEALTH Mature Adult kattenvoer met kip is een volledig voer voor oudere katten van 7 jaar en ouder. Het levert een perfect voedingsevenwicht aan energie, eiwit, vitaminen en mineralen, met een verlaagd fosforgehalte en een verhoogd vezelgehalte. Niet kunstmatig geconserveerd. Geen synthetische kleurstoffen. Geen kunstmatige smaakstoffen.

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik)

en maaltijdzakjes kun

je mengen of tegelijk geven

Alleen verkrijgbaar bij je dierenarts. Hill's VET ESSENTIALS DENTAL HEALTH Mature Adult 7+ kattenvoer met kip biedt een geavanceerde voeding met 5 essentiële gezondheidsvoordelen voor je oudere kat, waaronder de unieke klinisch bewezen technologie om tanden en tandvlees gezond te houden. De grotere brokken, met 'mono directional fibre technology' (een unieke vezeltechnologie), helpen de tanden te reinigen als een tandenborstel.

  • Gezonde tanden: Klinisch bewezen broktechnologie die de opbouw van tandplak en tandsteen vermindert om tanden en tandvlees gezond te houden.
  • Spijsvertering: Met een optimale vezelmix ter bevordering van gezonde maag en darmen.
  • Gezonde urinewegen: Helpt gezonde urinewegen te ondersteunen.
  • Gewicht: Helpt het optimale lichaamsgewicht te behouden met klinisch bewezen gehalten aan L-carnitine en hoge gehalten aan vezels.
  • Vitale organen: Helpt gezonde vitale organen te ondersteunen met gecontroleerde mineralengehalten.

Aanvullende informatie:

Gezonde keuzes zijn belangrijk, zowel voor jou als voor je huisdier. Al meer dan 75 jaar ontwikkelt Hill's continu haar kennis hoe je huisdieren een optimale gezondheid kunt blijven geven.

Elke Hill's VET ESSENTIALS kattenvoer en hondenvoer is uniek samengesteld om je huisdier 5 essentiële gezondheidsvoordelen te bieden en is uitsluitend verkrijgbaar bij je dierenarts. Voeding van hoge kwaliteit, samen met regelmatige lichaamsbeweging en controles bij de dierenarts, maximaliseert het potentieel van je huisdier voor een gelukkigere, gezondere toekomst.

Geproduceerd in Europa met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Wij produceren onze dierenvoeding met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten voldoen aan onze strenge eisen op het gebied van zuiverheid en voedingswaarde.

Met je aankoop kun jij een verschil maken in het leven van asieldieren. Hill's levert aan asielen wereldwijd de voeding om de honden en katten 365 dagen per jaar een gezonde en gebalanceerde maaltijd te geven. Meer informatie op www.HillsTransformingLives.nl

100% Tevredenheid Garantie. We zijn ervan overtuigd dat je kat of hond zal genieten van Hill's VET ESSENTIALS voedingen. We zijn er zo zeker van dat we een 'Niet goed, geld terug'-garantie aanbieden.*

Hill's kattenvoer is verkrijgbaar in verschillende variaties voor de unieke behoeften van je kat: lekkere brokken, of natvoer met heerlijke smaken waar je kat dol op zal zijn.

Aanbevolen voor:

Oudere katten, vanaf de leeftijd van 7 jaar.

Niet aanbevolen voor:

Kittens jonger dan 6 maanden.

Drachtende of zogende katten. Tijdens de dracht en de lactatie moeten katten worden overgeschakeld op Hill's VET ESSENTIALS GROWTH kittenvoer.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

Kip (14%) en kalkoenmeel (totaal gevogelte 22%), maïsglutenmeel, maïs, brouwersrijst, dierlijk vet, cellulose, gedroogde bietenpulp, mineralen, eiwithydrolysaat, tonijnmeel, plantaardige olie.

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 31,9%, Vetgehalte 17,4%, Ruwe celstof 7,6%, Ruwe as 5,3%, Calcium 0,83%, Fosfor 0,60%, Natrium 0,30%, Kalium 0,77%, Magnesium 0,06%; per kg: Vitamine A 5.800 IE, Vitamine D3 550 IE, Vitamine E 525 mg, Vitamine C 90 mg, Bèta-caroteen 1,5 mg, L-carnitine 505 mg.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (Ijzer) 57,7 mg, 3b202 (Jodium) 0,9 mg, 3b405 (Koper) 5,7 mg, 3b502 (Mangaan) 6,0 mg, 3b603 (Zink) 119 mg, 3b801 (Seleen) 0,1 mg; met natuurlijk antioxidant.

Dagelijkse voedingshoeveelheden

Lichaamsgewicht (kg) Droog (g)
2 35
3 50
4 60
5 70
6 80
7 + 13 per kg

HANDIGE TIPS

  • Pas de voedingshoeveelheden aan als dat nodig is om een optimaal gewicht te behouden. Als je het niet zeker weet, vraag dan je dierenarts om advies.
  • Is deze voeding nieuw voor je? Meng toenemende hoeveelheden van het nieuwe voer van je huisdier met afnemende hoeveelheden van het oude voer over een periode van 7 dagen.
  • Houd altijd vers water beschikbaar!
  • De voedingsbehoeften van huisdieren kunnen veranderen naarmate ze ouder worden. Vraag je dierenarts om een voedinsadvies bij je volgende bezoek.
  • Houd de verpakking buiten het bereik van huisdieren en kinderen om verstikking te voorkomen.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

VetEssentials™

Preventieve voeding met 5 essentiële gezondheidsvoordelen voor uw gezonde huisdier.

Meer weten