Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's VET ESSENTIALS DENTAL HEALTH Mature Adult Small & Mini hondenvoer met kip

BESCHIKBAAR IN
2kg, 7kg

9003N

9001U

Hill's VET ESSENTIALS DENTAL HEALTH Mature Adult Small & Mini hondenvoer met kip is een volledig voer voor oudere honden van kleine en minirassen (<10 kg) vanaf de leeftijd van 7 jaar. Het levert een perfect voedingsevenwicht met een passend gehalte aan eiwit en verminderde gehalten aan fosfor, vet en natrium. Niet kunstmatig geconserveerd. Geen synthetische kleurstoffen. Geen kunstmatige smaakstoffen.

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik)

en maaltijdzakjes kun

je mengen of tegelijk geven

Alleen verkrijgbaar bij je dierenarts. Hill's VET ESSENTIALS DENTAL HEALTH Mature Adult Small & Mini hondenvoer met kip biedt een geavanceerde voeding met 5 essentiële gezondheidsvoordelen voor je hond van een klein ras, waaronder de unieke klinisch bewezen technologie om tanden en tandvlees gezond te houden. De grotere brokken, met 'mono directional fibre technology' (een unieke vezeltechnologie), helpen de tanden te reinigen als een tandenborstel.

 • Gezonde tanden: Klinisch bewezen broktechnologie die de opbouw van tandplak en tandsteen vermindert en tanden en tandvlees gezond helpt te houden.
 • Spijsvertering: Met een optimale vezelmix, zoals prebiotica, ter bevordering van een gezond spijsverteringsstelsel.
 • Gewicht: Klinisch bewezen gehalten aan L-carnitine en hoge gehalten aan vezels helpen bij het behouden van een optimaal lichaamsgewicht.
 • Botten & Gewrichten: Ondersteunt gezonde gewrichten voor een actieve mobiliteit en bewegingsvrijheid.
 • Weerstand: Hoge gehalten aan antioxidanten ter ondersteuning van de natuurlijke afweer.

Aanvullende informatie:

Gezonde keuzes zijn belangrijk, zowel voor jou als voor je huisdier. Al meer dan 75 jaar ontwikkelt Hill's continu haar kennis hoe je huisdieren een optimale gezondheid kunt blijven geven.

Elke Hill's VET ESSENTIALS kattenvoer en hondenvoer is uniek samengesteld om je huisdier 5 essentiële gezondheidsvoordelen te bieden en is uitsluitend verkrijgbaar bij je dierenarts. Voeding van hoge kwaliteit, samen met regelmatige lichaamsbeweging en controles bij de dierenarts, maximaliseert het potentieel van je huisdier voor een gelukkigere, gezondere toekomst.

Geproduceerd in Europa met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Wij produceren onze dierenvoeding met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten voldoen aan onze strenge eisen op het gebied van zuiverheid en voedingswaarde.

Met je aankoop kun jij een verschil maken in het leven van asieldieren. Hill's levert aan asielen wereldwijd de voeding om de honden en katten 365 dagen per jaar een gezonde en gebalanceerde maaltijd te geven. Meer informatie op www.HillsTransformingLives.nl

100% Tevredenheid Garantie. We zijn ervan overtuigd dat je kat of hond zal genieten van Hill's VET ESSENTIALS voedingen. We zijn er zo zeker van dat we een 'Niet goed, geld terug'-garantie aanbieden.*

BELANGRIJKSTE KENMERKEN   BELANGRIJKSTE VOORDELEN
Eiwt; Calcium; Fosfor; Natrium Gecontroleerd Zorgen voor een ideaal evenwicht voor een goede gezondheid. Vermijden een te hoge opname die tot een verminderde gezondheid kunnen leiden.
Energiedichtheid; Vet Gecontroleerd Helpt gewichtstoename te voorkomen.
Vezeltechnologie Klinisch bewezen gebitsreinigende technologie met speciaal afgestemde matrixvezels Vezels vegen het tandoppervlak schoon en verminderen zo tandplak en tandsteen voor gezonde tanden en gezond tandvlees.
Brokjesgrootte Groter Zorgt voor een gepaste brokjesgrootte voor kleine en mini honden en bevordert gezonde tanden.
Vezel Verhoogd Levert extra voedingsvezels en geeft zo een langduriger gevoel van verzadiging. Bevordert regelmatige darmbewegingen.
Prebiotische vezel Toegevoegd Bevordert een gezonde maag en darmen.
L-Carnitine Toegevoegd met klinisch bewezen gehalten Vereenvoudigt de omzetting van vet in energie, om de vetopslag te beperken.
Glucosamine & Chondroïtinesulfaat Verrijkt Ondersteunt gezonde gewrichten voor een actieve mobiliteit en gemakkelijk bewegen.
Omega 6-vetzuren Hoog Ondersteunen een gezonde huid en en een gezonde vacht

Hill's hondenvoer is verkrijgbaar in verschillende variaties voor de unieke behoeften van je hond: lekkere brokken, hondensnacks of blikvoer in verschillende heerlijke smaken.

Aanbevolen voor:

 • Oudere honden van kleine & mini rassen vanaf de leeftijd van 7 jaar.
 • Niet aanbevolen voor:

  Pups en drachtige of zogende honden.

  Tijdens de dracht of de zoogperiode moeten honden worden overgeschakeld op Hill's VET ESSENTIALS GROWTH Puppy droogvoer (in plaats van VET ESSENTIALS GROWTH Large Breed puppyvoer).

  Samengesteld om het

  risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

  Geproduceerd in Europa
  met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

  Trots dat we wereldwijd meer dan 11 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

   

  Maïs, kip (9%) en kalkoenmeel (totaal gevogelte 14%), cellulose, erwtenzemelenmeel, tarwe, gedroogde bietenpulp, eiwithydrolysaat, dierlijk vet, lijnzaad, plantaardige olie, mineralen, varkenskraakbeen (bron van chondroïtinesulfaat), gehydrolyseerde schelp van schaaldieren (bron van glucosamine).

   

  ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 16,7%, Vetgehalte 10,0%, Ruwe celstof 13,2%, Ruwe as 4,6%, Calcium 0,72%, Fosfor 0,52%, Natrium 0,21%, Kalium 0,72%, Magnesium 0,11%; per kg: Vitamine A 9.450IE, Vitamine D3 750IE, Vitamine E 575mg, Vitamine C 90mg, Bèta-caroteen 1,5mg, L-carnitine 336mg.

   

  TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (Ijzer) 83,3mg, 3b202 (Jodium) 1,3mg, 3b405 (Koper) 8,2mg, 3b502 (Mangaan) 8,6mg, 3b603 (Zink) 172mg, 3b801 (Seleen) 0,2mg; met natuurlijk antioxidant.

  Dagelijkse voedingshoeveelheden

  Lichaamsgewicht (kg) Droog (g)
  2 55
  3 70
  4 90
  5 105
  7.5 145
  10 180

  HANDIGE TIPS

  • Pas de voedingshoeveelheden aan als dat nodig is om een optimaal gewicht te behouden. Als je het niet zeker weet, vraag dan je dierenarts om advies.
  • Is deze voeding nieuw voor je? Meng toenemende hoeveelheden van het nieuwe voer van je huisdier met afnemende hoeveelheden van het oude voer over een periode van 7 dagen.
  • Houd altijd vers water beschikbaar!
  • De voedingsbehoeften van huisdieren kunnen veranderen naarmate ze ouder worden. Vraag je dierenarts om een voedinsadvies bij je volgende bezoek.
  • Houd de verpakking buiten het bereik van huisdieren en kinderen om verstikking te voorkomen.

  VORIGE VOEDING

  NIEUWE VOEDING

  Dag 1-2

  Dag 3-4

  Dag 5-6

  Dag 7

  Dag 1-2

  Dag 3-4

  Dag 5-6

  Dag 7

  Dag 1-2

  Dag 3-4

  Dag 5-6

  Dag 7

  3095 kcal/kg (310 kcal/100g)

  Voedingsstoffen Droge stof1
  %
  Eiwit 18.2
  Vet 10.9
  Koolhydraten (NFE) 51.6
  Ruwe celstof 14.4
  Calcium 0.78
  Kalium 0.78
  Natrium 0.23
  Magnesium 0.120
  Taurine 0.11
  Vitamine A 10345 IU/kg
  Vitamine C 101 ppm
  Vitamine D 849 IU/kg
  Vitamine E 383 IU/kg
  Omega 3-vetzuren 0.55
  Omega 6-vetzuren 2.82
  Bèta-caroteen 2.73 ppm

  Voetnoten

  1Het percentage van voedingsstoffen in het product nadat het water is verwijderd. Dit wordt gebruikt om een vergelijking tussen gehalten aan voedingsstoffen met een verschillend watergehalte mogelijk te maken.

  VetEssentials

  Preventieve voeding met 5 essentiële gezondheidsvoordelen voor je gezonde huisdier.

  Meer weten