Alt Text
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's VET ESSENTIALS DENTAL HEALTH Adult kattenvoer met kip

BESCHIKBAAR IN
1.5kg, 2.5kg, 6.5kg

605077

605076

605043

Hill's VETESSENTIALS Young Adult kattenvoer met kip (19%) is een volledig voer voor volwassen katten van 1 tot 6 jaar oud. Het levert een perfect voedingsevenwicht aan energie, eiwit, vitaminen en mineralen en heeft een beperkt magnesiumgehalte. Niet kunstmatig geconserveerd. Geen synthetische kleurstoffen. Geen kunstmatige smaakstoffen.

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik)

en maaltijdzakjes kun

je mengen of tegelijk geven

Alleen verkrijgbaar bij je dierenarts. Hill's VET ESSENTIALS DENTAL HEALTH Young Adult kattenvoer met kip biedt een geavanceerde voeding met 5 essentiële gezondheidsvoordelen voor je kat, waaronder de unieke klinisch bewezen technologie om tanden en tandvlees gezond te houden. De grotere brokken, met 'mono directional fibre technology' (een unieke vezeltechnologie), helpen de tanden te reinigen als een tandenborstel.

  • Gezonde tanden: Klinisch bewezen broktechnologie die de opbouw van tandplak en tandsteen vermindert en tanden en tandvlees gezond helpt te houden.
  • Spijsvertering: Met een optimale vezelmix ter bevordering van gezonde maag en darmen.
  • Gezonde urinewegen: Helpt gezonde urinewegen te ondersteunen.
  • Huid & Vacht: Met omega 6-vetzuren voor een gezonde huid en een weelderige vacht.
  • Gewicht: Klinisch bewezen gehalten aan L-carnitine plus de vezeltechnologie helpen het optimale lichaamsgewicht te behouden.

Aanvullende informatie:

Gezonde keuzes zijn belangrijk, zowel voor jou als voor je huisdier. Al meer dan 75 jaar ontwikkelt Hill's continu haar kennis hoe je huisdieren een optimale gezondheid kunt blijven geven.

Elke Hill's VET ESSENTIALS kattenvoer en hondenvoer is uniek samengesteld om je huisdier 5 essentiële gezondheidsvoordelen te bieden en is uitsluitend verkrijgbaar bij je dierenarts. Voeding van hoge kwaliteit, samen met regelmatige lichaamsbeweging en controles bij de dierenarts, maximaliseert het potentieel van je huisdier voor een gelukkigere, gezondere toekomst.

Geproduceerd in Europa met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Wij produceren onze dierenvoeding met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten voldoen aan onze strenge eisen op het gebied van zuiverheid en voedingswaarde.

Met je aankoop kun jij een verschil maken in het leven van asieldieren. Hill's levert aan asielen wereldwijd de voeding om de honden en katten 365 dagen per jaar een gezonde en gebalanceerde maaltijd te geven. Meer informatie op www.HillsTransformingLives.nl

100% Tevredenheid Garantie. We zijn ervan overtuigd dat je kat of hond zal genieten van Hill's VET ESSENTIALS voedingen. We zijn er zo zeker van dat we een 'Niet goed, geld terug'-garantie aanbieden.*

BELANGRIJKSTE KENMERKEN   BELANGRIJKSTE VOORDELEN
Energiedichtheid; Vet Verlaagd Helpt gewichtstoename te voorkomen
Vezel Verhoogd Levert extra voedingsvezels en geeft zo een langduriger gevoel van verzadiging. Helpt haren door het spijsverteringskanaal te verplaatsen en vermindert zo de vorming van haarballen. Draagt bij aan een gezonde vertering en stevige ontlasting.
Vezeltechnologie Klinisch bewezen gebitsreinigende technologie met speciaal afgestemde matrixvezels Vezels vegen het tandoppervlak schoon en verminderen zo tandplak en tandsteen voor gezonde tanden en gezond tandvlees.
L-Carnitine Toegevoegd Vereenvoudigt de omzetting van vet in energie, om de vetopslag te beperken.
Omega 6-vetzuren Hoog Dragen bij aan een gezonde huid en vacht.
Magnesium; Fosfor; Calcium Gecontroleerd Ondersteunen gezonde urinewegen
Urine pH Zuur: pH 6,2-6,4 Ondersteunt gezonde urinewegen
Superieure antioxidantformule Superieure klinisch bewezen gehalten aan antioxidanten. Rijk aan vitamine E Helpt vrije radicalen te neutraliseren en helpt het immuunsysteem te ondersteunen.

Hill's kattenvoer is verkrijgbaar in verschillende variaties voor de unieke behoeften van je kat: lekkere brokken, of natvoer met heerlijke smaken waar je kat dol op zal zijn.

Aanbevolen voor:

Jong volwassen katten van 6 maanden oud tot de leeftijd van 7 jaar.

Niet aanbevolen voor:

Kittens jonger dan 6 maanden.

Drachtige of zogende poezen. Tijdens de dracht en de lactatie moeten poezen worden overgeschakeld op Hill's VET ESSENTIALS GROWTH kittenvoer.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

Kip (19%) en kalkoenmeel (totaal gevogelte 30%), maïs, brouwersrijst, dierlijk vet, maïsglutenmeel, cellulose, gedroogde bietenpulp, plantaardige olie, mineralen, eiwithydrolysaat, visolie.

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 31,4%, Vetgehalte 18,4%, Ruwe celstof 7,6%, Ruwe as 5,1%, Omega-6 vetzuren 3,7%, Calcium 0,85%, Fosfor 0,66%, Natrium 0,32%, Kalium 0,61%, Magnesium 0,06%; per kg: Vitamine A 6.050IE, Vitamine D3 550IE, Vitamine E 525mg, Vitamine C 90mg, Bèta-caroteen 1,5mg, L-carnitine 510mg.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (Ijzer) 57,7mg, 3b202 (Jodium) 0,9mg, 3b405 (Koper) 5,7mg, 3b502 (Mangaan) 6,0mg, 3b603 (Zink) 119mg, 3b801 (Seleen) 0,1mg; met natuurlijk antioxidant.

Volwassen katten van 1 tot 6 jaar oud

Volwassen katten van 1 tot 6 jaar oud
Lichaamsgewicht (kg) Droog (g)
2 40
3 50
4 65
5 75
6 85
7 + 14 per kg

Gesteriliseerde of gecastreerde katten van operatie tot 6 jaar Gemengde voedingshoeveelheden

Gesteriliseerde of gecastreerde katten van operatie tot 6 jaar
Lichaamsgewicht (kg) Maaltijdzakjes (85g) Droog (g)
2 1 15
3 1 30
4 1 40
5 1 50
6 1 60
7 + 1 10 per kg

Gesteriliseerde of gecastreerde katten van operatie tot 6 jaar

Gesteriliseerde of gecastreerde katten van operatie tot 6 jaar
Lichaamsgewicht (kg) Droog (g)
2 35
3 50
4 60
5 70
6 80
7 + 13 per kg

Volwassen katten van 1 tot 6 jaar oud Gemengde voedingshoeveelheden

Volwassen katten van 1 tot 6 jaar oud
Lichaamsgewicht (kg) Maaltijdzakjes (85g) Droog (g)
2 1 20
3 1 35
4 1 45
5 1 55
6 1 70
7 + 1 11 per kg

HANDIGE TIPS

  • Pas de voedingshoeveelheden aan als dat nodig is om een optimaal gewicht te behouden. Als je het niet zeker weet, vraag dan je dierenarts om advies.
  • Is deze voeding nieuw voor je? Meng toenemende hoeveelheden van het nieuwe voer van je huisdier met afnemende hoeveelheden van het oude voer over een periode van 7 dagen.
  • Houd altijd vers water beschikbaar!
  • De voedingsbehoeften van huisdieren kunnen veranderen naarmate ze ouder worden. Vraag je dierenarts om een voedinsadvies bij je volgende bezoek.
  • Houd de verpakking buiten het bereik van huisdieren en kinderen om verstikking te voorkomen.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

VetEssentials™

Preventieve voeding met 5 essentiële gezondheidsvoordelen voor uw gezonde huisdier.

Meer weten