Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's PRESCRIPTION DIET Derm Complete Mini Hondenvoer

 

 

BESCHIKBAAR IN
1kg, 6kg

606168

606429

Hill's Prescription Diet Derm Complete Mini Hondenvoer is een volledig dieetvoeder voor de ondersteuning van de huidfunctie bij huidaandoeningen en overmatige haaruitval en voor de vermindering van intoleranties voor bepaalde ingrediënten en/of voedingsstoffen bij volwassen honden. Dit voeder bevat een hoog gehalte aan linolzuur en eicosapentaeenzuur en docosahexaeenzuur tezamen en een geselecteerd en beperkt aantal eiwit- en koolhydraatbronnen.

Klinische bewezen voeding die speciaal is samengesteld om te helpen bij het aanpakken van omgevings- en voedselallergieën bij honden

BEHOEFTE

Huidverzorging, Voedselallergieën

SMAAK

Origineel

RASGROOTTE

Kleine rassen

LEVENSFASE

Volwassen, Senior

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik)

en maaltijdzakjes kun

je mengen of tegelijk geven

Video

659236277

Hill's PRESCRIPTION DIET Derm Complete Mini hondenvoer is de enige klinisch bewezen voeding voor zowel voedselgevoeligheden als omgevingsallergieën. Dit hondenvoer voor de gevoelige huid is de enige dieetvoedingsoplossing voor zowel voedsel- als omgevingsallergieën bij honden ondersteund door drie klinische onderzoeken. Het is een hondenvoer met een beperkt ingrediënt dat helpt bij het beheersen van allergieën, droge huid, jeuk en krabben bij honden. Dit droogvoer is gemaakt met rijst en eieren en heeft een heerlijke smaak waar je kleine hond dol op zal zijn.


Het is belangrijk om PRESCRIPTION DIET Derm Complete Mini Environmental & Skin Sensitivities Hondenvoer te blijven voeren om de huid van je hond gezond te houden, ook wanneer de symptomen of klachten verdwijnen. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe PRESCRIPTION DIET voeding je hond kan helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven.


Smakelijke voeding die het leven van je huisdier helpt te veranderen. Omdat ze van jou afhankelijk zijn streven wij ernaar om het best mogelijke voer te leveren. Met een wetenschappelijk onderbouwde samenstelling om je hond in zijn of haar unieke gezondheidsbehoeften te voorzien, is PRESCRIPTION DIET Hondenvoer de geschikte voeding die ze nodig hebben voor een lang en gelukkig leven.


We produceren ons hondenvoer met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten aan onze strenge voorwaarden voor zuiverheid en voedingswaarde voldoen.


Jij kan het verschil maken in het leven van asieldieren. Met elke aankoop van Hill's PRESCRIPTION DIET help je ons meer dan 100.000 asieldieren te voeren, 365 dagen per jaar. Lees hier meer over op hillspet.nl/shelter-program / hillspet.be/nl-be/shelter-program.


Hill's PRESCRIPTION DIET Hondenvoer is verkrijgbaar in verschillende varianten droogvoer voor de unieke behoeften van je hond, en als natvoer in vele heerlijke smaken waar je hond dol op zal zijn.

Hoe het werkt:

 • Beperkt het aantal ingrediënten in de voeding met één enkele intacte nieuwe dierlijke eiwitbron
 • Met Histaguard Complex, een gepatenteerd complex van bioactieve stoffen en fytonutriënten
 • Hoge niveaus van essentiële vetzuren

Hoe het helpt:

 • Helpt de huidbarrière te versterken
 • Voorkomt ongunstige reacties op voeding
 • Voeding waarvan is aangetoond dat het de reactie van het immuunsysteem op omgevingsallergenen vermindert
 • S+OXSHIELD: Ontwikkeld om urinewegomstandigheden te bevorderen die het risico op het ontwikkelen van struviet- en oxalaatkristallen verlagen

Aanvullende informatie:

Hill's Prescription Diet Derm Complete Droogvoer voor Honden biedt alle voedingsstoffen die je hond nodig heeft en kan langdurig gebruikt worden. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe Prescription Diet voeding je hond kan helpen een gelukkig en actief leven te leiden.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Granen, oliën en vetten, eieren en eibijproducten, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, zaden, mineralen, bijproducten van plantaardige oorsprong, groenten, fruit. Koolhydratenbron: Brouwersrijst. Eiwitbronnen: Gedroogde hele eieren, rijsteiwitconcentraat.

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 15,6%, Vetgehalte 14,8%, Ruwe celstof 1,2%, EPA+DHA 0,53%, Linolzuur 3,5%, Ruwe as 5,0%, Calcium 0,66%, Fosfor 0,55%, Natrium 0,30%, Kalium 0,78%, Magnesium 0,07%; per kg: Vitamine A 10.336 IE, Vitamine D3 786 IE, Vitamine E 800 mg, Vitamine C 100 mg, Bèta-caroteen 1,5 mg.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (IJzer) 85,9 mg, 3b202 (Jodium) 2,1 mg, 3b405 (Koper) 8,5 mg, 3b502 (Mangaan) 8,9 mg, 3b603 (Zink) 150 mg, 3b801 (Seleen) 0,2 mg, met natuurlijk antioxidant.

Onderhoud volwassen dier Gemengde voedingshoeveelheid

Gewicht van de hond — kg Dagelijkse hoeveelheid - 370 g Blikken Dagelijkse hoeveelheid - gram
1 0.25 + 0 g
2 0.25 + 20 g
4 0.5 + 25 g
5 0.5 + 40 g
10 1 + 50 g
15 1 + 110 g

Onderhoud volwassen dier

Gewicht van de hond — kg Dagelijkse hoeveelheid - gram
1 30
2 50
4 85
5 100
10 170
15 230

Vraag je dierenarts naar specifieke voedingsrichtlijnen voor je huisdier. Dagelijkse voedingsaanbevelingen zijn slechts een richtlijn en een startpunt. Gram is de meest nauwkeurige vorm van meten.

Voor het beste resultaat:

 • Schakel geleidelijk over op dit nieuwe voer over een periode van 7 dagen of meer.
 • Voer enkel het aanbevolen Prescription Diet droog- en natvoer.
 • Zorg dat je huisdier altijd over vers drinkwater beschikt.
 • Laat je dierenarts de gezondheid van je huisdier evalueren.
 • Houd de verpakking buiten het bereik van kinderen en huisdieren om verstikking te voorkomen.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

3756 kcal/kg (376 kcal/100g)

Voedingsstoffen Droge stof1
%
Eiwit 17.1 %
Vet 16 %
Koolhydraten (NFE) 60.1 %
Ruwe celstof 1.3 %
Ruwe as 5.5 %
Calcium 0.72 %
Fosfor 0.6 %
Kalium 0.85 %
Natrium 0.32 %
Magnesium 0.079 %
Vitamine A 11298 IU/kg
Vitamine C 137 ppm
Vitamine D 859 IU/kg
Vitamine E 905 IU/kg
Omega 3-vetzuren 1.85 %
Omega 6-vetzuren 3.96 %
Bèta-caroteen 2.54 ppm

References

1De weergegeven analytische waarden kunnen enigszins afwijken van de waarden die op de verpakking staan. Beide waarden voldoen aan de productspecificaties.

 

 

Prescription Diet

Baanbrekende voeding die het leven van zieke huisdieren kan redden en de mensen die voor hen zorgen troosten.

Meer te weten komen