Nieuwe generatie producten voor gewichtcontrole, bewezen in de praktijk

Published by
Leestijd is minuten

Twee vijfde van de Nederlandse honden- en kattenliefhebbers (40%) geeft aan dat ze er geen problemen mee zouden hebben hun huisdier dieetvoer te geven als het dier het lekker vindt en hierdoor gewicht verliest.

Metabolic is het eerste voer voor gewichtsverlies waarvan bewezen is dat het werkt in een realistische thuissituatie. Het past namelijk precies bij de manier waarop huisdierenbezitters hun dier eten willen geven. Eigenaren die hun hond of kat Metabolic gaven, zeggen dat het makkelijk in gebruik is en dat hun dier zich voldaan voelt.

Anders dan bij traditioneel vezelrijk en caloriearm dieetvoer voor huisdieren, gebruikt Metabolic een innovatieve en wetenschappelijk geselecteerde samenstelling van natuurlijke ingrediënten. In combinatie met het energieverbruik van het dier, stimuleert de samenstelling het natuurlijk vermogen van het lichaam om vet te verbranden terwijl de spiermassa behouden blijft. 88% van de huisdieren die het voer kregen, verloor gewicht in de eerste twee maanden.

Meer informatie over Metabolic vindt u hier: www.hillspet.nl/metabolic.

Alle cijfers, tenzij anders aangegeven, werden aangeleverd door YouGov Plc. De totale steekproefgrootte was 1.008 volwassenen. Veldwerk werd uitgevoerd tussen 13 en 15 mei 2013. De enquête werd online uitgevoerd. De gegevens zijn gewogen en zijn representatief voor alle Nederlandse volwassenen (van 18 jaar en ouder).

Dit vind je misschien ook interessant

Gerelateerde Producten

 • HILL'S SCIENCE PLAN Large Breed Adult Hondenvoer met Kip

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Advanced Fitness™ Large Breed with Chicken is samengesteld voor de ondersteuning van gewrichten en spieren, voor honden van grote rassen. Met klinisch bewezen antioxidanten, glucosamine en chondroïtine uit natuurlijke bronnen.
 • Hill's™ Science Plan™ Canine Adult Light Mini (met Kip)

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Light Mini with Chicken is een volledige voeding voor honden van een klein ras met aanleg voor overgewicht. Met ingredienten van hoge kwaliteit en een unieke gewichtscontroleformule om uw kleine hond fit en gezond te helpen houden .
 • HILL'S SCIENCE PLAN Large Breed Puppyvoer met Kip

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Puppy Healthy Development Large Breed Chicken is speciaal samengesteld voor een gezonde ontwikkeling van de botten bij pups van grote rassen. Met klinisch bewezen antioxidanten en optimale gehalten aan mineralen.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Small & Mini Adult Hondenvoer met Kip

  <p> </p><p><span class='nowrap'>Science Plan™</span> Small & Miniature is samengesteld om de gezondheid van de mond en een gezonde huid en spijsvertering te ondersteunen. Met hoge gehalten aan klinisch bewezen antioxidanten en natuurlijke ingrediënten en met toegevoegde vitaminen en mineralen.</p>