Nieuwe generatie producten voor gewichtcontrole, bewezen in de praktijk

Published by
Leestijd is minuten

Twee vijfde van de Nederlandse honden- en kattenliefhebbers (40%) geeft aan dat ze er geen problemen mee zouden hebben hun huisdier dieetvoer te geven als het dier het lekker vindt en hierdoor gewicht verliest.

Metabolic is het eerste voer voor gewichtsverlies waarvan bewezen is dat het werkt in een realistische thuissituatie. Het past namelijk precies bij de manier waarop huisdierenbezitters hun dier eten willen geven. Eigenaren die hun hond of kat Metabolic gaven, zeggen dat het makkelijk in gebruik is en dat hun dier zich voldaan voelt.

Anders dan bij traditioneel vezelrijk en caloriearm dieetvoer voor huisdieren, gebruikt Metabolic een innovatieve en wetenschappelijk geselecteerde samenstelling van natuurlijke ingrediënten. In combinatie met het energieverbruik van het dier, stimuleert de samenstelling het natuurlijk vermogen van het lichaam om vet te verbranden terwijl de spiermassa behouden blijft. 88% van de huisdieren die het voer kregen, verloor gewicht in de eerste twee maanden.

Meer informatie over Metabolic vindt u hier: www.hillspet.nl/metabolic.

Alle cijfers, tenzij anders aangegeven, werden aangeleverd door YouGov Plc. De totale steekproefgrootte was 1.008 volwassenen. Veldwerk werd uitgevoerd tussen 13 en 15 mei 2013. De enquête werd online uitgevoerd. De gegevens zijn gewogen en zijn representatief voor alle Nederlandse volwassenen (van 18 jaar en ouder).

Dit vind je misschien ook interessant

Gerelateerde Producten