Laat zien dat je van ze houdt met natvoer: een geweldige keus voor huisdieren met gezondheidsklachten

Published by
min read

Bekijk voeding voor jouw huisdier

Bekijk voeding voor jouw huisdier

Bekijk voeding voor jouw huisdier

Als je huisdier ziek is, wil je maar één ding: ervoor zorgen dat hij zich zo snel mogelijk beter voelt. Klinische voeding speelt een grote rol om je huisdier gezond te houden, maar de vraag is: kies je voor natvoer of brokjes, of een mix van beide? Beide varianten zijn een belangrijke bron van voedingsstoffen die je huisdier nodig heeft, maar natvoer heeft een aantal extra, unieke voordelen. Om de beste keuze te maken voor jouw huisdier, noemen we hieronder een aantal belangrijke voordelen van Hill’s Prescription Diet natvoer.

Voordelen van Prescription Diet natvoer

  • Extra liefde. Prescription Diet natvoer is een geweldige manier om huisdieren te verwennen: je geeft ze de voeding die ze nodig hebben in de vorm van heerlijke smaken waar ze dol op zijn.
  • Gezondheid. Prescription Diet natvoer heeft vergelijkbare voordelen als droogvoer, dus je kunt er gerust op zijn dat je huisdier de voedingsstoffen binnenkrijgt die het nodig heeft voor de aanpak van gezondheidsproblemen.
  • Smaak. Al het voer van Hill's, inclusief het droogvoer, is zeer smakelijk maar veel huisdieren houden vooral van blikvoer of maaltijdzakjes vanwege de onweerstaanbare textuur. Als huisdieren een medische aandoening hebben en zich niet lekker voelen, is het enorm belangrijk dat ze weer gaan eten.
  • Afwisseling. Er zijn verschillende soorten natvoer die je als aanvulling kunt geven op het Hill's Prescription Diet droogvoer. Het is verkrijgbaar in verschillende smaken, vormen, texturen en verpakkingen - blikjes, stoofpotjes en maaltijdzakjes. Dus vraag je dierenarts gerust om advies over het juiste voer voor jouw huisdier.
  • Hydratatie. Hydratatie is enorm belangrijk bij elke aandoening, en natvoer is een van de eenvoudigste manieren om de vochtopname van katten te verhogen.
  • Katten. Het is aan te raden om katten een mix van nat- en droogvoer te geven. Ze kunnen namelijk snel een voorkeur krijgen voor een bepaalde textuur. Dus als ze van jongs af aan verschillende soorten krijgen, is het gemakkelijker om ze over te laten stappen als dat nodig is voor hun gezondheid.

Nog meer manieren om je liefde te tonen met klinisch natvoer

Bekijk de video en ontdek 3 manieren om natvoer te geven

Kat:

Hond:

 

Bestel Prescription Diet natvoer

 
 

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde producten