Perfect Weight & Active Mobility Small & Mini Adult Hondenvoer met Kip Packshot
Perfect Weight & Active Mobility Small & Mini Adult Hondenvoer met Kip Packshot
Perfect Weight & Active Mobility Small & Mini Adult Hondenvoer met Kip Afbeelding van voeding
Perfect Weight & Active Mobility Small & Mini Adult Hondenvoer met Kip Power claim
Perfect Weight & Active Mobility Small & Mini Adult Hondenvoer met Kip Belangrijkste voordelen
Perfect Weight & Active Mobility Small & Mini Adult Hondenvoer met Kip Ingrediëntenlijst
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's Science Plan

Perfect Weight & Active Mobility Small & Mini Adult Hondenvoer met Kip

 

 

BESCHIKBAAR IN
1.5kg

607067

Hill's Science Plan Perfect Weight & Active Mobility Small & Mini Adult Hondenvoer met Kip is een volledig diervoeder voor volwassen kleine honden die ouder zijn dan 1 jaar met een neiging tot gewichtstoename of met een licht overgewicht, een risicofactor voor mobiliteitsproblemen.

SMAAK

met Kip (Droogvoer)

RASGROOTTE

Kleine rassen

LEVENSFASE

Volwassen, Senior

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik)

en maaltijdzakjes kun

je mengen of tegelijk geven

Hill's Science Plan Perfect Weight & Active Mobility Small & Mini Adult Hondenvoer met Kip biedt heerlijke, klinisch bewezen voeding om een ​​gezond gewicht te bereiken en te behouden en de gewrichtsfunctie te ondersteunen voor een mobiel en actief leven.Belangrijkste voordelen:Voedzaam en effectief gewichtsverlies met zichtbare resultatenVisolie, rijk aan klinisch bewezen omega 3-vetzuren, om de mobiliteit van gewrichten te ondersteunenGlucosamine en chondroïtine zijn bouwstenen van gezond kraakbeen

Aanvullende informatie:

Hill's SCIENCE PLAN Perfect Weight & Active Mobility Adult hondenvoer is gemaakt met Hill's unieke kennis van de biologie van honden met overgewicht. Het biedt ondersteuning voor de spieren en maakt gebruik van klinisch bewezen antioxidanten voor een gezond immuunsysteem. Bovendien helpt EPA, een Omega 3-vetzuur, uit visolie de gewrichten te ondersteunen voor een mobiel en actief leven. Geef deze voeding voor gezonde gewrichten en gewichtsbehoud van je hond.

SCIENCE PLAN is verkrijgbaar in verschillende varianten droogvoer en snacks voor de unieke behoeften van je hond, en natvoer in vele heerlijke smaken waar je hond dol op zal zijn.    

Aanbevolen voor:

Volwassen honden van 1 jaar en ouder die minder calorieën nodig hebben (bijv. honden die minder actief, gecastreerd/ gesteriliseerd of anderszins vatbaar voor gewichtstoename zijn).

Niet aanbevolen voor:

Pups, drachtige of zogende honden. Drachtige of zogende honden moeten worden overgeschakeld naar HILL'S SCIENCE PLAN Puppyvoeding.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Kip- en kalkoenmeel (kip 8%; totaal gevogelte 13%), tarwe, maïsglutenmeel, erwtenzemelenmeel, maïs, eiwithydrolysaat, gedroogde tomatenpuree, cellulose, gedroogde bietenpulp, lijnzaad, kokosolie, plantaardige olie, visolie (1,9%), mineralen, dierlijk vet, gedroogde wortelen, varkenskraakbeen (bron van chondroïtinesulfaat), hydrolysaat van schaal van schaaldieren (bron van glucosamine).

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 25,5%, Vetgehalte 13,0%, Ruwe celstof 13,3%, Ruwe as 5,4%, Omega 3-vetzuren 1,4%, Calcium 0,84%, Fosfor 0,63%, Natrium 0,29%, Kalium 0,78%, Magnesium 0,13%; per kg: Vitamine A 10.056 IE, Vitamine D3 736 IE, Vitamine E 600 mg, Vitamine C 115mg, Bèta-caroteen 1,5 mg, Glucosamine 640 mg, Chondroïtinesulfaat 732 mg.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (IJzer) 72,0mg, 3b202 (Jodium) 1,8mg, 3b405 (Koper) 7,1mg, 3b502 (Mangaan) 7,4mg, 3b603 (Zink) 126mg, 3b801 (Seleen) 0,2mg, met natuurlijk antioxidant.

Gewichtsvermindering

Ideale gewicht van de hond - kgs Dagelijkse hoeveelheid - gram
1 30
2 50
5 100
7 130
10 170
12 195
15 235

HANDIGE TIPS Op de verpakking vind je de volledige voedingsinstructies. Pas de voedingshoeveelheden waar nodig aan om het optimale gewicht van je hond te behouden. Als je twijfelt, neem dan contact op met je dierenarts. Gebruik je dit hondenvoer voor het eerst? Meng dan verspreid over een periode van 7 dagen een steeds grotere hoeveelheid van de nieuwe voer door de huidige voer. Zorg dat er altijd vers water beschikbaar is! De voedingsbehoeften van huisdieren kunnen veranderen naarmate ze ouder worden. Vraag je dierenarts ernaar bij ieder bezoek. Houd de verpakking buiten bereik van huisdieren en kinderen om verstikkingsgevaar te voorkomen.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

3212 kcal/kg (321 kcal/100g)

Voedingsstoffen In het voer2
%
Vocht 8 %
Eiwit 25.5 %
Vet 13 %
Koolhydraten (NFE) 34.8 %
Ruwe celstof 13.3 %
Ruwe as 5.4 %
Calcium 0.84 %
Fosfor 0.63 %
Kalium 0.78 %
Natrium 0.29 %
Magnesium 0.131 %
Vitamine A 10056 IU/kg
Vitamine C 114 ppm
Vitamine D 736 IU/kg
Vitamine E 587 IU/kg
Omega 3-vetzuren 1.36 %
Omega 6-vetzuren 3.02 %
Bèta-caroteen 1.48 ppm

References

1De weergegeven analytische waarden kunnen enigszins afwijken van de waarden die op de verpakking staan. Beide waarden voldoen aan de productspecificaties.

 

 

Science Plan™

Perfect gebalanceerde voeding die het leven van honden en katten kan veranderen. Want als ze gezonder zijn, zijn ze gelukkiger.

Meer weten