z/d Mini Hondenvoer Packshot
z/d Mini Hondenvoer Packshot
z/d Mini Hondenvoer Afbeelding van voeding
z/d Mini Hondenvoer Hoe het helpt
z/d Mini Hondenvoer Hoe het werkt
z/d Mini Hondenvoer Belangrijkste kenmerken
z/d Mini Hondenvoer Ingrediëntenlijst
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's Prescription Diet

z/d Mini Hondenvoer

 

 

BESCHIKBAAR IN
6kg

605966

Hill's Prescription Diet z/d Mini Hondenvoer is een volledig dieetvoeder voor de vermindering van intoleranties voor bepaalde ingrediënten en/of voedingsstoffen bij volwassen honden. Dit voeder bevat een geselecteerde koolhydraatbron en een gehydrolyseerde eiwitbron.

Samengesteld om huid- en maagdarmverschijnselen, veroorzaakt door voedselallergieën, te helpen verminderen.

BEHOEFTE

Voedselgevoeligheden

SMAAK

Origineel

RASGROOTTE

Kleine rassen

LEVENSFASE

Volwassen

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik)

en maaltijdzakjes kun

je mengen of tegelijk geven

Let op: vernieuwde samenstelling! Je vertrouwde Prescription Diet z/d product is nu versterkt met Hill's ActivBiome+ ingrediëntentechnologie. Wij adviseren een overschakelperiode van 7 dagen om je huisdier aan deze nieuwe samenstelling te laten wennen. Je dierenarts kan je meer informatie geven.


Hill's PRESCRIPTION DIET z/d Mini Hondenvoer is klinische voeding in kleinere brokjes om te voldoen aan de behoefte van je kleinere hond of honden die de voorkeur geven aan kleinere brokjes. Dit hondenvoer is speciaal samengesteld om de voedselallergie van je hond te ondersteunen. Het is klinisch bewezen dat dit hondenvoer voor de gevoelige maag de huid- en spijsverteringssymptomen van voedselintoleranties vermindert. Het is een hondenvoer met gehydrolyseerd eiwit dat ongewenste reacties helpt voorkomen en de nieuwe ActivBiome+ technologie helpt voor de spijsvertering. Dit droogvoer voor honden heeft een heerlijke smaak waar je hond dol op zal zijn.


Voedselgevoeligheid en -intolerantie zijn potentieel ernstige problemen die kunnen leiden tot geïrriteerde huid-, vacht- en ooraandoeningen of zelfs gastro-intestinale stoornissen. Honden met een voedselallergie of -intolerantie, ook wel ongunstige voedselreacties genoemd, ervaren doorgaans een abnormale reactie op het eiwit in het voer. Als je hond last heeft van een ongunstige voedselreactie, is het nog belangrijker om de juiste voeding te geven.


Het is belangrijk om Hill's PRESCRIPTION DIET z/d Mini Hondenvoerte blijven voeren om de voedselallergieën van je hond te verminderen, ook wanneer de symptomen of klachten verdwijnen. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe PRESCRIPTION DIET voeding je hond kan helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven.


Smakelijke voeding die het leven van je huisdier helpt te veranderen. Omdat ze van jou afhankelijk zijn streven wij ernaar om het best mogelijke voer te leveren. Met een wetenschappelijk onderbouwde samenstelling om je hond in zijn of haar unieke gezondheidsbehoeften te voorzien, is PRESCRIPTION DIET Hondenvoer de geschikte voeding die ze nodig hebben voor een lang en gelukkig leven.


We produceren ons hondenvoer met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten aan onze strenge voorwaarden voor zuiverheid en voedingswaarde voldoen.


Jij kan het verschil maken in het leven van asieldieren. Met elke aankoop van Hill's PRESCRIPTION DIET help je ons meer dan 100.000 asieldieren te voeren, 365 dagen per jaar. Lees hier meer over op hillspet.nl/shelter-program / hillspet.be/nl-be/shelter-program.


Hill's PRESCRIPTION DIET Hondenvoer is verkrijgbaar in verschillende varianten droogvoer voor de unieke behoeften van je hond, en als natvoer in vele heerlijke smaken waar je hond dol op zal zijn.

Hoe het werkt:

  • Met sterk gehydrolyseerd dierlijk eiwit
  • Met visolie, verhoogde niveaus van essentiële vetzuren en hoge gehalten aan vitamine E
  • Met een bewezen mix van prebiotische vezels
  • Met klinisch bewezen antioxidanten

Hoe het helpt:

  • Klinisch bewezen dat het de huid en spijsverteringssymptomen door voedselintoleranties helpt verminderen
  • Helpt de huid zichtbaar te verbeteren en vacht
  • Zorgt voor een uitstekende stoelgang
  • Helpt een gezond immuunsysteem te ondersteunen


Aanvullende informatie:

ActivBiome + ingrediëntentechnologie is een unieke mix van prebiotica waarvan is aangetoond dat dit het darmmicrobioom snel voedt om de spijsvertering en het welzijn te ondersteunen

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Bijproducten van natuurlijke oorsprong, vlees en dierlijke bijproducten, oliën en vetten (visolie 0,9%), fruit, mineralen, zaden. Eiwitbron: Kippenleverhydrolysaat (26%). Koolhydraatbron: Maïszetmeel.

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 17,6%, Vetgehalte 14,4%, Ruwe celstof 6,5%, Essentiële vetzuren 4,2%, Ruwe as 5,5%, Calcium 0,85%, Fosfor 0,51%, Natrium 0,24%, Kalium 0,69%, Magnesium 0,07%; per kg: Vitamine A 11.421 IE, Vitamine D3 786 IE, Vitamine E 826 mg, Vitamine C 115 mg, Bèta-caroteen 1,4 mg.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (IJzer) 94,7 mg, 3b202 (Jodium) 4,1 mg, 3b405 (Koper) 11,1 mg, 3b502 (Mangaan) 9,8 mg, 3b603 (Zink) 147 mg, met natuurlijk antioxidant.

Hill's PRESCRIPTION DIET z-d Dog Food Can)

Gewicht van de hond - kgs Dagelijkse hoeveelheid - 370 g Blikken Dagelijkse hoeveelheid - gram
1 0.25 + 5 g
2 0.25 + 30 g
5 0.5 + 55 g
7 1 + 35 g
10 1 + 75 g
12 1 + 105 g
15 1 + 140 g

Onderhoud volwassen dier

Gewicht van de hond - kgs Dagelijkse hoeveelheid - gram
1 30
2 55
5 105
7 135
10 180
12 205
15 245

VOEDINGSRICHTLIJNEN: Geef alleen dit voer. Aangeraden wordt om vóór gebruik of vóór verlenging van de gebruiksduur een dierenarts te raadplegen. Geef de juiste dagelijkse hoeveelheid zoals is aangegeven voor de grootte van de hond. Pas de hoeveelheid aan om het optimale gewicht te behouden: deze hoeveelheid kan worden verdeeld over twee of meer maaltijden per dag. Aanbevolen gebruiksduur: 3-8 weken. Als tekenen van intolerantie verdwijnen, kan deze voeding aanvankelijk tot één jaar worden gebruikt. Vers drinkwater dient steeds beschikbaar te zijn.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

3534 kcal/kg (353 kcal/100g)

Voedingsstoffen In het voer2
%
Vocht 8 %
Eiwit 17.6 %
Vet 14.4 %
Koolhydraten (NFE) 48 %
Ruwe celstof 6.5 %
Ruwe as 5.5 %
Calcium 0.85 %
Fosfor 0.51 %
Kalium 0.69 %
Natrium 0.24 %
Magnesium 0.074 %
Vitamine A 11421 IU/kg
Vitamine C 116 ppm
Vitamine D 786 IU/kg
Vitamine E 827 IU/kg
Omega 3-vetzuren 1.14 %
Omega 6-vetzuren 3.1 %
Bèta-caroteen 5.99 ppm

References

1De weergegeven analytische waarden kunnen enigszins afwijken van de waarden die op de verpakking staan. Beide waarden voldoen aan de productspecificaties.

 

 

Prescription Diet

Baanbrekende voeding die het leven van zieke huisdieren kan redden en de mensen die voor hen zorgen troosten.

Meer te weten komen