Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's PRESCRIPTION DIET z/d Mini Hondenvoer

 

 

BESCHIKBAAR IN
1kg, 6kg

605966

606206

Hill's Prescription Diet z/d Mini Hondenvoer is een volledig dieetvoeder voor de vermindering van intoleranties voor bepaalde ingrediënten en/of voedingsstoffen bij volwassen honden. Dit voeder bevat een geselecteerde koolhydraatbron en een gehydrolyseerde eiwitbron.

Samengesteld om huid- en maagdarmverschijnselen, veroorzaakt door voedselallergieën, te helpen verminderen.

BEHOEFTE

Voedselgevoeligheden

SMAAK

Origineel

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik)

en maaltijdzakjes kun

je mengen of tegelijk geven

Let op: vernieuwde samenstelling! Je vertrouwde Prescription Diet z/d product is nu versterkt met Hill's ActivBiome+ ingrediëntentechnologie. Wij adviseren een overschakelperiode van 7 dagen om je huisdier aan deze nieuwe samenstelling te laten wennen. Je dierenarts kan je meer informatie geven.


Hill's PRESCRIPTION DIET z/d Mini Hondenvoer is klinische voeding in kleinere brokjes om te voldoen aan de behoefte van je kleinere hond of honden die de voorkeur geven aan kleinere brokjes. Dit hondenvoer is speciaal samengesteld om de voedselallergie van je hond te ondersteunen. Het is klinisch bewezen dat dit hondenvoer voor de gevoelige maag de huid- en spijsverteringssymptomen van voedselintoleranties vermindert. Het is een hondenvoer met gehydrolyseerd eiwit dat ongewenste reacties helpt voorkomen en de nieuwe ActivBiome+ technologie helpt voor de spijsvertering. Dit droogvoer voor honden heeft een heerlijke smaak waar je hond dol op zal zijn.


Voedselgevoeligheid en -intolerantie zijn potentieel ernstige problemen die kunnen leiden tot geïrriteerde huid-, vacht- en ooraandoeningen of zelfs gastro-intestinale stoornissen. Honden met een voedselallergie of -intolerantie, ook wel ongunstige voedselreacties genoemd, ervaren doorgaans een abnormale reactie op het eiwit in het voer. Als je hond last heeft van een ongunstige voedselreactie, is het nog belangrijker om de juiste voeding te geven.


Het is belangrijk om Hill's PRESCRIPTION DIET z/d Mini Hondenvoerte blijven voeren om de voedselallergieën van je hond te verminderen, ook wanneer de symptomen of klachten verdwijnen. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe PRESCRIPTION DIET voeding je hond kan helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven.


Smakelijke voeding die het leven van je huisdier helpt te veranderen. Omdat ze van jou afhankelijk zijn streven wij ernaar om het best mogelijke voer te leveren. Met een wetenschappelijk onderbouwde samenstelling om je hond in zijn of haar unieke gezondheidsbehoeften te voorzien, is PRESCRIPTION DIET Hondenvoer de geschikte voeding die ze nodig hebben voor een lang en gelukkig leven.


We produceren ons hondenvoer met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten aan onze strenge voorwaarden voor zuiverheid en voedingswaarde voldoen.


Jij kan het verschil maken in het leven van asieldieren. Met elke aankoop van Hill's PRESCRIPTION DIET help je ons meer dan 100.000 asieldieren te voeren, 365 dagen per jaar. Lees hier meer over op hillspet.nl/shelter-program / hillspet.be/nl-be/shelter-program.


Hill's PRESCRIPTION DIET Hondenvoer is verkrijgbaar in verschillende varianten droogvoer voor de unieke behoeften van je hond, en als natvoer in vele heerlijke smaken waar je hond dol op zal zijn.

Hoe het werkt:

 • Met sterk gehydrolyseerd dierlijk eiwit
 • Met visolie, verhoogde niveaus van essentiële vetzuren en hoge gehalten aan vitamine E
 • Met een bewezen mix van prebiotische vezels
 • Met klinisch bewezen antioxidanten

Hoe het helpt:

 • Klinisch bewezen dat het de huid en spijsverteringssymptomen door voedselintoleranties helpt verminderen
 • Helpt de huid zichtbaar te verbeteren en vacht
 • Zorgt voor een uitstekende stoelgang
 • Helpt een gezond immuunsysteem te ondersteunen


Aanvullende informatie:

ActivBiome + ingrediëntentechnologie is een unieke mix van prebiotica waarvan is aangetoond dat dit het darmmicrobioom snel voedt om de spijsvertering en het welzijn te ondersteunen

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Bijproducten van natuurlijke oorsprong, vlees en dierlijke bijproducten, oliën en vetten (visolie 0,9%), fruit, mineralen, zaden. Eiwitbron: Kippenleverhydrolysaat (26%). Koolhydraatbron: Maïszetmeel.

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 17,6%, Vetgehalte 14,4%, Ruwe celstof 6,5%, Essentiële vetzuren 4,2%, Ruwe as 5,5%, Calcium 0,85%, Fosfor 0,51%, Natrium 0,24%, Kalium 0,69%, Magnesium 0,07%; per kg: Vitamine A 11.421 IE, Vitamine D3 786 IE, Vitamine E 826 mg, Vitamine C 115 mg, Bèta-caroteen 1,4 mg.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (IJzer) 94,7 mg, 3b202 (Jodium) 4,1 mg, 3b405 (Koper) 11,1 mg, 3b502 (Mangaan) 9,8 mg, 3b603 (Zink) 147 mg, met natuurlijk antioxidant.

Onderhoud volwassen dier

Gewicht van de hond — kg Dagelijkse hoeveelheid - 370 g Blikken Dagelijkse hoeveelheid - gram
1 0.25 + 5 g
2 0.25 + 30 g
5 0.5 + 55 g
7 1 + 35 g
10 1 + 75 g
12 1 + 105 g
15 1 + 140 g

Onderhoud volwassen dier

Gewicht van de hond — kg Dagelijkse hoeveelheid - gram
1 30
2 55
5 105
7 135
10 180
12 205
15 245

Vraag je dierenarts naar specifieke voedingsrichtlijnen voor je huisdier. Dagelijkse voedingsaanbevelingen zijn slechts een richtlijn en een startpunt. Gram is de meest nauwkeurige vorm van meten.

Voor het beste resultaat:

 • Schakel geleidelijk over op dit nieuwe voer over een periode van 7 dagen of meer.
 • Voer enkel het aanbevolen Prescription Diet droog- en natvoer.
 • Zorg dat je huisdier altijd over vers drinkwater beschikt.
 • Laat je dierenarts de gezondheid van je huisdier evalueren.
 • Houd de verpakking buiten het bereik van kinderen en huisdieren om verstikking te voorkomen.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

3534 kcal/kg (353 kcal/100g)

Voedingsstoffen Droge stof1
%
Eiwit 19.2 %
Vet 15.6 %
Koolhydraten (NFE) 52.2 %
Ruwe celstof 7.1 %
Ruwe as 6 %
Calcium 0.93 %
Fosfor 0.55 %
Kalium 0.75 %
Natrium 0.26 %
Magnesium 0.081 %
Vitamine A 12414 IU/kg
Vitamine C 126 ppm
Vitamine D 854 IU/kg
Vitamine E 898 IU/kg
Omega 3-vetzuren 1.24 %
Omega 6-vetzuren 3.37 %
Bèta-caroteen 6.51 ppm

References

1De weergegeven analytische waarden kunnen enigszins afwijken van de waarden die op de verpakking staan. Beide waarden voldoen aan de productspecificaties.

 

 

Prescription Diet

Baanbrekende voeding die het leven van zieke huisdieren kan redden en de mensen die voor hen zorgen troosten.

Meer te weten komen