Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's PRESCRIPTION DIET t/d Hondenvoer met Kip

 

 

BESCHIKBAAR IN
4kg, 10kg

606382

606383

Hill's Prescription Diet t/d Hondenvoer met Kip is een volledig diervoeder voor volwassen honden met een klinisch bewezen tandtechnologie.

Klinisch bewezen dat het de vorming van tandplak, tandverkleuring en tandsteen vermindert

BEHOEFTE

Gebit

SMAAK

met Kip

RASGROOTTE

Kleine rassen, Middelgrote rassen, Grote rassen

LEVENSFASE

Volwassen, Senior

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik)

en maaltijdzakjes kun

je mengen of tegelijk geven

Hill's PRESCRIPTION DIET t/d Hondenvoer is klinisch bewezen voeding om tandplak, tandverkleuring en de vorming van tandsteen te helpen verminderen. Het is een hondenvoer voor gebitsverzorging dat werkt als een tandenborstel en reinigt tot aan de tandvleesrand. Deze voeding is door de Veterinary Oral Health Council (VOHC)* goedgekeurd voor bewezen vermindering van de vorming van zowel tandplak als tandsteen. PRESCRIPTION DIET t/d is een complete en uitgebalanceerde voedingsoplossing voor de dagelijkse verzorging van je hond. Deze hondenbrokken hebben een heerlijke kipsmaak waar je hond dol op zal zijn.


De brokken bevatten klinisch bewezen vezelmatrixtechnologie met driedubbele actie om tandplak, tandverkleuring en tandsteen te verwijderen. De speciale matrix van vezels schrobt de tand om tandplak te verwijderen, wat de adem helpt op te frissen. De grote brokgrootte, vorm en textuur reinigt de tanden tot aan de tandvleesrand om gezond tandvlees en tanden te bevorderen, en helpt gebitsproblemen bij kleine honden te voorkomen. Het is aangetoond dat het uitsluitend voeren van Hill's Prescription Diet t/d Hondenvoer effectiever is dan tandenpoetsen, omdat maar weinig hondeneigenaren de tanden van hun hond regelmatig poetsen.


Het is belangrijk om PRESCRIPTION DIET t/d Dental Care Hondenvoer te blijven voeren om gezonde tanden bij je hond te ondersteunen, ook wanneer de symptomen of klachten verdwijnen. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe PRESCRIPTION DIET voeding je hond kan helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven.


Smakelijke voeding die het leven van je huisdier helpt te veranderen. Omdat ze van jou afhankelijk zijn streven wij ernaar om het best mogelijke voer te leveren. Met een wetenschappelijk onderbouwde samenstelling om je hond in zijn of haar unieke gezondheidsbehoeften te voorzien, is PRESCRIPTION DIET Hondenvoer de geschikte voeding die ze nodig hebben voor een lang en gelukkig leven.


We produceren ons hondenvoer met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten aan onze strenge voorwaarden voor zuiverheid en voedingswaarde voldoen.


Jij kan het verschil maken in het leven van asieldieren. Met elke aankoop van Hill's PRESCRIPTION DIET help je ons meer dan 100.000 asieldieren te voeren, 365 dagen per jaar. Lees hier meer over op hillspet.nl/shelter-program / hillspet.be/nl-be/shelter-program.


Hill's PRESCRIPTION DIET Hondenvoer is verkrijgbaar in verschillende varianten droogvoer voor de unieke behoeften van je hond, en als nat voer in vele heerlijke smaken waar je hond dol op zal zijn.

Hoe het werkt:

 • Klinisch bewezen vezelmatrixtechnologie met driedubbele actie
 • Unieke brokgrootte, vorm en textuur helpen de tandvleesrand te reinigen
 • Complete en uitgebalanceerde voeding met klinisch bewezen antioxidanten

Hoe het helpt:

 • Reinigt tanden en verfrist de adem door de vorming van tandplak en tandsteen te verminderen
 • Bevordert gezond tandvlees door tot aan de tandvleesrand te reinigen
 • Vitale voeding voor de dagelijkse gezondheid van je hond en ondersteuning van het immuunsysteem
 • S+OXSHIELD: Ontwikkeld om urinewegomstandigheden te bevorderen die het risico op het ontwikkelen van struviet- en oxalaatkristallen verlagen

Aanvullende informatie:

Hill's Prescription Diet t/d Droogvoer voor Honden een complete en uitgebalanceerde voeding die alle voedingsstoffen biedt die een hond nodig heeft. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe onze Prescription Diet voeding je hond kan helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Granen, vlees en dierlijke bijproducten (kip 8%), bijproducten van plantaardige oorsprong, oliën en vetten, eieren en eibijproducten, mineralen.

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 15,6%, Vetgehalte 15,5%, Ruwe celstof 9,7%, Ruwe as 3,6%, Calcium 0,51%, Fosfor 0,42%, Natrium 0,19%, Kalium 0,60%, Magnesium 0,07%; per kg: Vitamine A 9.085 IE, Vitamine D3 755 IE, Vitamine E 600 mg, Vitamine C 90 mg, Bèta-caroteen 1,5 mg.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: E1 (IJzer) 75,1 mg, 3b202 (Jodium) 1,2 mg, E4 (Koper) 7,4 mg, 3b502 (Mangaan) 7,8 mg, 3b603 (Zink) 155 mg, E8 (Seleen) 0,2 mg; met natuurlijk antioxidant.

Dagelijkse voedingshoeveelheden

Lichaamsgewicht (kg) Droog (g)
2.5 55 - 75
5 90 - 125
10 150 - 205
20 250 - 350
30 340 - 470
40 425 - 585
50 500 - 690
60 + 11 / kg

Vraag je dierenarts naar specifieke voedingsrichtlijnen voor je huisdier. Dagelijkse voedingsaanbevelingen zijn slechts een richtlijn en een startpunt. Gram is de meest nauwkeurige vorm van meten.

Voor het beste resultaat:

 • Schakel geleidelijk over op dit nieuwe voer over een periode van 7 dagen of meer.
 • Voer enkel het aanbevolen Prescription Diet droog- en natvoer.
 • Zorg dat je huisdier altijd over vers drinkwater beschikt.
 • Laat je dierenarts de gezondheid van je huisdier evalueren.
 • Houd de verpakking buiten het bereik van kinderen en huisdieren om verstikking te voorkomen.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

3533 kcal/kg (353 kcal/100g)

Voedingsstoffen Droge stof1
%
Eiwit 17.4 %
Vet 16.7 %
Koolhydraten (NFE) 51.4 %
Ruwe celstof 10.5 %
Ruwe as 3.9 %
Calcium 0.58 %
Fosfor 0.44 %
Kalium 0.65 %
Natrium 0.21 %
Magnesium 0.078 %
Taurine 0.12 %
Vitamine A 10217 IU/kg
Vitamine C 110 ppm
Vitamine D 898 IU/kg
Vitamine E 655 IU/kg
Bèta-caroteen 0.63 ppm

References

1De weergegeven analytische waarden kunnen enigszins afwijken van de waarden die op de verpakking staan. Beide waarden voldoen aan de productspecificaties.

 

 

Prescription Diet

Baanbrekende voeding die het leven van zieke huisdieren kan redden en de mensen die voor hen zorgen troosten.

Meer te weten komen