t/d Hondenvoer met Kip Packshot
t/d Hondenvoer met Kip Packshot
t/d Hondenvoer met Kip Afbeelding van voeding
t/d Hondenvoer met Kip Hoe het helpt
t/d Hondenvoer met Kip Hoe het werkt
t/d Hondenvoer met Kip Belangrijkste kenmerken
t/d Hondenvoer met Kip Ingrediëntenlijst
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's Prescription Diet

t/d Hondenvoer met Kip

 

 

BESCHIKBAAR IN
10kg

606382

Hill's PRESCRIPTION DIET t/d Hondenvoer met Kip is een volledig diervoeder voor volwassen honden met een klinisch bewezen gebitstechnologie.

Klinisch bewezen dat het de vorming van tandplak, tandverkleuring en tandsteen vermindert

BEHOEFTE

Gebit

SMAAK

met Kip

RASGROOTTE

Kleine rassen, Middelgrote rassen, Grote rassen

LEVENSFASE

Volwassen, Senior

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik)

en maaltijdzakjes kun

je mengen of tegelijk geven

Hill's PRESCRIPTION DIET t/d Hondenvoer is klinisch bewezen voeding om tandplak, tandverkleuring en de vorming van tandsteen te helpen verminderen. Het is een hondenvoer voor gebitsverzorging dat werkt als een tandenborstel en reinigt tot aan de tandvleesrand. Deze voeding is door de Veterinary Oral Health Council (VOHC)* goedgekeurd voor bewezen vermindering van de vorming van zowel tandplak als tandsteen. PRESCRIPTION DIET t/d is een complete en uitgebalanceerde voedingsoplossing voor de dagelijkse verzorging van je hond. Deze hondenbrokken hebben een heerlijke kipsmaak waar je hond dol op zal zijn.


De brokken bevatten klinisch bewezen vezelmatrixtechnologie met driedubbele actie om tandplak, tandverkleuring en tandsteen te verwijderen. De speciale matrix van vezels schrobt de tand om tandplak te verwijderen, wat de adem helpt op te frissen. De grote brokgrootte, vorm en textuur reinigt de tanden tot aan de tandvleesrand om gezond tandvlees en tanden te bevorderen, en helpt gebitsproblemen bij kleine honden te voorkomen. Het is aangetoond dat het uitsluitend voeren van Hill's Prescription Diet t/d Hondenvoer effectiever is dan tandenpoetsen, omdat maar weinig hondeneigenaren de tanden van hun hond regelmatig poetsen.


Het is belangrijk om PRESCRIPTION DIET t/d Dental Care Hondenvoer te blijven voeren om gezonde tanden bij je hond te ondersteunen, ook wanneer de symptomen of klachten verdwijnen. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe PRESCRIPTION DIET voeding je hond kan helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven.


Smakelijke voeding die het leven van je huisdier helpt te veranderen. Omdat ze van jou afhankelijk zijn streven wij ernaar om het best mogelijke voer te leveren. Met een wetenschappelijk onderbouwde samenstelling om je hond in zijn of haar unieke gezondheidsbehoeften te voorzien, is PRESCRIPTION DIET Hondenvoer de geschikte voeding die ze nodig hebben voor een lang en gelukkig leven.


We produceren ons hondenvoer met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten aan onze strenge voorwaarden voor zuiverheid en voedingswaarde voldoen.


Jij kan het verschil maken in het leven van asieldieren. Met elke aankoop van Hill's PRESCRIPTION DIET help je ons meer dan 100.000 asieldieren te voeren, 365 dagen per jaar. Lees hier meer over op hillspet.nl/shelter-program / hillspet.be/nl-be/shelter-program.


Hill's PRESCRIPTION DIET Hondenvoer is verkrijgbaar in verschillende varianten droogvoer voor de unieke behoeften van je hond, en als nat voer in vele heerlijke smaken waar je hond dol op zal zijn.

Hoe het werkt:

  • Klinisch bewezen vezelmatrixtechnologie met driedubbele actie
  • Unieke brokgrootte, vorm en textuur helpen de tandvleesrand te reinigen
  • Complete en uitgebalanceerde voeding met klinisch bewezen antioxidanten

Hoe het helpt:

  • Reinigt tanden en verfrist de adem door de vorming van tandplak en tandsteen te verminderen
  • Bevordert gezond tandvlees door tot aan de tandvleesrand te reinigen
  • Vitale voeding voor de dagelijkse gezondheid van je hond en ondersteuning van het immuunsysteem
  • S+OXSHIELD: Ontwikkeld om urinewegomstandigheden te bevorderen die het risico op het ontwikkelen van struviet- en oxalaatkristallen verlagen

Aanvullende informatie:

Hill's Prescription Diet t/d Droogvoer voor Honden een complete en uitgebalanceerde voeding die alle voedingsstoffen biedt die een hond nodig heeft. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe onze Prescription Diet voeding je hond kan helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Granen, vlees en dierlijke bijproducten (kip 8%), producten van plantaardige oorsprong, oliën en vetten, eieren en eibijproducten, mineralen.

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 16,2%, Vetgehalte 15,2%, Ruwe celstof 9,7%, Ruwe as 3,6%, Calcium 0,54%, Fosfor 0,41%, Natrium 0,19%, Kalium 0,60%, Magnesium 0,07%; per kg: Vitamine A 7.994IE, Vitamine D3 681IE, Vitamine E 564mg, Vitamine C 101mg, Bèta-caroteen 1,5mg.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (Ijzer) 75,3mg, 3b202 (Jodium) 1,9mg, 3b405 (Koper) 7,4mg, 3b502 (Mangaan) 7,8mg, 3b603 (Zink) 132mg, 3b801 (Seleen) 0,2mg, met natuurlijk antioxidant.

Onderhoud volwassen dier

Gewicht van de hond - kgs Dagelijkse hoeveelheid - gram
1 30
2 55
4 90
5 105
10 180
20 300
30 405
40 505
50 595
60+ 108 10 kgs

VOEDINGSRICHTLIJNEN: Geef alleen dit voer. Aangeraden wordt om vóór gebruik of vóór verlenging van de gebruiksduur een dierenarts te raadplegen. Geef de juiste dagelijkse hoeveelheid zoals is aangegeven voor de grootte van de hond. Pas de hoeveelheid aan om het optimale gewicht te behouden of zoals aanbevolen door uw dierenarts. Deze hoeveelheid kan worden verdeeld over twee of meer maaltijden per dag. Vers drinkwater dient steeds beschikbaar te zijn.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

3533 kcal/kg (353 kcal/100g)

Voedingsstoffen In het voer2
%
Vocht 8 %
Eiwit 16.2 %
Vet 15.2 %
Koolhydraten (NFE) 47.3 %
Ruwe celstof 9.7 %
Ruwe as 3.6 %
Totaal voedingsvezel 16.8 %
Calcium 0.54 %
Fosfor 0.41 %
Kalium 0.6 %
Natrium 0.19 %
Magnesium 0.072 %
Ijzer 131 ppm
Koper 13.5 ppm
Zink 160 ppm
L-arginine 1.04 %
Gutamine + Glutamaat 2.15 %
Taurine 0.11 %
Vitamine A 7994 IE/kg
Vitamine C 101 ppm
Vitamine D 681 IE/kg
Vitamine E 564 IE/kg
Thiamine (Vitamine B1) 16 ppm
Riboflavine (Vitamine B2) 8.8 ppm
Niacine (Vitamine B3) 85 ppm
Pantotheenzuur (Vitamine B5) 30.2 ppm
Foliumzuur (Vitamine B9) 1.43 ppm
DHA 0.003 %
EPA 0 %
Omega 3-vetzuren 0.26 %
Omega 6-vetzuren 3.02 %
Bèta-caroteen 1.49 ppm
L-carnitine 9.6 ppm

References

1De weergegeven analytische waarden kunnen enigszins afwijken van de waarden die op de verpakking staan. Beide waarden voldoen aan de productspecificaties.

 

 

Prescription Diet

Baanbrekende voeding die het leven van zieke huisdieren kan redden en de mensen die voor hen zorgen troosten.

Meer te weten komen