Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's PRESCRIPTION DIET i/d Low Fat Hondenvoer

BESCHIKBAAR IN
360g

606445

Hill's Prescription Diet i/d Low Fat Hondenvoer is een goed verteerbaar, volledig dieetvoeder voor het verminderen van intestinale absorptiestoornissen, als compensatie voor een slechte spijsvertering en bij exocriene pancreasinsufficiëntie bij volwassen honden. Dit voeder heeft een verhoogd natrium- en kaliumgehalte en goed verteerbare ingrediënten.

Voeding met een laag vetgehalte waarvan klinisch is aangetoond dat het helpt bij het oplossen van spijsverteringsproblemen en het darmmicrobioom voedt

BEHOEFTE

Spijsvertering

SMAAK

Origineel

RASGROOTTE

Kleine rassen, Middelgrote rassen, Grote rassen

LEVENSFASE

Volwassen, Senior

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik)

en maaltijdzakjes kun

je mengen of tegelijk geven

Video

658646021

Let op: vernieuwde samenstelling! Je vertrouwde Prescription Diet i/d product is nu versterkt met Hill's ActivBiome+. Wij adviseren een overschakelperiode van 7 dagen om je huisdier aan deze nieuwe samenstelling te laten wennen. Je dierenarts kan je meer informatie geven.


Hill's PRESCRIPTION DIET i/d vetarm hondenvoer is een goed verteerbare, vetarme voeding waarvan is aangetoond dat dit het bloedvetgehalte verlaagt en spijsverteringsproblemen helpt oplossen. Dit zeer goed verteerbare hondenvoer is gemaakt met Hill's baanbrekende ActivBiome+ ingrediëntentechnologie, een unieke mix van prebiotische vezels, waarvan klinisch is aangetoond dat het snel het darmmicrobioom activeert om de spijsvertering en het welzijn te ondersteunen. Dit natvoer voor honden heeft een heerlijke smaak waar je hond dol op zal zijn.


Het is belangrijk om PRESCRIPTION DIET i/d Low Fat Digestive Care Hondenvoer te blijven voeren om de spijsvertering van je hond gezond te houden, zelfs nadat de symptomen verbeteren. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe PRESCRIPTION DIET voer je hond kan helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven.


Smakelijke voeding die het leven van je huisdier helpt te veranderen. Omdat ze van je afhankelijk zijn streven wij ernaar om het best mogelijke voer te leveren. Met een wetenschappelijk onderbouwde samenstelling om je hond in zijn of haar unieke gezondheidsbehoeften te voorzien, PRESCRIPTION DIET hondenvoer is de geschikte voeding die ze nodig hebben voor een lang en gelukkig leven.


We produceren ons hondenvoer met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten aan onze strenge voorwaarden voor zuiverheid en voedingswaarde voldoen.


Help ons een verschil te maken in het leven van asieldieren. Hill's voer heeft al meer dan 9 miljoen asieldieren wereldwijd geholpen bij het vinden van een nieuw thuis. Lees hier meer over op hillspet.nl/shelter-program / hillspet.be/nl-be/shelter-program.


Hill's PRESCRIPTION DIET hondenvoer is verkrijgbaar in verschillende varianten droogvoer voor de unieke behoeften van je hond, en als natvoer in vele heerlijke smaken waar je hond dol op zal zijn.

Hoe het werkt:

 • Goed verteerbaar en laag in vet
 • Unieke prebiotische melange & gember
 • Verrijkt met klinisch bewezen antioxidanten & Omega-3 vetzuren

Hoe het helpt:

 • Helpt de spijsvertering en opname van voedingsstoffen te verbeteren
 • Bevordert de activiteit van gunstige darmbacteriën & verbetert de kwaliteit van de ontlasting
 • Bevordert een gezond immuunsysteem

Aanvullende informatie:

Hill's Prescription DietLow Fat Natvoer voor Honden is een volledig dieetvoer met alle voedingsstoffen die je hond nodig heeft. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe PRESCRIPTION DIET voer je hond kan helpen bij een gelukkig en actief leven.

Droge en ingeblikte formules kunnen tegelijkertijd worden gemengd of gevoerd.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 11 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Vlees en dierlijke bijproducten, granen, bijproducten van plantaardige oorsprong, mineralen, eieren en ei-bijproducten, zaden, oliën en vetten, groenten, fruit. Goed verteerbare ingrediënten: Varkensvlees, rijst, kalkoen, gedroogde eieren, plantaardige olie.

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 6,1%, Vetgehalte 1,9%, Ruwe celstof 0,69%, Ruwe as 1,6%, Vocht 75,0%, Calcium 0,21%, Fosfor 0,15%, Natrium 0,12%, Kalium 0,24%, Magnesium 0,03%; per kg: Vitamine A 22.604 IE, Vitamine D3 328 IE.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (IJzer) 9,4 mg, 3b202 (Jodium) 0,3 mg, 3b405 (Koper) 0,9 mg, 3b503 (Mangaan) 2,1 mg, 3b603 (Zink) 29,8 mg.

Onderhoud volwassen dier Gemengde voedingshoeveelheid

Gewicht van de hond — kg Dagelijkse hoeveelheid - 360 g Blikken Dagelijkse hoeveelheid - gram
1 0.25 + 10 g
2 0.25 + 30 g
4 0.5 + 45 g
5 0.5 + 65 g
10 1 + 95 g
20 1 + 220 g
30 2 + 240 g
40 2 + 340 g
50 2 + 440 g
60+ 2 + 9 g per kg

Onderhoud volwassen dier

Gewicht van de hond — kg Dagelijkse hoeveelheid - 12.7 oz (360 g) Blikken
1 1/3
2 5/8
4 1
5 1 1/4
10 2
20 3 1/3
30 4 1/2
40 5 1/2
50 6 1/2
60+ 45 g per kg

Vraag je dierenarts naar specifieke voedingsrichtlijnen voor je huisdier. Dagelijkse voedingsaanbevelingen zijn slechts een richtlijn en een startpunt. Gram is de meest nauwkeurige vorm van meten.

Voor het beste resultaat:

 • Schakel geleidelijk over op dit nieuwe voer over een periode van 7 dagen of meer.
 • Voer enkel het aanbevolen Prescription Diet droog- en natvoer.
 • Zorg dat je huisdier altijd over vers drinkwater beschikt.
 • Laat je dierenarts de gezondheid van je huisdier evalueren.
 • Houd de verpakking buiten het bereik van kinderen en huisdieren om verstikking te voorkomen.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

Prescription Diet

Baanbrekende voeding die het leven van zieke huisdieren kan redden en de mensen die voor hen zorgen troosten.

Meer te weten komen