Derm Defense Hondenvoer met Kip Packshot
Derm Defense Hondenvoer met Kip Packshot
Derm Defense Hondenvoer met Kip Afbeelding van voeding
Derm Defense Hondenvoer met Kip Hoe het helpt
Derm Defense Hondenvoer met Kip Hoe het werkt
Derm Defense Hondenvoer met Kip Belangrijkste kenmerken
Derm Defense Hondenvoer met Kip Ingrediëntenlijst
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's Prescription Diet

Derm Defense Hondenvoer met Kip

 

 

BESCHIKBAAR IN
1.5kg

606051

Hill's PRESCRIPTION DIET Derm Defense Hondenvoer met Kip is een volledig dieetvoeder voor de ondersteuning van de huidfunctie bij huidaandoeningen en overmatige haaruitval bij volwassen honden. Dit voeder bevat een hoog gehalte aan linolzuur (LA) en aan eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA) tezamen.

Klinische voeding die speciaal is samengesteld om omgevingsgevoeligheden bij honden te helpen beheersen

BEHOEFTE

Huid

SMAAK

met Kip

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik)

en maaltijdzakjes kun

je mengen of tegelijk geven

Hill's PRESCRIPTION DIET Derm Defense Hondenvoer is een klinische voeding die speciaal is samengesteld om omgevingsallergieën bij honden aan te pakken. Hoge gehalten omega 3- en omega 6-vetzuren versterken de huidbarrière en helpen de huid op natuurlijke wijze te herstellen. Dit droogvoer voor honden is gemaakt met kip en heeft een heerlijke smaak waar je hond dol op zal zijn.


Er zijn veel omgevingsallergenen die wij en onze huisdieren elke dag tegen kunnen komen, zoals vlooien, pollen en huisstofmijt. Bij sommige honden kunnen deze allergenen voor huidproblemen zorgen, met krabben en jeuk tot gevolg. Dit is vervelend voor je hond en de rest van het gezin. Het goede nieuws is dat de meeste honden met huidproblemen door omgevingsallergieën baat kunnen hebben bij de juiste voeding.


Het is belangrijk om PRESCRIPTION DIET Derm Defense Hondenvoer te blijven voeren om omgevingsallergieën te blijven aanpakken; ook wanneer de symptomen of klachten verdwijnen. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe PRESCRIPTION DIET voeding je hond kan helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven..


Smakelijke voeding die het leven van je huisdier helpt te veranderen. Omdat ze van jou afhankelijk zijn streven wij ernaar om het best mogelijke voer te leveren. Met een wetenschappelijk onderbouwde samenstelling om je hond in zijn of haar unieke gezondheidsbehoeften te voorzien, is PRESCRIPTION DIET Hondenvoer de geschikte voeding die ze nodig hebben voor een lang en gelukkig leven.


We produceren ons hondenvoer met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten aan onze strenge voorwaarden voor zuiverheid en voedingswaarde voldoen.


Jij kan het verschil maken in het leven van asieldieren. Met elke aankoop van Hill's PRESCRIPTION DIET help je ons meer dan 100.000 asieldieren te voeren, 365 dagen per jaar. Lees hier meer over op hillspet.nl/shelter-program / hillspet.be/nl-be/shelter-program.


Hill's PRESCRIPTION DIET Hondenvoer is verkrijgbaar in verschillende varianten droogvoer voor de unieke behoeften van je hond, en als natvoer in vele heerlijke smaken waar je hond dol op zal zijn.

Hoe het werkt:

  • Met bioactieve stoffen en fytonutriënten ter ondersteuning van een gezonde immuunrespons
  • Hoge niveaus van omega 3- en 6-vetzuren stimuleren een gezonde huid van binnenuit
  • Klinisch bewezen antioxidanten, waaronder vitamine E, helpen de huid en vacht te kalmeren en voeden

Hoe het helpt:

  • Helpt de huidbarrière te versterken
  • Stimuleert een gezonde huid van binnenuit
  • Ontwikkeld om huid en vacht te helpen kalmeren en voeden
  • S+OXSHIELD: Ontwikkeld om urinewegomstandigheden te bevorderen die het risico op het ontwikkelen van struviet- en oxalaatkristallen verlagen

Aanvullende informatie:

Hill's Prescription Diet Derm Defense biedt alle voedingsstoffen die je hond nodig heeft en kan langere tijd gebruikt worden. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe onze Prescription Diet voeding je hond kan helpen om van een gelukkig en actief leven te blijven genieten.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Granen, vlees en dierlijke bijproducten (kip 6%), plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten (visolie 1,9%), eieren en eibijproducten, zaden, producten van plantaardige oorsprong, mineralen.

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 20,8%, Vetgehalte 15,3%, Ruwe celstof 1,5%, Ruwe as 4,8%, Omega 3-vetzuren 1,6%, Omega 6-vetzuren 3,9%, EPA+DHA 0,51%, Linolzuur 3,8%, Calcium 0,67%, Fosfor 0,53%, Natrium 0,26%, Kalium 0,77%, Magnesium 0,08%; per kg: Vitamine A 8.907IE, Vitamine D3 698IE, Vitamine E 748mg, Vitamine C 99mg, Bèta-caroteen 1,6mg.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (Ijzer) 76,3mg, 3b202 (Jodium) 1,9mg, 3b405 (Koper) 7,5mg, 3b502 (Mangaan) 7,9mg, 3b603 (Zink) 134mg, 3b801 (Seleen) 0,2mg, met natuurlijk antioxidant.

MA - Prescription Diet Derm Defense Canine with Chicken Dry - Dagelijkse voedingshoeveelheden

Lichaamsgewicht (kg) Droog (g)
2.5 50 - 70
5 85 - 115
10 140 - 195
20 235 - 325
30 320 - 445
40 400 - 550
50 470 - 650
60 + 10 / kg

VOEDINGSRICHTLIJNEN: Geef alleen dit voer. Aangeraden wordt om vóór gebruik een dierenarts te raadplegen. Geef de juiste dagelijkse hoeveelheid voer zoals is aangegeven voor de grootte van de hond. Pas de hoeveelheid aan om het optimale gewicht te behouden: deze hoeveelheid kan worden verdeeld over 2 of meer maaltijden per dag. Aanbevolen gebruiksduur: aanvankelijk ten hoogste 2 maanden. Vers drinkwater dient steeds beschikbaar te zijn.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

3748 kcal/kg (375 kcal/100g)

Voedingsstoffen In het voer2
%
Vocht 8 %
Eiwit 20.8 %
Vet 15.3 %
Koolhydraten (NFE) 49 %
Ruwe celstof 1.5 %
Ruwe as 4.8 %
Totaal voedingsvezel 6.2 %
Calcium 0.67 %
Fosfor 0.53 %
Kalium 0.77 %
Natrium 0.26 %
Magnesium 0.078 %
Taurine 0.15 %
Vitamine A 9293 IE/kg
Vitamine C 103 ppm
Vitamine D 728 IE/kg
Vitamine E 780 IE/kg
Linolzuur 3.81 %
DHA 0.207 %
EPA 0.3 %
Omega 3-vetzuren 1.59 %
Omega 6-vetzuren 3.91 %
Total Essential Vetty Acids 5.51 %
Bèta-caroteen 1.68 ppm

References

1De weergegeven analytische waarden kunnen enigszins afwijken van de waarden die op de verpakking staan. Beide waarden voldoen aan de productspecificaties.

 

 

Prescription Diet

Baanbrekende voeding die het leven van zieke huisdieren kan redden en de mensen die voor hen zorgen troosten.

Meer te weten komen