Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's PRESCRIPTION DIET i/d Stress Mini Hondenvoer met Kip

 

 

BESCHIKBAAR IN
1kg, 3kg, 6kg

606192

606191

606379

Hill's Prescription Diet i/d Stress Mini Hondenvoer met Kip is een goed verteerbaar volledig dieetvoeder voor volwassen honden ter vermindering van intestinale absorptiestoornissen, als compensatie voor een slechte spijsvertering, bij exocriene pancreasinsufficiëntie en aandoeningen die baat hebben bij vetarme voeding en ter ondersteuning in stresserende situaties, die zal leiden tot een vermindering van het daarmee samenhangende gedrag. Dit voeder bevat goed verteerbare ingrediënten, verhoogde natrium- en kaliumgehaltes en trypsine-gehydrolyseerde rundercaseïne.

Voeding waarvan is aangetoond dat deze kalmeert en stressgerelateerd gedrag aanpakt, inclusief spijsverteringsproblemen bij honden die minder dan 14 kg wegen. Versterkt met Hill's ActivBiome+ ingrediëntentechnologie, een unieke mix van prebiotica, waarvan klinisch is aangetoond dat deze het darmmicrobioom snel voedt om de spijsvertering en het welzijn te ondersteunen.

BEHOEFTE

Spijsvertering

SMAAK

met Kip

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik)

en maaltijdzakjes kun

je mengen of tegelijk geven

Let op: vernieuwde samenstelling! Je vertrouwde Prescription Diet i/d product is nu versterkt met Hill's ActivBiome+ ingrediëntentechnologie, een unieke mix van prebiotica waarvan klinisch is aangetoond dat deze het darmmicrobioom snel voedt om de spijsvertering en het welzijn te ondersteunen. Wij adviseren een overschakelperiode van 7 dagen om je huisdier aan deze nieuwe samenstelling te laten wennen. Je dierenarts kan je meer informatie geven.


Hill's PRESCRIPTION DIET i/d Stress Mini Digestive Care Hondenvoer is klinische voeding om stressgerelateerd gedrag, waaronder spijsverteringsproblemen, te helpen beheersen bij honden tot 14 kg. Het is een licht verteerbaar hondenvoer dat alle voedingsstoffen biedt die je hond nodig heeft tijdens perioden van stressgerelateerde spijsverteringsproblemen en kan langdurig worden gebruikt. Dit droogvoer voor honden is gemaakt met kip en heeft een heerlijke smaak waar je hond dol op zal zijn.


Net als mensen ervaren sommige honden stress die een negatieve invloed kan hebben op hun algehele gezondheid. Stress kan leiden tot een onbalans van het darmmicrobioom en een verhoogde darmmotiliteit, wat resulteert in spijsverteringsproblemen, een zeer onaangename ervaring voor alle betrokkenen.


Het is belangrijk om PRESCRIPTION DIET i/d Stress Mini Digestive Care Hondenvoer te blijven voeren om de spijsvertering van je hond gezond te houden, ook wanneer de symptomen of klachten verdwijnen. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe PRESCRIPTION DIET voeding je hond kan helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven.

Smakelijke voeding die het leven van je huisdier helpt te veranderen. Omdat ze van jou afhankelijk zijn streven wij ernaar om het best mogelijke voer te leveren. Met een wetenschappelijk onderbouwde samenstelling om je hond in zijn of haar unieke gezondheidsbehoeften te voorzien, is PRESCRIPTION DIET Hondenvoer de geschikte voeding die ze nodig hebben voor een lang en gelukkig leven.

We produceren ons hondenvoer met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten aan onze strenge voorwaarden voor zuiverheid en voedingswaarde voldoen.

Jij kan het verschil maken in het leven van asieldieren. Met elke aankoop van Hill's PRESCRIPTION DIET help je ons meer dan 100.000 asieldieren te voeren, 365 dagen per jaar. Lees hier meer over op hillspet.nl/shelter-program / hillspet.be/nl-be/shelter-program.

Hill's PRESCRIPTION DIET Hondenvoer is verkrijgbaar in verschillende varianten droogvoer voor de unieke behoeften van je hond, en als natvoer in vele heerlijke smaken waar je hond dol op zal zijn.

Hoe het werkt:

 • Goed verteerbare formule met melkeiwithydrolysaat om stress te beheersen
 • Unieke prebiotische melange en gember
 • Verrijkt met klinisch bewezen antioxidanten en omega-3 vetzuren uit visolie

Hoe het helpt:

 • Helpt een kalmerend effect te bevorderen, ondersteunt een gezonde spijsvertering en verbetert de kwaliteit van de ontlasting
 • Bevordert de activiteit van nuttige darmbacteriën en kalmeert het maagdarmkanaal
 • Langdurig voeren helpt een gezond immuunsysteem te ondersteunen
 • S+OXSHIELD: Ontwikkeld om urinewegomstandigheden te bevorderen die het risico op het ontwikkelen van struviet- en oxalaatkristallen verlagen

Aanvullende informatie:

Hill's Prescription Diet i/d Stress Hondenvoer (droogvoer) biedt alle voeding die je hond nodig heeft tijdens perioden van stressgerelateerde spijsverteringsproblemen en kan langdurig worden gebruikt. Als een stressvolle gebeurtenis te voorzien is, is het raadzaam om van tevoren te beginnen met voeren. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe onze Prescription Diet-voedingen je hond kunnen helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Granen, vlees en dierlijke bijproducten (kip 9%), plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten, bijproducten van plantaardige oorsprong, zaden, mineralen, groenten (gember 1%), fruit, melk en melkbijproducten (melkeiwithydrolysaat 0,1% ). Goed verteerbare ingrediënten: Brouwersrijst, kip- en kalkoenmeel, maïsglutenmeel, dierlijk vet, visolie.

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 23,9%, Vetgehalte 8,2%, Ruwe celstof 2,2%, Ruwe as 5,4%, Omega 3-vetzuren 0,7%, Calcium 0,81%, Fosfor 0,58%, Natrium 0,41%, Kalium 0,74%, Magnesium 0,08%; per kg: Vitamine A 7.836 IE, Vitamine D3 721 IE, Vitamine E 600 mg, Vitamine C 100 mg, Bèta-caroteen 1,5 mg, Trypsine-gehydrolyseerde rundercaseïne 1.052 mg.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (IJzer) 73,2 mg, 3b202 (Jodium) 1,8 mg, 3b405 (Koper) 7,2 mg, 3b502 (Mangaan) 7,6 mg, 3b603 (Zink) 152 mg, 3b801 (Seleen) 0,2 mg, met een natuurlijk antioxidant.

Onderhoud volwassen dier Gemengde voedingshoeveelheid

Gewicht van de hond — kg Dagelijkse hoeveelheid - 156 g Blikken Dagelijkse hoeveelheid - gram
1 0.5 + 15 g
2 1 + 20 g
4 1 + 60 g
5 1 + 75 g
10 2 + 115 g
20 2 + 245 g
30 2 + 355 g
40 2 + 460 g
50 2 + 555 g
60+ 2 + 104 g per 10 kgs

Onderhoud volwassen dier

Gewicht van de hond — kg Dagelijkse hoeveelheid - gram
1 35
2 55
4 95
5 110
10 190
20 315
30 430
40 535
50 630
60+ 113 per 10 kgs

Vraag je dierenarts naar specifieke voedingsrichtlijnen voor je huisdier. Dagelijkse voedingsaanbevelingen zijn slechts een richtlijn en een startpunt. Gram is de meest nauwkeurige vorm van meten.

Voor het beste resultaat:

 • Schakel geleidelijk over op dit nieuwe voer over een periode van 7 dagen of meer.
 • Voer enkel het aanbevolen Prescription Diet droog- en natvoer.
 • Zorg dat je huisdier altijd over vers drinkwater beschikt.
 • Laat je dierenarts de gezondheid van je huisdier evalueren.
 • Houd de verpakking buiten het bereik van kinderen en huisdieren om verstikking te voorkomen.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

3345 kcal/kg (335 kcal/100g)

Voedingsstoffen Droge stof1
%
Eiwit 26.1 %
Vet 8.9 %
Koolhydraten (NFE) 56.7 %
Ruwe celstof 2.4 %
Ruwe as 5.9 %
Calcium 0.88 %
Fosfor 0.64 %
Kalium 0.81 %
Natrium 0.45 %
Magnesium 0.086 %
Vitamine A 8564 IU/kg
Vitamine C 110 ppm
Vitamine D 788 IU/kg
Vitamine E 660 IU/kg
Omega 3-vetzuren 0.71 %
Omega 6-vetzuren 1.9 %
Bèta-caroteen 1.65 ppm

References

1De weergegeven analytische waarden kunnen enigszins afwijken van de waarden die op de verpakking staan. Beide waarden voldoen aan de productspecificaties.

 

 

Prescription Diet

Baanbrekende voeding die het leven van zieke huisdieren kan redden en de mensen die voor hen zorgen troosten.

Meer te weten komen