Beloon uw hond het hele jaar door - niet alleen tijdens de kerstdagen

Published by
Leestijd is minuten

Iedereen houd van een beloning op zijn tijd en zeker met de kerstdagen in het vooruitzicht. En alhoewel het verleidelijk is om uw hond tafelrestjes te geven, veel menselijke voeding kan gevaarlijk zijn voor uw hond. Het is misschien een verrassing voor u dat bepaalde menselijke voeding een negatief effect heeft op de gezondheid van uw hond. Koekjes bijvoorbeeld bevatten veel vetten, maar weinig voedingsstoffen waardoor uw hond makkelijk kan aankomen. Botten, of ze nou gekookt zijn of niet, kunnen blijven hangen in de keel of in de darmen, kunnen de tanden beschadigen en verstoppingen veroorzaken. Druiven, uien, knoflook en chocolade bevatten allen ingrediënten die gevaarlijk kunnen zijn voor uw hond. Het geven van voeding voor mensen aan uw hond evenals het geven van teveel tussendoortjes kan leiden tot een onevenwichtige voeding wat op lange termijn invloed kan hebben op het welzijn van uw hond. Tevens moedigt u uw hond aan om te bedelen door het geven van tafelrestjes, een gewoonte die moeilijk af te leren is. Wees dus niet bang om uw gasten erop te wijzen dat het geven van de verkeerde tussendoortjes niet gezond is voor uw hond. Uiteraard willen we allemaal het goede gedrag van onze hond belonen, of hem een beloning geven om te laten zien hoe dol we op hem zijn. Vanaf nu kunt u uw hond belonen met een goed geweten door hem een snack te geven die niet alleen lekker smaakt maar ook nog gezond is. Het nieuwe Hill's™ Science Plan™ SNACKS assortiment bevat 5 verschillende heerlijke en gezonde tussendoortjes ontwikkeld om te voldoen aan de meest voorkomende behoeftes van uw hond. Het Hill's™ Science Plan™ SNACKSassortiment is perfect gebalanceerd om tegemoet te komen aan de verschillende specifieke behoeftes van de hond, zodat u de snack kunt kiezen die het beste past bij uw hond.

 • Oral Care/ Mond- en Tandverzorging: Werkt als een tandenborstel waardoor de adem frisser wordt en de tanden schoner
 • Healthy Mobility/ Optimale Mobiliteit: Met extra omega-3 om gezonde gewrichten te ondersteunen
 • Light: Snack met minder vet en calorieën, helpt om het lichaamsgewicht te behouden
 • Skin & Coat/ Huid & Vacht: Met essentiële vetzuren voor een gezonde huid en vacht
 • Immunity Support/ Immuniteitsondersteuning: Superieure anti-oxidanten formule ter ondersteuning van de immuniteit

Hill's Science Plan SNACKS zijn speciaal samengesteld voor puppies en volwassen honden en zijn beschikbaar voor de rasgroottes mini en medium. De producten zijn verpakt in hersluitbare verpakkingen voor een langdurige en optimae versheid. Omdat we er zo van overtuigd zijn dat Hill's Science Plan SNACKS goed smaken, bieden wij u een 100% tevredenheidsgarantie aan. Het is heel makkelijk, als uw hond onze snacks niet lekker vind, dan krijgt u uw geld terug. Dus beloon uw hond lekker en gezond tijdens de feestdagen en geef hem Hill's Science Plan SNACKS!

Dit vind je misschien ook interessant

Gerelateerde Producten

 • HILL'S SCIENCE PLAN Large Breed Adult Hondenvoer met Kip

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Advanced Fitness™ Large Breed with Chicken is samengesteld voor de ondersteuning van gewrichten en spieren, voor honden van grote rassen. Met klinisch bewezen antioxidanten, glucosamine en chondroïtine uit natuurlijke bronnen.
 • Hill's™ Science Plan™ Canine Adult Light Mini (met Kip)

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Light Mini with Chicken is een volledige voeding voor honden van een klein ras met aanleg voor overgewicht. Met ingredienten van hoge kwaliteit en een unieke gewichtscontroleformule om uw kleine hond fit en gezond te helpen houden .
 • HILL'S SCIENCE PLAN Large Breed Puppyvoer met Kip

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Puppy Healthy Development Large Breed Chicken is speciaal samengesteld voor een gezonde ontwikkeling van de botten bij pups van grote rassen. Met klinisch bewezen antioxidanten en optimale gehalten aan mineralen.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Small & Mini Adult Hondenvoer met Kip

  <p> </p><p><span class='nowrap'>Science Plan™</span> Small & Miniature is samengesteld om de gezondheid van de mond en een gezonde huid en spijsvertering te ondersteunen. Met hoge gehalten aan klinisch bewezen antioxidanten en natuurlijke ingrediënten en met toegevoegde vitaminen en mineralen.</p>