Sterilised Kittenvoer Kip Packshot
Sterilised Kittenvoer Kip Packshot
Alt Text
Sterilised Kittenvoer Kip Power claim
Sterilised Kittenvoer Kip Belangrijkste voordelen
Alt Text
Sterilised Kittenvoer Kip Ingrediëntenlijst
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's Science Plan

Sterilised Kittenvoer Kip

 

 

BESCHIKBAAR IN
10kg

607294

Hill's Science Plan Sterilised Kittenvoer Kip is een volledig voer voor gesteriliseerde/gecastreerde katten en voor drachtige of zogende katten.

Science Plan Sterilised Kitten kattenvoer is ontwikkeld voor de specifieke behoeften van gesteriliseerde kittens. Het bevat hoogwaardige eiwitten om de spiergroei te ondersteunen en gecontroleerde vetgehalten om het risico op overgewicht na sterilisatie of castratie te beperken. Additioneel, bevat het een unieke antioxidantencombinatie om een gezonde weerstand te bevorderen ter ondersteuning van de groei van je kitten.

BEHOEFTE

Gesteriliseerd/gecastreerd

SMAAK

Kip (Droogvoer)

LEVENSFASE

Kitten/drachtig/zogend

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik)

en maaltijdzakjes kun

je mengen of tegelijk geven

Hill's Science Plan Sterilised Kittenvoer biedt heerlijke, complete en gebalanceerde voeding voor de optimale ontwikkeling en ondersteuning van het immuunsysteem van gesteriliseerde kittens, zodat ze de beste start van hun leven krijgen & hun volle potentieel kunnen bereiken.


Belangrijke voordelen:
  • 100% gebalanceerde voeding met smakelijke, licht verteerbare ingrediënten
  • Hoogwaardige eiwitten om spieren op te bouwen en een gecontroleerd vetgehalte om een slanke lichaamsvorm te ondersteunen
  • Antioxidanten ter bevordering van een gezond immuunsysteem

Aanvullende informatie:

Heerlijke voeding voor een lang en gelukkig leven. Haar gespin, haar kopjes....samen hebben jullie iets unieks. Omdat ieder moment dat jullie samen zijn speciaal is, streven wij er naar om jullie meer van deze momenten te geven. Met ingrediënten van hoge kwaliteit en de juiste voedingsstoffen is Hill's Science Plan precies samengesteld om je kat de voeding te geven die ze nodig heeft voor een gezond en gelukkig leven.

We maken ons kattenvoer met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten voldoen aan hoge eisen (die boven de standaard voor de industrie liggen) voor zuiverheid en voedingsstoffen.

Je kunt een verschil maken in de levens van asieldieren. Wist je dat wij katten in asielen met Hill's Science Plan helpen weer hun geluk te vinden? 365 dagen per jaar voedt Hill's meer dan 100.000 asieldieren. Kijk voor meer informatie op www.hillspet.nl/shelter-program of www.hillspet.be/nl-be/shelter-program.

Hill's Science Plan voeding is verkrijgbaar in zowel droog- als natvoer voor de unieke behoeften van je kat, met heerlijke smaken waar je kat dol op zal zijn.

Aanbevolen voor:

Kittens, vanaf spenen tot de leeftijd van 1 jaar en voor drachtige en zogende poezen.

Niet aanbevolen voor:

Langdurig voeren aan volwassen katten, tenzij ze een hogere energiebehoefte hebben dan normaal.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Kip- en kalkoenmeel (kip 29%; totaal gevogelte 45%), maïs, dierlijk vet, gedroogde bietenpulp, mineralen, eiwithydrolysaat, visolie, plantaardige olie, lijnzaad, cellulose.

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 38,5%, Vetgehalte 21,7%, Ruwe celstof 1,8%, Ruwe as 7,6%, Calcium 1,3%, Fosfor 1,1%, Natrium 0,47%, Kalium 1,0%, Magnesium 0,11%; per kg: Vitamine A 9.022 IE, Vitamine D3 773 IE, Vitamine E 600 mg, Vitamine C 90 mg, Bèta-caroteen 1,5 mg.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (IJzer) 63,7mg, 3b202 (Jodium) 1,6mg, 3b405 (Koper) 6,3mg, 3b502 (Mangaan) 6,6mg, 3b603 (Zink) 112mg, 3b801 (Seleen) 0,1mg, met natuurlijk antioxidant.

Jonge volwassen kat van sterilisatie/castratie tot 1 jaar

Gewicht van de kat - kgs Dagelijkse hoeveelheid - gram
0,5 20
1 35
1,5 45
2 55
3 80
4 95
5 115
6 130
7+ 20 per kg

HANDIGE TIPS

  • Pas de voedingshoeveelheid aan om het ideale gewicht te behouden. Indien je niet zeker weet hoeveel voer je mag geven, vraag je dierenarts om advies.
  • Geef je dit voer voor de eerste keer? Meng toenemende hoeveelheden van het nieuwe voer met afnemende hoeveelheden van het oude voer gedurende een periode van 7 dagen.
  • Vers drinkwater dient steeds beschikbaar te zijn!
  • De voedingsbehoefte van huisdieren kan veranderen, naarmate ze ouder worden. Vraag je dierenarts om advies bij ieder bezoek.
  • Houd de verpakking buiten bereik van huisdieren en kinderen om verstikkingsgevaar te voorkomen.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

4117 kcal/kg (412 kcal/100g)

Voedingsstoffen In het voer2
%
Vocht 4 %
Eiwit 38.5 %
Vet 21.7 %
Koolhydraten (NFE) 26.6 %
Ruwe celstof 1.8 %
Ruwe as 7.6 %
Calcium 1.32 %
Fosfor 1.14 %
Kalium 0.97 %
Natrium 0.47 %
Magnesium 0.105 %
Taurine 0.25 %
Vitamine A 9022 IE/kg
Vitamine C 106 ppm
Vitamine D 773 IE/kg
Vitamine E 603 IE/kg
Omega 3-vetzuren 1 %
Omega 6-vetzuren 3.73 %
Bèta-caroteen 1.96 ppm
L-carnitine 32.2 ppm

References

1De weergegeven analytische waarden kunnen enigszins afwijken van de waarden die op de verpakking staan. Beide waarden voldoen aan de productspecificaties.

 

 

Science Plan™

Perfect gebalanceerde voeding die het leven van honden en katten kan veranderen. Want als ze gezonder zijn, zijn ze gelukkiger.

Meer te weten komen