Hill's™ Science Plan™ Feline Adult Urinary Health Sterilised Cat (Kip)

Een perfect gebalanceerde voeding die de gezonde urinewegen van uw kat ondersteunt. Met een unieke Gewichtscontroleformule om gecastreerde/gesteriliseerde katten fit en gezond te helpen houden. 

Lees meer

Productgegevens

 • Belangrijke voordelen

  Zo helpt het:

  Hill's™ Science Plan™ Feline Adult Urinary Health Sterilised Cat is een perfect gebalanceerde voeding die de gezonde urinewegen van uw kat helpt te beschermen voor een langer en gelukkiger leven. Met een unieke Gewichtscontroleformule om gecastreerde/gesteriliseerde katten fit en gezond te helpen houden. 

  Belangrijke voordelen:

  • Ondersteunt de gezondheid van de urinewegen van de nieren tot en met de blaas met een optimale urine pH (6,2 - 6,4) en gecontroleerde mineralen.
  • Unieke Gewichtscontroleformule met hoge gehalten aan klinisch bewezen L-carnitine dat gecastreerde/gesteriliseerde katten fit en gezond helpt te houden.  .
  • Klinisch bewezen antioxidanten voor een gezond immuunsysteem.
  • Gemaakt met ingrediënten van hoge kwaliteit voor een uitstekende smaak. 100% gegarandeerd voor smaak, consistentie en kwaliteit. Niet tevreden, geld terug.

  *100% tevredenheid gegarandeerd - indien je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent, breng de aangebroken verpakking voer dan terug naar het verkooppunt. Het product wordt dan omgeruild of je krijgt het volledige aankoopbedrag terug.

 • Voedingsgids

  Zo pas je de voedingshoeveelheden aan voor behoud van het optimale gewicht.

  Dagelijkse Voedingshoeveelheden

  Lichaamsgewicht(kg) Droog(g)
  2 30 - 40
  3 35 - 50
  4 45 - 65
  5 55 - 75
  6 65 - 85
  7 + 12 per kg

 • Ingrediënten

  Met eiwit van een hoge kwaliteit en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten.

  Chicken: Maïs, kip- (33%) en kalkoenmeel, maïsglutenmeel, dierlijk vet, mineralen, visolie, eiwithydrolysaat, DL-methionine, L-carnitine, taurine, vitaminen, sporenelementen en bèta-caroteen. Met een natuurlijk antioxidant (gemengde tocoferolen).

 • Gemiddelde voedings- en caloriewaarde

  Gebalanceerde voeding die de FEDIAF richtlijnen overtreft.

  3590 kcal/kg (359 kcal/100g)

  Voedingsstoffen Droge stof1
  %
  Eiwit 33.0
  Vet 10.8
  Ruwe celstof 1.3
  Koolhydraten (NFE) 49.2
  Calcium 0.84
  Fosfor 0.70
  Natrium 0.38
  Kalium 0.74
  Magnesium 0.092
  Taurine 0.22
  Vitamine C 109 ppm
  Vitamine E 595 IU/kg
  Omega-3 vetzuren 0.62
  Ruwe as 5.6
  Bèta-caroteen 3.63 ppm
  Vitamine A 6688 IU/kg
  Vitamine D 676 IU/kg

  Voetnoten

  1Het percentage van voedingsstoffen in het product nadat het water is verwijderd. Dit wordt gebruikt om een vergelijking tussen gehalten aan voedingsstoffen met een verschillend watergehalte mogelijk te maken.

Science Plan™

Perfect gebalanceerde voeding die het leven van honden en katten kan veranderen. Want als ze gezonder zijn, zijn ze gelukkiger.

Meer te weten komen