Packshot
Packshot
Afbeelding van voeding
Hoe het helpt
Hoe het werkt
Belangrijkste kenmerken
Ingrediëntenlijst
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's PRESCRIPTION DIET k/d Kidney Care Stoofpotje voor katten met Tonijn & toegevoegde Groenten

 

 

BESCHIKBAAR IN
82g

608207

Volledig dieetvoeder voor de ondersteuning van de nierfunctie bij chronische of tijdelijke nierinsufficiëntie bij volwassen katten. Dit voeder heeft een laag fosforgehalte en een beperkt eiwitgehalte, maar bevat hoogwaardige eiwitten.

Heerlijke voeding waarvan klinisch is bewezen dat het de kwaliteit van leven van je kat verbetert en de levensduur verlengt

BEHOEFTE

Nieren

SMAAK

met Tonijn & toegevoegde Groenten

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik)

en maaltijdzakjes kun

je mengen of tegelijk geven

Wanneer het nierweefsel beschadigd is, functioneren de nieren minder goed. Deze aandoening is niet omkeerbaar, maar de progressie kan worden vertraagd. Dieetvoer voor nieraandoeningen is samengesteld om de nieren minder te belasten, zodat ze effectiever kunnen werken. Katten met een verminderde nierfunctie kunnen een verlies aan eetlust ervaren en hun voedselinname kan afnemen.

De voedingsdeskundigen en dierenartsen van Hill's hebben Hill's Prescription Diet k/d met ActivBiome+ Kidney Defense ontwikkeld, klinische voeding met een gepatenteerde mix van prebiotische vezels die het darmmicrobioom voedt om de nierfunctie te helpen ondersteunen. Het is klinisch bewezen dat Prescription Diet k/d de kwaliteit van leven verbetert en de levensduur verlengt.

Prescription Diet k/d is verkrijgbaar in meerdere soorten natvoer en in verschillende smaken, om zelfs de meest kieskeurige eters te verleiden. Dit voer heeft een onweerstaanbare smaak waar je kat dol op zal zijn.

Hoe het werkt:

  • Gecontroleerde fosfor en laag natriumgehalte, verrijkt met omega 3-vetzuren uit visolie
  • ActivBiome+ Kidney Defense technologie voedt het darmmicrobioom om de gezondheid van de nieren te ondersteunen
  • Met optimale gehalten aan essentiële aminozuren en hoogwaardige eiwitten om je huisdier sterk te helpen houden

Hoe het helpt:

  • Helpt de vitale nierfunctie te beschermen
  • Helpt de veranderingen in het darmmicrobioom als gevolg van een verstoorde nierfunctie aan te pakken
  • Ondersteunt het natuurlijk vermogen om spiermassa op te bouwen en te behouden.
  • S+OXSHIELD: Ontwikkeld om urinewegomstandigheden te bevorderen die het risico op het ontwikkelen van struviet- en oxalaatkristallen verlagen

Aanvullende informatie:

Hill's PRESCRIPTION DIET k/d kattenvoer is een volledig dieetvoeder voor de ondersteuning van de nierfunctie bij chronische of tijdelijke nierinsufficiëntie bij volwassen katten. Dit voeder heeft een laag fosforgehalte en een beperkt eiwitgehalte maar bevat hoogwaardige eiwitten.

Vraag je dierenarts voor meer informatie over hoe Prescription Diet voeding je kat kan helpen om van een gelukkig en actief leven te blijven genieten.

Langdurig, consistent gebruik van dit product levert de beste resultaten op en is essentieel voor een goede werking. Brokken en natvoer kun je mengen of tegelijk geven.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Vlees en dierlijke bijproducten, vis en visbijproducten (tonijn 5%), oliën en vetten, bijproducten van plantaardige oorsprong, granen, plantaardige eiwitextracten, groenten (1%), mineralen, eieren en eibijproducten, diverse suikers. ActivBiome+ Kidney Defense prebiotische mix (0,29%): Betaïne, haverzemelen, fructo-oligosacchariden. Eiwitbronnen: Varkenslever, tonijn, kip, erwteneiwit, gedroogde eieren.

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 6,4%, Vetgehalte 5,3%, Ruwe celstof 0,74%, Ruwe as 1,2%, Vocht 78,3%, Calcium 0,17%, Fosfor 0,11%, Natrium 0,05%, Kalium 0,25%, Magnesium 0,01%; per kg: Vitamine A 19.620IE, Vitamine D3 342IE.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (Ijzer) 9,9mg, 3b202 (Jodium) 0,3mg, 3b405 (Koper) 0,9mg, 3b503 (Mangaan) 2,2mg, 3b603 (Zink) 31,6mg, 3a920 (Betaïne) 1,3g. Technologisch toevoegingsmiddel: Kaliumalginaat 4,8g.

Onderhoud volwassen dier

Gewicht van de kat - kgs Dagelijkse hoeveelheid - 82 g Blikken Dagelijkse hoeveelheid - gram
2 1 + 15 g
3 1 + 30 g
4 1 + 40 g
5 1 + 50 g
6 1 + 60 g
7+ 1 + 10 g kg

Onderhoud volwassen dier

Gewicht van de kat - kgs Dagelijkse hoeveelheid - 2.9 oz (82 g) Blikken
2 2
3 2 1/2
4 3
5 3 1/2
6 4
7+ 50 g kg

Geef alleen dit voer. Aangeraden wordt om vóór gebruik of vóór verlenging van de gebruiksduur een dierenarts te raadplegen. Aanbevolen gebruiksduur: aanvankelijk ten hoogste 6 maanden (2 tot 4 weken bij tijdelijke nierinsufficiëntie). Vers drinkwater dient steeds beschikbaar te zijn.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

955 kcal/kg

Voedingsstoffen In het voer2
%
Eiwit 6.4 %
Vet 5.3 %
Koolhydraten (NFE) 8.1 %
Ruwe celstof 0.7 %
Calcium 0.17 %
Fosfor 0.11 %
Kalium 0.25 %
Natrium 0.05 %
Magnesium 0.013 %
Taurine 0.11 %
Vitamine C 31 ppm
Vitamine E 217 IE/kg
Omega 3-vetzuren 0.26 %
L-carnitine 119.1 ppm

References

1De weergegeven analytische waarden kunnen enigszins afwijken van de waarden die op de verpakking staan. Beide waarden voldoen aan de productspecificaties.

 

 

Prescription Diet

Baanbrekende voeding die het leven van zieke huisdieren kan redden en de mensen die voor hen zorgen troosten.

Meer weten