Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome Stoofpotje voor Katten met Kip & toegevoegde Groenten

 

 

BESCHIKBAAR IN
82g

605646

Goed verteerbaar volledige dieetvoeder voor het verminderen van intestinale absorptiestoornissen en voor de compensatie voor een slechte spijsvertering bij volwassen katten. Dit met vezels verrijkt diervoeder heeft een verhoogd natrium- en kaliumgehalte en goed verteerbare ingrediënten.

Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome is een vezelrijk Natvoer voor Katten waarvan klinisch is aangetoond dat het binnen 24 uur helpt gezonde en regelmatige ontlasting te bevorderen. Versterkt met ActivBiome+ ingrediëntentechnologie om snel het darmmicrobioom te voeden en complexe GI-problemen te helpen aanpakken.

BEHOEFTE

Spijsvertering

SMAAK

met Kip & toegevoegde Groenten

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik)

en maaltijdzakjes kun

je mengen of tegelijk geven

Hill's PRESCRIPTION DIET GI Biome is een vezelrijk kattenvoer met een unieke mix van prebiotica waarvan klinisch is aangetoond dat het binnen 24 uur een regelmatige, gezonde ontlasting bevordert en het risico op herhaling helpt verminderen. Het is speciaal samengesteld om een ​​gezonde ontlasting te bevorderen en de algehele spijsvertering te ondersteunen. Dit voer voor de gevoelige maag voor katten bevordert ook de urineomgeving die het risico op het ontwikkelen van struviet- en calciumoxalaatkristallen vermindert. Dit onweerstaanbare stoofpotje is gemaakt met gezonde ingrediënten zoals kip en groenten waar katten dol op zijn.


De spijsvertering van je kat kan door veel dingen negatief worden beïnvloed en wanneer je kat spijsverteringsproblemen heeft, is dit een zeer onaangename ervaring voor alle betrokkenen. Het goede nieuws is dat jij je kat kunt helpen zich beter te voelen met een voeding die een revolutie teweegbrengt in de aanpak van vezelgevoelige GI-problemen, door de gezondheid van het microbioom – het unieke darmecosysteem van je huisdier – voorop te stellen in de GI-zorg.


Het is belangrijk om PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome Digestive Care Kattenvoer te blijven voeren om de spijsvertering van je kat te helpen behouden, ook wanneer de symptomen of klachten verdwijnen. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe PRESCRIPTION DIET voeding je kat kan helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven.


Smakelijke voeding die het leven van je huisdier helpt te veranderen. Omdat ze van jou afhankelijk zijn streven wij ernaar om het best mogelijke voer te leveren. Met een wetenschappelijk onderbouwde samenstelling om je kat in zijn of haar unieke gezondheidsbehoeften te voorzien, is PRESCRIPTION DIET voer de geschikte voeding die ze nodig hebben voor een lang en gelukkig leven.


We produceren ons kattenvoer met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten aan onze strenge voorwaarden voor zuiverheid en voedingswaarde voldoen.


Jij kan het verschil maken in het leven van asieldieren. Met elke aankoop van Hill's PRESCRIPTION DIET help je ons meer dan 100.000 asieldieren te voeren, 365 dagen per jaar. Lees hier meer over op hillspet.nl/shelter-program / hillspet.be/nl-be/shelter-program.


Hill's PRESCRIPTION DIET Kattenvoer is verkrijgbaar in verschillende varianten droogvoer voor de unieke behoeften van je kat, en als natvoer in vele heerlijke smaken waar je kat dol op zal zijn.

Hoe het werkt:

 • De revolutionaire ActivBiome+-technologie voedt het microbioom van je kat
 • Unieke mix van prebiotische vezels
 • Stimuleert het microbioom om gunstige postbiotica aan te maken

Hoe het helpt:

Van Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome is klinisch aangetoond dat het binnen 24 uur een regelmatige, gezonde ontlasting bevordert en helpt het risico op herhaling van spijsverteringsproblemen te verminderen.

 • Werkt snel om het darmmicrobioom te activeren en gezonde ontlasting te bevorderen
 • Bevordert de groei van nuttige darmbacteriën om de spijsvertering gezond te houden
 • Helpt herhaling van spijsverteringsproblemen te beperken

Aanvullende informatie:

Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome Stoofpotje voor Katten is een volledig dieetvoer die alle voedingsstoffen biedt die je kat nodig heeft. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe PRESCRIPTION DIET voer je kat kan helpen bij een gelukkig en actief leven.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Vlees en dierlijke bijproducten (kip 12%), bijproducten van natuurlijke oorsprong, plantaardige eiwitextracten, granen, groenten (1%), mineralen, oliën en vetten, fruit, zaden, verschillende suikers, eieren en eibijproducten. Goed verteerbare ingrediënten: Kip, varkenslever, rijstzetmeel, rijstmeel, plantaardige olie, visolie.

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 7,5%, Vetgehalte 3,8%, Ruwe celstof 0,95%, Ruwe as 1,2%, Vocht 80,0%, Calcium 0,19%, Fosfor 0,13%, Natrium 0,08%, Kalium 0,20%, Magnesium 0,01%; per kg: Vitamine A 20.578 IE, Vitamine D3 288 IE.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (IJzer) 8,1 mg, 3b202 (Jodium) 0,3 mg, 3b405 (Koper) 0,7 mg, 3b503 (Mangaan) 1,8 mg, 3b603 (Zink) 25,9 mg. Technologisch toevoegingsmiddel: Kaliumalginaat 4g.

Onderhoud volwassen dier Gemengde voedingshoeveelheid

Gewicht van de kat - kgs Dagelijkse hoeveelheid - 82 g Blikken Dagelijkse hoeveelheid - gram
2 1 + 20 g
3 1 + 35 g
4 1 + 45 g
5 1 + 55 g
6 1 + 65 g
7+ 1 + 11 g per kg

Onderhoud volwassen dier

Gewicht van de kat - kgs Dagelijkse hoeveelheid - 2.9 oz (82 g) Blikken
2 2
3 3
4 3 1/2
5 4
6 5
7+ 65 g per kg

Vraag je dierenarts naar specifieke voedingsrichtlijnen voor je huisdier. Dagelijkse voedingsaanbevelingen zijn slechts een richtlijn en een startpunt. Gram is de meest nauwkeurige vorm van meten.

Voor het beste resultaat:

 • Schakel geleidelijk over op dit nieuwe voer over een periode van 7 dagen of meer.
 • Voer enkel het aanbevolen Prescription Diet droog- en natvoer.
 • Zorg dat je huisdier altijd over vers drinkwater beschikt.
 • Laat je dierenarts de gezondheid van je huisdier evalueren.
 • Houd de verpakking buiten het bereik van kinderen en huisdieren om verstikking te voorkomen.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

67 kcal / 2.9 oz (82 g) blik

Voedingsstoffen Droge stof1
%
Eiwit 37.4 %
Vet 19.1 %
Koolhydraten (NFE) 32.5 %
Ruwe celstof 4.8 %
Ruwe as 6.1 %
Calcium 0.96 %
Fosfor 0.65 %
Kalium 1.02 %
Natrium 0.4 %
Magnesium 0.067 %
Taurine 0.46 %
Vitamine A 102845 IU/kg
Vitamine C 170 ppm
Vitamine D 1281 IU/kg
Vitamine E 740 IU/kg
Omega 3-vetzuren 1.3 %
Omega 6-vetzuren 3.48 %
Bèta-caroteen 5.42 ppm

References

1De weergegeven analytische waarden kunnen enigszins afwijken van de waarden die op de verpakking staan. Beide waarden voldoen aan de productspecificaties.

 

 

Prescription Diet

Baanbrekende voeding die het leven van zieke huisdieren kan redden en de mensen die voor hen zorgen troosten.

Meer weten