Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's PRESCRIPTION DIET c/d Multicare Stress + Metabolic Kattenvoer Kip

 

 

BESCHIKBAAR IN
85g

605647

Volledig dieetvoeder voor het oplossen van struvietstenen, vermindering van het terugkeren van struvietstenen (oorzaak van aandoeningen van de lagere urinewegen bij katten), vermindering van de vorming van oxalaatstenen en voor vermindering van overgewicht bij volwassen katten. Dit voeder heeft een lage energiedichtheid, urine onderverzadigende eigenschappen voor struviet, urine alkaliserende eigenschappen en bevat een laag gehalte aan magnesium, calcium en vitamine D.

Voeding waarvan klinisch bewezen is dat het de herhaling van de meest voorkomende urinewegsymptomen vermindert EN het lichaamsgewicht vermindert. Met ingrediënten om stress onder controle te houden.

BEHOEFTE

Urinewegen, Gewichtcontrole

SMAAK

Kip

LEVENSFASE

Volwassen, Senior

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik)

en maaltijdzakjes kun

je mengen of tegelijk geven

Hill's PRESCRIPTION DIET c/d Urinary Stress + Metabolic Kattenvoer is klinische voeding die speciaal is samengesteld om de gezondheid van de urinewegen én het gewicht van je kat te helpen beheersen. Het is een kattenvoer voor gewichtsbeheersing waarvan is aangetoond dat het de kans op herhaling van de meest voorkomende urinewegsymptomen met 89% vermindert en het lichaamsgewicht met 11% vermindert in 60 dagen. Ook zorgt deze voeding voor de gezondheid van urinewegen en bevat ingrediënten om stress te helpen beheersen. Dit natvoer voor katten is gemaakt met kip en heeft een heerlijke smaak waar je kat dol op zal zijn.


Net als de obesitasepidemie bij mensen heeft 55% van de kattenpopulatie overgewicht. Zelfs een pondje teveel kan invloed hebben op de levenskwaliteit van je kat. Het kan de band met jou en je gezin beïnvloeden, want extra gewicht betekent minder speeltijd, beperkt de mobiliteit en heeft invloed op de gezondheid. Een kat met overgewicht heeft een grotere kans op urinewegaandoeningen zoals blaasstenen. Overgewicht kan de algemene levenslange gezondheid van je kat negatief beïnvloeden. Het is ook aangetoond dat stress een negatieve invloed heeft op de gezondheid van de blaas.


Het is belangrijk om PRESCRIPTION DIET c/d Urinary Stress + Metabolic Kattenvoer te blijven voeren om gezonde urinewergen en een gezond gewicht te helpen ondersteunen, ook wanneer de symptomen of klachten verdwijnen. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe PRESCRIPTION DIET voeding je kat kan helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven.


Smakelijke voeding die het leven van je huisdier helpt te veranderen. Omdat ze van jou afhankelijk zijn streven wij ernaar om het best mogelijke voer te leveren. Met een wetenschappelijk onderbouwde samenstelling om je kat in zijn of haar unieke gezondheidsbehoeften te voorzien, is PRESCRIPTION DIET Kattenvoer de geschikte voeding die ze nodig hebben voor een lang en gelukkig leven.

We produceren ons kattenvoer met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten aan onze strenge voorwaarden voor zuiverheid en voedingswaarde voldoen.

Jij kan het verschil maken in het leven van asieldieren. Met elke aankoop van Hill's PRESCRIPTION DIET help je ons meer dan 100.000 asieldieren te voeren, 365 dagen per jaar. Lees hier meer over op hillspet.nl/shelter-program / hillspet.be/nl-be/shelter-program.

Hill's PRESCRIPTION DIET Kattenvoer is verkrijgbaar in verschillende varianten droogvoer voor de unieke behoeften van je kat, en als natvoer in vele heerlijke smaken waar je kat dol op zal zijn.

Hoe het werkt:

 • Met ingrediënten om stressgerelateerde urinaire episodes te beheersen
 • Gecontroleerde mineralen en bevordert de gewenste urine-pH
 • Unieke vezelmix van fruit en groenten

Hoe het helpt:

 • Ontwikkeld om stress te verminderen, een risicofactor voor veelvoorkomende urinewegsymptomen
 • Ontwikkeld om struvietstenen op te lossen in slechts 7 dagen (gemiddeld 27 dagen)
 • Helpt jouw huisdier zich vol en voldaan te voelen tussen de maaltijden door
 • S+OXSHIELD: Ontwikkeld om urinewegomstandigheden te bevorderen die het risico op het ontwikkelen van struviet- en oxalaatkristallen verlagen

Aanvullende informatie:

Hill's Prescription Diet c/d Multicare Stress + Metabolic Natvoer voor Kattenr ondersteunt de gezondheid van de urinewegen en beheert stress, en biedt alle voedingsstoffen die jouw kat nodig heeft tijdens gewichtsverlies en onderhoud. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe onze Prescription Diet voeding je kat kan helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Vlees en dierlijke bijproducten (Kip 27%), bijproducten van plantaardige oorsprong, diverse suikers, groenten, oliën en vetten, eieren en ei-bijproducten, granen, plantaardige eiwitextracten, mineralen, melk en melkbijproducten. Urinealkaliserende stoffen: Kaliumcitraat (0,5 g/kg), Kaliumchloride (0,2 g/kg), L-cysteïne (1 g/kg).

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 7,7%, Vetgehalte 2,8%, Ruwe celstof 2,3%, Ruwe as 1,1%, Vocht 81,0%, Chloriden 0,17%, Zwavel 0,15%, Hydroxyproline 0,05%, L-tryptofaan 0,08%, Calcium 0,16%, Fosfor 0,15 %, Natrium 0,07%, Kalium 0,13%, Magnesium 0,01%; per kg: Vitamine A 30,951 IE, Vitamine D3 245 IE, Vitamine E 190 mg, Bèta-caroteen 0,8 mg, Trypsine-gehydrolyseerde rundercaseïne 244 mg.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (IJzer) 10,4 mg, 3b202 (Jodium) 0,3 mg, 3b405 (Koper) 1,7 mg, 3b502 (Mangaan) 2,3 mg, 3b603 (Zink) 26,8 mg, gekleurd met natuurlijk karamel. Metaboliseerbare energie: 685 kcal/kg.

Onderhoud volwassen dier Gemengde voedingshoeveelheid

Gewicht van de kat - kgs Dagelijkse hoeveelheid - 85 g Maaltijdzakjes Dagelijkse hoeveelheid - gram
2 1 + 25 g
3 1 + 40 g
4 1 + 55 g
5 1 + 65 g
6 1 + 80 g
7+ 1 + 12 g per kg

Gewichtscontrole

Ideale gewicht van de kat - kgs Dagelijkse hoeveelheid - 85 g Maaltijdzakjes - Gewichtsverlies Dagelijkse hoeveelheid - 85 g Maaltijdzakjes - Onderhoud volwassen dier
2 1 5/8 2 3/8
3 2 1/4 3 1/4
4 2 3/4 4
5 3 1/4 4 3/4
6 3 2/3 5 1/2
7 4 1/4 6 1/4
7+ 50 g per kg 75 g per kg

Gewichtsverlies Gemengde voedingshoeveelheid

Ideale gewicht van de kat - kgs Dagelijkse hoeveelheid - 85 g Maaltijdzakjes Dagelijkse hoeveelheid - gram
2 1 + 10 g
3 1 + 20 g
4 1 + 30 g
5 1 + 40 g
6 1 + 45 g
7+ 1 + 8 g per kg

Vraag je dierenarts naar specifieke voedingsrichtlijnen voor je huisdier. Dagelijkse voedingsaanbevelingen zijn slechts een richtlijn en een startpunt. Gram is de meest nauwkeurige vorm van meten.

Voor het beste resultaat:

 • Schakel geleidelijk over op dit nieuwe voer over een periode van 7 dagen of meer.
 • Voer enkel het aanbevolen Prescription Diet droog- en natvoer.
 • Zorg dat je huisdier altijd over vers drinkwater beschikt.
 • Laat je dierenarts de gezondheid van je huisdier evalueren.
 • Houd de verpakking buiten het bereik van kinderen en huisdieren om verstikking te voorkomen.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

684 kcal/kg

Voedingsstoffen Droge stof1
%
Eiwit 40.6 %
Vet 14.7 %
Koolhydraten (NFE) 26.8 %
Ruwe celstof 12.1 %
Calcium 0.84 %
Fosfor 0.77 %
Kalium 0.7 %
Natrium 0.39 %
Magnesium 0.073 %
Taurine 0.25 %
Vitamine C 0 ppm
Vitamine E 1019 IU/kg
L-carnitine 583.9 ppm

References

1De weergegeven analytische waarden kunnen enigszins afwijken van de waarden die op de verpakking staan. Beide waarden voldoen aan de productspecificaties.

 

 

Prescription Diet

Baanbrekende voeding die het leven van zieke huisdieren kan redden en de mensen die voor hen zorgen troosten.

Meer weten