Packshot
Packshot
Afbeelding van voeding
Hoe het helpt
Hoe het werkt
Belangrijkste kenmerken
Ingrediëntenlijst
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's PRESCRIPTION DIET Metabolic Kattenvoer met Zeevis

 

 

BESCHIKBAAR IN
85g

607998

Volledig dieetvoeder voor de vermindering van overgewicht en het in stand houden van een gezond gewicht bij volwassen katten. Dit voeder heeft een laag energiegehalte.

Klinisch bewezen voeding om katten te helpen op een natuurlijke manier af te vallen

BEHOEFTE

Gewichtscontrole

SMAAK

met Zeevis

LEVENSFASE

Volwassen, Senior

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik)

en maaltijdzakjes kun

je mengen of tegelijk geven

Zelfs een pondje teveel kan invloed hebben op de levenskwaliteit van je kat. Het kan de band met jou en je gezin beïnvloeden, want extra gewicht betekent minder speeltijd, beperkt de mobiliteit en heeft invloed op de gezondheid. Het behouden van een ideaal gewicht kan de levensverwachting helpen beïnvloeden door het risico op gewichtsgerelateerde aandoeningen te verminderen.

Hill's voedingsdeskundigen en dierenartsen hebben Prescription Diet Metabolic klinische voeding speciaal ontwikkeld om katten te helpen gewicht te verliezen en daarna in vorm te blijven. Het werkt op een natuurlijke manier met het unieke energieverbruik van jouw kat voor een gemakkelijk en effectief gewichtsverlies. Dit voer stimuleert het natuurlijke vermogen van het lichaam van je kat om vet te verbranden en levert energie om actief te spelen. De unieke vezelmix helpt katten een voldaan en tevreden gevoel te geven. Het is zelfs zo dat 88% van de katten thuis binnen 2 maanden zijn afgevallen met Prescription Diet Metabolic-voer.* Dit natvoer heeft een onweerstaanbare smaak waar je kat dol op zal zijn.

Het is belangrijk om PRESCRIPTION DIET Metabolic Kattenvoer te blijven voeren om je kat in vorm te houden; ook nadat je kat het streefgewicht heeft bereikt. Een regelmatige controle bij de dierenarts is essentieel om ervoor te zorgen dat je kat gezond blijft.

Smakelijke voeding die het leven van je huisdier helpt te veranderen. Omdat ze van jou afhankelijk zijn streven wij ernaar om het best mogelijke voer te leveren. Met een wetenschappelijk onderbouwde samenstelling om je kat in zijn of haar unieke gezondheidsbehoeften te voorzien, is PRESCRIPTION DIET Kattenvoer de geschikte voeding die ze nodig hebben voor een lang en gelukkig leven.

We produceren ons kattenvoer met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten aan onze strenge voorwaarden voor zuiverheid en voedingswaarde voldoen.

Jij kan het verschil maken in het leven van asieldieren. Met elke aankoop van Hill's PRESCRIPTION DIET help je ons meer dan 100.000 asieldieren te voeren, 365 dagen per jaar. Lees hier meer over op hillspet.nl/shelter-program / hillspet.be/nl-be/shelter-program.

Hill's PRESCRIPTION DIET Kattenvoer is verkrijgbaar in verschillende varianten droogvoer voor de unieke behoeften van je kat, en als natvoer in vele heerlijke smaken waar je kat dol op zal zijn.

* Interne gegevens, Hill’s Pet Nutrition, Inc.

Hoe het werkt:

  • Werkt op natuurlijke wijze met het unieke energieverbruik van je kat voor eenvoudig en effectief gewichtsverlies
  • Ondersteunt het natuurlijke vermogen van katten om vet te verbranden
  • Unieke mix van vezels helpt katten een vol en tevreden gevoel te geven

Hoe het helpt:

  • 88% van de huisdieren viel thuis af
  • Helpt om afgevallen te blijven en geeft energie voor actief spelen
  • Gemakkelijk afvallen: katten verliezen gewicht zonder de portiegroottes buitensporig te verkleinen
  • S+OXSHIELD: Ontwikkeld om urinewegomstandigheden te bevorderen die het risico op het ontwikkelen van struviet- en oxalaatkristallen verlagen

Aanvullende informatie:

Hill's Prescription Diet Metabolic kattenvoer biedt alle voedingsstoffen die je kat nodig heeft om af te vallen en op gewicht te blijven. Werkt op natuurlijke wijze met het unieke energieverbruik van je kat voor een gemakkelijk en effectief gewichtsverlies en kan langdurig worden gegeven. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe Prescription Diet je kat kan helpen om van een gelukkig en actief leven te blijven genieten. Brokken en natvoer kun je mengen of naast elkaar geven.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Vlees en dierlijke bijproducten, bijproducten van plantaardige oorsprong, vis en visbijproducten (zeevis 4%), eieren en eibijproducten, groenten, diverse suikers, granen, oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten, mineralen.

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 7,6%, Vetgehalte 2,5%, Ruwe celstof 2,2%, Ruwe as 1,4%, Vocht 81,0%, Calcium 0,19%, Fosfor 0,14%, Natrium 0,09%, Kalium 0,17%, Magnesium 0,01%; per kg: Vitamine A 24.277IE, Vitamine D3 259IE, Vitamine E 197mg, Vitamine C 30mg, Bèta-caroteen 0,74mg.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (Ijzer) 10,5mg, 3b202 (Jodium) 0,3mg, 3b405 (Koper) 1,7mg, 3b502 (Mangaan) 2,3mg, 3b603 (Zink) 26,9mg, gekleurd met natuurlijke karamel. Metaboliseerbare energie: 665 kcal/kg.

Gewichtsverlies

Ideale gewicht van de kat - kgs Dagelijkse hoeveelheid - 85 g Maaltijdzakjes Dagelijkse hoeveelheid - gram
2 1 + 10 g
3 1 + 20 g
4 1 + 30 g
5 1 + 40 g
6 1 + 45 g
7+ 1 + 8 g kg

Gewichtscontrole

Ideale gewicht van de kat - kgs Dagelijkse hoeveelheid - 85 g Maaltijdzakjes - Gewichtsverlies Dagelijkse hoeveelheid - 85 g Maaltijdzakjes - Gewichtsvermindering
2 1 1/2 2
3 2 1/2 3
4 3 3 1/2
5 3 1/2 4
6 4 4 1/2
7+ 50 g kg 65 g kg

Gewichtsvermindering

Ideale gewicht van de kat - kgs Dagelijkse hoeveelheid - 85 g Maaltijdzakjes Dagelijkse hoeveelheid - gram
2 1 + 20 g
3 1 + 30 g
4 1 + 40 g
5 1 + 50 g
6 1 + 60 g
7+ 1 + 10 g kg

Geef alleen dit voer. Aangeraden wordt om vóór gebruik een dierenarts te raadplegen. Voor een efficiënt gewichtsverlies of de instandhouding van het ideale gewicht mag de aanbevolen dagelijkse energie-inname niet worden overschreden. Een overgangsperiode voor het starten van de voeding wordt aanbevolen. VOOR GEWICHTSVERLIES: Bepaal de hoeveelheid op basis van het doelgewicht in plaats van het huidige gewicht. Geef een kat van 4kg 3 maaltijdzakjes per dag. VOOR GEWICHTSBEHOUD; Geef een kat van 4kg 3 1/2 maaltijdzakjes per dag. Aanbevolen gebruiksduur: totdat het gewenste lichaamsgewicht is bereikt en nadien indien nodig om het gewenste lichaamsgewicht in stand te houden. Vers drinkwater dient steeds beschikbaar te zijn.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

665 kcal/kg

Voedingsstoffen In het voer2
%
Vocht 81 %
Eiwit 7.6 %
Vet 2.5 %
Koolhydraten (NFE) 5.3 %
Ruwe celstof 2.2 %
Ruwe as 1.4 %
Zetmeel 2.1 %
Totaal voedingsvezel 3.3 %
Calcium 0.19 %
Fosfor 0.14 %
Kalium 0.17 %
Natrium 0.09 %
Magnesium 0.015 %
L-arginine 0.4 %
L-lysine 0.44 %
Taurine 0.05 %
Vitamine A 24727 IE/kg
Vitamine C 21 ppm
Vitamine D 264 IE/kg
Vitamine E 200 IE/kg
DHA 0.023 %
EPA 0.016 %
Omega 3-vetzuren 0.27 %
Omega 6-vetzuren 0.58 %
Bèta-caroteen 0.94 ppm
L-carnitine 122.2 ppm
Chondroitin Sulfate 0 ppm

References

1De weergegeven analytische waarden kunnen enigszins afwijken van de waarden die op de verpakking staan. Beide waarden voldoen aan de productspecificaties.

 

 

Prescription Diet

Baanbrekende voeding die het leven van zieke huisdieren kan redden en de mensen die voor hen zorgen troosten.

Meer weten