Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's PRESCRIPTION DIET l/d Kattenvoer met Kip

 

 

BESCHIKBAAR IN
1.5kg

605968

Hill's Prescription Diet l/d Kattenvoer met Kip is een volledig dieetvoeder voor de ondersteuning van de leverfunctie bij chronische leverinsufficiëntie bij volwassen katten. Dit voeder heeft een matig gehalte aan geselecteerde en goed verteerbare eiwitten.

Ondersteuning voor de gezondheid van de lever van je kat

BEHOEFTE

Lever

SMAAK

met Kip

LEVENSFASE

Kitten, Volwassen, Senior

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik)

en maaltijdzakjes kun

je mengen of tegelijk geven

Hill's PRESCRIPTION DIET l/d Kattenvoer is klinische voeding die is samengesteld om de gezondheid van de lever van je kat te ondersteunen. Het is een kattenvoer voor een gezonde spijsvertering dat is samengesteld om de vitale leverfunctie te helpen beschermen. Het helpt de belasting van de lever te verminderen, waardoor het leverweefsel kan herstellen, het normale vetmetabolisme in de lever in stand kan houden en voedingstekorten en excessen die vaak verband houden met leverproblemen, worden voorkomen. Deze kattenbrokken zijn gemaakt met kip en hebben een heerlijke smaak waar je kat dol op zal zijn.


De lever van je kat vervult vele functies, waaronder het metaboliseren en omzetten van voedingsstoffen, het verwijderen van giftige stoffen uit het bloed en het opslaan van vitamines en mineralen. De lever heeft een verbazingwekkend vermogen om zichzelf te herstellen en te regenereren, en voeding speelt een cruciale rol in dit proces.


Het is belangrijk om PRESCRIPTION DIET l/d Liver Care Kattenvoer te blijven voeren om de gezondheid van de lever te helpen ondersteunen, ook wanneer de symptomen of klachten verdwijnen. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe PRESCRIPTION DIET voeding je kat kan helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven.

Smakelijke voeding die het leven van je huisdier helpt te veranderen. Omdat ze van jou afhankelijk zijn streven wij ernaar om het best mogelijke voer te leveren. Met een wetenschappelijk onderbouwde samenstelling om je kat in zijn of haar unieke gezondheidsbehoeften te voorzien, is PRESCRIPTION DIET Kattenvoer de geschikte voeding die ze nodig hebben voor een lang en gelukkig leven. We produceren ons kattenvoer met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten aan onze strenge voorwaarden voor zuiverheid en voedingswaarde voldoen. Jij kan het verschil maken in het leven van asieldieren. Met elke aankoop van Hill's PRESCRIPTION DIET help je ons meer dan 100.000 asieldieren te voeren, 365 dagen per jaar. Lees hier meer over op hillspet.nl/shelter-program / hillspet.be/nl-be/shelter-program. Hill's PRESCRIPTION DIET Kattenvoer is verkrijgbaar in verschillende varianten droogvoer voor de unieke behoeften van je kat, en als natvoer in vele heerlijke smaken waar je kat dol op zal zijn.

Hoe het werkt:

 • Gecontroleerd niveau van goed verteerbare eiwitten
 • L-Carnitine helpt de normale omzetting van vet naar energie in de lever te ondersteunen
 • Klinisch bewezen antioxidanten

Hoe het helpt:

 • Helpt het leverweefsel zichzelf te herstellen
 • Helpt bij het voorkomen van voedingstekorten en -overschotten gerelateerd aan leverproblemen
 • Ondersteunt een gezond immuunsysteem

Aanvullende informatie:

Hill's Prescription Diet l/d Droogvoer voor Katten is een dieetvoeding voor katten die ondersteuning nodig hebben voor de gezondheid van de lever. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe onze Prescription Diet voeding je kat kan helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Granen, vlees en dierlijke bijproducten (kip 13%), oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten, eieren en eibijproducten, zaden, bijproducten van plantaardige oorsprong, mineralen. Eiwitbronnen: Kip- en kalkoenmeel, maïsglutenmeel, gedroogde hele eieren.

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 29,1%, Vetgehalte 21,2%, Essentiële vetzuren 4,14%, L-arginine 1,79%, Ruwe celstof 1,7%, Ruwe as 5,3%, Calcium 0,85%, Fosfor 0,64%, Natrium 0,23%, Kalium 0,77%, Magnesium 0,08%; per kg: Vitamine A 153.447 IE, Vitamine D3 1.298 IE, Vitamine E 550 mg, Vitamine C 90 mg, Bèta-caroteen 1,5 mg, L-carnitine 918 mg, Totaal zink 204 mg, Totaal koper 7,3 mg.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: E1 (IJzer) 9,7 mg, 3b202 (Jodium) 1,0 mg, 3b502 (Mangaan) 6,1 mg, 3b603 (Zink) 166 mg, E8 (Seleen) 0,2 mg; met natuurlijk antioxidant.

Onderhoud volwassen dier

Gewicht van de kat - kgs Dagelijkse hoeveelheid - gram
2 35
3 45
4 60
5 70
6 80
7+ 12 per kg

Vraag je dierenarts naar specifieke voedingsrichtlijnen voor je huisdier. Dagelijkse voedingsaanbevelingen zijn slechts een richtlijn en een startpunt. Gram is de meest nauwkeurige vorm van meten.

Voor het beste resultaat:

 • Schakel geleidelijk over op dit nieuwe voer over een periode van 7 dagen of meer.
 • Voer enkel het aanbevolen Prescription Diet droog- en natvoer.
 • Zorg dat je huisdier altijd over vers drinkwater beschikt.
 • Laat je dierenarts de gezondheid van je huisdier evalueren.
 • Houd de verpakking buiten het bereik van kinderen en huisdieren om verstikking te voorkomen.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

4078 kcal/kg (408 kcal/100g)

Voedingsstoffen Droge stof1
%
Eiwit 32 %
Vet 22.7 %
Koolhydraten (NFE) 37.7 %
Ruwe celstof 1.9 %
Calcium 0.93 %
Fosfor 0.68 %
Kalium 0.83 %
Natrium 0.24 %
Magnesium 0.084 %
Taurine 0.5 %
Vitamine C 107 ppm
Vitamine E 817 IU/kg
L-carnitine 994.3 ppm

References

1De weergegeven analytische waarden kunnen enigszins afwijken van de waarden die op de verpakking staan. Beide waarden voldoen aan de productspecificaties.

 

 

Prescription Diet

Baanbrekende voeding die het leven van zieke huisdieren kan redden en de mensen die voor hen zorgen troosten.

Meer weten