c/d Multicare Stress Maaltijdzakje voor Katten met Kip Packshot
c/d Multicare Stress Maaltijdzakje voor Katten met Kip Packshot
c/d Multicare Stress Maaltijdzakje voor Katten met Kip Afbeelding van voeding
c/d Multicare Stress Maaltijdzakje voor Katten met Kip Hoe het helpt
c/d Multicare Stress Maaltijdzakje voor Katten met Kip Hoe het werkt
c/d Multicare Stress Maaltijdzakje voor Katten met Kip Belangrijkste kenmerken
c/d Multicare Stress Maaltijdzakje voor Katten met Kip Ingrediëntenlijst
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's Prescription Diet

c/d Multicare Stress Maaltijdzakje voor Katten met Kip

 

 

BESCHIKBAAR IN
85g

607560

Volledig dieetvoeder voor de vermindering van herhaalde struvietsteenvorming (oorzaak van een aandoening van de lagere urinewegen), voor het oplossen van struvietstenen en voor de vermindering van oxalaatsteenvorming bij volwassen katten. Dit voeder heeft urine-onderverzadigende eigenschappen voor struviet, urinealkaliserende eigenschappen en bevat een laag gehalte aan magnesium, calcium en vitamine D.

Voeding waarvan klinisch bewezen is dat het de herhaling van de meest voorkomende urinewegsymptomen met 89% vermindert. Met ingrediënten om stress onder controle te houden.

BEHOEFTE

Urinewegen

SMAAK

met Kip

LEVENSFASE

Volwassen, Senior

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik)

en maaltijdzakjes kun

je mengen of tegelijk geven

Hill's PRESCRIPTION DIET c/d Multicare Stress Kattenvoer is klinische voeding die speciaal is samengesteld om de urinewegen van je kat te ondersteunen en tegelijkertijd stress te beheersen. Het is een kattenvoer dat stress vermindert en waarvan klinisch is bewezen dat het de kans op herhaling van de meest voorkomende urinewegsymptomen met 89% verlaagt. Dit natvoer voor katten is gemaakt met kip en heeft een heerlijke smaak waar je kat dol op zal zijn.


Een gezonde blaas begint met de juiste balans van essentiële voedingsstoffen. Overtollige mineralen kunnen de vorming van kristallen in kattenurine bevorderen, wat kan leiden tot het ontstaan ​​van blaasstenen. Ze kunnen ongemak veroorzaken en leiden tot ernstigere problemen die de zorg van een dierenarts vereisen. Het is aangetoond dat stress ook een negatieve invloed heeft op de gezondheid van de blaas.


Het is belangrijk om PRESCRIPTION DIET c/d Multicare Stress Urinary Care Kattenvoer te blijven voeren om de gezondheid van de urinewegen van je kat te blijven ondersteunen, ook wanneer de symptomen of klachten verdwijnen. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe PRESCRIPTION DIET voeding je kat kan helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven.


Smakelijke voeding die het leven van je huisdier helpt te veranderen. Omdat ze van jou afhankelijk zijn streven wij ernaar om het best mogelijke voer te leveren. Met een wetenschappelijk onderbouwde samenstelling om je kat in zijn of haar unieke gezondheidsbehoeften te voorzien, is PRESCRIPTION DIET Kattenvoer de geschikte voeding die ze nodig hebben voor een lang en gelukkig leven.


We produceren ons kattenvoer met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten aan onze strenge voorwaarden voor zuiverheid en voedingswaarde voldoen.


Jij kan het verschil maken in het leven van asieldieren. Met elke aankoop van Hill's PRESCRIPTION DIET help je ons meer dan 100.000 asieldieren te voeren, 365 dagen per jaar. Lees hier meer over op hillspet.nl/shelter-program / hillspet.be/nl-be/shelter-program.


Hill's

PRESCRIPTION DIET Kattenvoer is verkrijgbaar in verschillende varianten droogvoer voor de unieke behoeften van je kat, en als natvoer in vele heerlijke smaken waar je kat dol op zal zijn.

Hoe het werkt:

  • Met L-tryptofaan en melkeiwithydrolysaat om stress onder controle te houden
  • Bevordert de gewenste urine-pH-waarden
  • Gecontroleerd calcium en natrium en toegevoegd kaliumcitraat

Hoe het helpt:

  • Ontwikkeld om stress te verminderen, een risicofactor voor veelvoorkomende urinewegsymptomen
  • Ontwikkeld om struvietstenen op te lossen in slechts 7 dagen (gemiddeld 27 dagen)
  • Vermindert het langetermijnrisico op struviet- en calciumoxalaatstenen bij dagelijkse voeding
  • S+OXSHIELD: Ontwikkeld om urinewegomstandigheden te bevorderen die het risico op het ontwikkelen van struviet- en oxalaatkristallen verlagen

Aanvullende informatie:

Hill's Prescription Diet c/d Multicare Stress Kattenvoer is een complete en uitgebalanceerde dieetvoeding die alle voedingsstoffen biedt die een kat nodig heeft. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe onze Prescription Diet voeding je kat kan helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Vlees en dierlijke bijproducten (kip 22%), plantaardige eiwitextracten, producten van plantaardige oorsprong, granen, vis en visbijproducten, verschillende suikers, eieren en eibijproducten, mineralen, oliën en vetten, melk en melkbijproducten, schaal- en weekdieren. Urinealkaliserende stoffen: Kaliumcitraat (1,0 g/kg), kaliumchloride (0,6 g/kg), L-cysteïne (0,3 g/kg).

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 8,9%, Vetgehalte 3,9%, Ruwe celstof 0,44%, Ruwe as 1,2%, Vocht 80,0%, Chlorides 0,19%, Zwavel 0,16%, Hydroxyproline 0,07%, L-tryptofaan 0,11%, Calcium 0,15%, Fosfor 0,13%, Natrium 0,08%, Kalium 0,16%, Magnesium 0,01%; per kg: Vitamine A 16.377IE, Vitamine D3 246IE, Vitamine E 156mg, Bèta-caroteen 0,8mg, Trypsine-gehydrolyseerd rundercaseïne 240mg.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (Ijzer) 13,1mg, 3b202 (Jodium) 0,4mg, 3b405 (Koper) 2,2mg, 3b502 (Mangaan) 2,9mg, 3b603 (Zink) 33,6mg, gekleurd met natuurlijke karamel.

Onderhoud volwassen dier Gemengde voedingshoeveelheid

Gewicht van de kat - kgs Dagelijkse hoeveelheid - 85 g Maaltijdzakjes Dagelijkse hoeveelheid - gram
2 1 + 20 g
3 1 + 30 g
4 1 + 45 g
5 1 + 55 g
6 1 + 65 g
7+ 1 + 10 g per kg

Onderhoud volwassen dier

Gewicht van de kat - kgs Dagelijkse hoeveelheid - 85 g Maaltijdzakjes
2 2
3 2 1/2
4 3 1/2
5 4
6 4 1/2
7+ 60 g per kg

VOEDINGSRICHTLIJNEN: Geef alleen dit voer. Aangeraden wordt om vóór gebruik of vóór verlenging van de gebruiksduur een dierenarts te raadplegen. Aanbevolen gebruiksduur: voor de vermindering van herhaalde struvietsteenvorming: ten hoogste 6 maanden; voor het oplossen van struvietstenen: 5 tot 12 weken; voor de vermindering van oxalaatsteenvorming: ten hoogste 6 maanden.Vers drinkwater dient steeds beschikbaar te zijn.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

837 kcal/kg, 71 kcal/maaltijdzakje

Voedingsstoffen In het voer2
%
Eiwit 8.9 %
Vet 3.9 %
Koolhydraten (NFE) 5.6 %
Ruwe celstof 0.4 %
Calcium 0.15 %
Fosfor 0.13 %
Kalium 0.16 %
Natrium 0.08 %
Magnesium 0.013 %
Taurine 0.07 %
Vitamine C 0 ppm
Vitamine E 156 IU/kg
L-carnitine 6.5 ppm

References

1De weergegeven analytische waarden kunnen enigszins afwijken van de waarden die op de verpakking staan. Beide waarden voldoen aan de productspecificaties.

 

 

Prescription Diet

Baanbrekende voeding die het leven van zieke huisdieren kan redden en de mensen die voor hen zorgen troosten.

Meer weten