b/d Hondenvoer met Kip Packshot
b/d Hondenvoer met Kip Packshot
b/d Hondenvoer met Kip Afbeelding van voeding
b/d Hondenvoer met Kip Hoe het helpt
b/d Hondenvoer met Kip Hoe het werkt
b/d Hondenvoer met Kip Belangrijkste kenmerken
b/d Hondenvoer met Kip Ingrediëntenlijst
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's Prescription Diet

b/d Hondenvoer met Kip

 

 

BESCHIKBAAR IN
12kg

605917

Hill's PRESCRIPTION DIET b/d Hondenvoer met Kip is een volledig voeder voor oudere honden.

Ondersteunt het geheugen en leren bij oudere honden

BEHOEFTE

Veroudering

SMAAK

met Kip

RASGROOTTE

Kleine rassen, Middelgrote rassen, Grote rassen

LEVENSFASE

Volwassen, Senior

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik)

en maaltijdzakjes kun

je mengen of tegelijk geven

Hill's PRESCRIPTION DIET b/d Hondenvoer is klinische voeding die de hersenen van je hond helpen te versterken tegen de gevolgen van leeftijdsgebonden achteruitgang. Het is een hondenvoer voor geestelijke gezondheid dat leeftijdsgebonden gedrag bij oudere honden verbetert. PRESCRIPTION DIET b/d is een hondenvoer voor de geestelijke gezondheid dat het geheugen en het leren bij oudere honden ondersteunt. Dit droogvoer voor honden heeft een heerlijke smaak waar je hond dol op zal zijn.


Als honden ouder worden, kunnen ze vaak ongewenst gedrag gaan vertonen. Denk aan onzindelijkheid, een verstoord slaappatroon, vergeetachtigheid en zelfs een afname van de sociale interactie. Deze gedragsveranderingen zijn vaak verrassend en verontrustend voor baasjes. Je hond helpen kan zo eenvoudig zijn als het tijdig aanpassen van het voer en dit consequent blijven geven.


Het is belangrijk om PRESCRIPTION DIET b/d Brain Ageing Care Hondenvoer te blijven voeren om de gezondheid van de hersenen van je hond te helpen ondersteunen, zelfs nadat het gedrag verbetert. Vraag je dierenarts hoe PRESCRIPTION DIET voer je hond kan helpen te blijven genieten van een gelukkig en actief leven.


Smakelijke voeding die het leven van je huisdier helpt te veranderen. Omdat ze van jou afhankelijk zijn streven wij ernaar om het best mogelijke voer te leveren. Met een wetenschappelijk onderbouwde samenstelling om je hond in zijn of haar unieke gezondheidsbehoeften te voorzien, is PRESCRIPTION DIET Hondenvoer de geschikte voeding die ze nodig hebben voor een lang en gelukkig leven.


We produceren ons hondenvoer met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten aan onze strenge voorwaarden voor zuiverheid en voedingswaarde voldoen.

Jij kan het verschil maken in het leven van asieldieren. Met elke aankoop van Hill's PRESCRIPTION DIET help je ons meer dan 100.000 asieldieren te voeren, 365 dagen per jaar. Lees hier meer over op hillsfoodshelterlove.com


Hill's PRESCRIPTION DIET Hondenvoer is verkrijgbaar in verschillende varianten droogvoer voor de unieke behoeften van je hond, en als natvoer in vele heerlijke smaken waar je hond dol op zal zijn.

Hoe het werkt:

  • Hoge niveaus van omega 3-vetzuren ter ondersteuning van de gezondheid van de hersenen
  • Adequate niveaus van eiwit, fosfor en natrium
  • Klinisch bewezen antioxidanten plus toegevoegde groenten en fruit

Hoe het helpt:

  • Helpt honden beter te slapen en vermindert het aantal ongelukken in huis.
  • Helpt een gezonde hart- en nierfunctie te behouden
  • Verbetert de sociale interactie bij oudere honden
  • S+OXSHIELD: Ontwikkeld om urinewegomstandigheden te bevorderen die het risico op het ontwikkelen van struviet- en oxalaatkristallen verlagen

Aanvullende informatie:

Hill's Prescription Diet b/d Droogvoer voor Honden is een complete en uitgebalanceerde voeding voor oudere honden ter ondersteuning van het geheugen. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe onze Prescription Diet voeding je hond kunnen helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Granen, vlees en dierlijke bijproducten (kip 6%), oliën en vetten, producten van plantaardige oorsprong, groenten (3,6%), zaden, vis en visbijproducten, plantaardige eiwitextracten, fruit (1,3%), mineralen.

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 17,2%, Vetgehalte 13,7%, Ruwe celstof 4,8%, Omega-3-vetzuren 0,9%, Ruwe as 4,3%, Calcium 0,63%, Fosfor 0,53%, Natrium 0,23%, Kalium 0,70%, Magnesium 0,12%; per kg: Vitamine A 8.563IE, Vitamine D3 703IE, Vitamine E 950mg, Vitamine C 150mg, Bèta-caroteen 1,50mg.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (Ijzer) 75,0mg, 3b202 (Jodium) 1,2mg, 3b405 (Koper) 7,4mg, 3b502 (Mangaan) 7,8mg, 3b603 (Zink) 155mg, 3b801 (Seleen) 0,2mg, met natuurlijk antioxidant.

Onderhoud volwassen dier

Lichaamsgewicht (kg) Droog (g)
2.5 60
5 105
10 175
20 295
30 400
40 495
50 585
60 + 11 kg

Geef alleen dit voer. Geef de juiste dagelijkse hoeveelheid zoals is aangegeven voor de grootte van de hond. Pas de hoeveelheid aan om het optimale gewicht te behouden of zoals aanbevolen door uw dierenarts. Deze hoeveelheid kan worden verdeeld over twee of meer maaltijden per dag. Vers drinkwater dient steeds beschikbaar te zijn.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

3588 kcal/kg (359 kcal/100g)

Voedingsstoffen In het voer2
%
Vocht 8 %
Eiwit 17.3 %
Vet 13.8 %
Koolhydraten (NFE) 51.8 %
Ruwe celstof 4.8 %
Ruwe as 4.3 %
Calcium 0.63 %
Fosfor 0.53 %
Kalium 0.7 %
Natrium 0.23 %
Magnesium 0.122 %
Vitamine A 8563 IU/kg
Vitamine C 159 ppm
Vitamine D 703 IU/kg
Vitamine E 973 IU/kg
DHA 0.022 %
EPA 0.006 %
Omega 3-vetzuren 0.89 %
Omega 6-vetzuren 3.32 %
Bèta-caroteen 4.92 ppm
L-carnitine 316.6 ppm
Glucosamine 272 ppm

References

1De weergegeven analytische waarden kunnen enigszins afwijken van de waarden die op de verpakking staan. Beide waarden voldoen aan de productspecificaties.

 

 

Prescription Diet

Baanbrekende voeding die het leven van zieke huisdieren kan redden en de mensen die voor hen zorgen troosten.

Meer te weten komen