HILL'S SCIENCE PLAN Perfect Weight Adult Kattenvoer met Kip

HILL'S SCIENCE PLAN Perfect Weight droge kattenbrokjes leveren een heerlijke, baanbrekende voeding voor gewichtscontrole met en klinisch bewezen technologie.

 • Veilig en effectief gewichtsverlies met zichtbare resultaten
 • Langdurige en gezonde ondersteuning en behoud van gewicht
 • Prebiotische vezels voor een goede spijsvertering

Lees meer

052742024523

052742367309

052742025827

Productgegevens

 • Belangrijke voordelen

  Klinisch bewezen voeding die het leven van je hond of kat wezenlijk kan veranderen.

  HILL'S SCIENCE PLAN Perfect Weight droge kattenbrokjes leveren een heerlijke, baanbrekende voeding voor gewichtscontrole met en klinisch bewezen technologie.

  • Veilig en effectief gewichtsverlies met zichtbare resultaten
  • Langdurige en gezonde ondersteuning en behoud van gewicht
  • Prebiotische vezels voor een goede spijsvertering

  *100% tevredenheid gegarandeerd - indien je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent, breng de aangebroken verpakking voer dan terug naar het verkooppunt. Het product wordt dan omgeruild of je krijgt het volledige aankoopbedrag terug.

  Aanbevolen voor:

  Volwassen katten van 1 jaar en ouder, inclusief diegene die minder actief zijn, gesteriliseerd/gecastreerd zijn of aanleg voor overgewicht hebben


  Niet aanbevolen voor:

  Kittens, drachtige of zogende poezen. Tijdens dracht en lactatie zouden poezen overgeschakeld moeten worden op HIIL'S SCIENCE PLAN Kitten nat- of droogvoer. 


  Aanvullende info:

  Bij Hill's hebben hebben we meer dan 10 jaar lang onderzoek gedaan hoe voeding de celfunctie bij huisdieren beïnvloedt. We hebben geleerd dat het biologieproces bij slanke huisdieren anders is dan bij huisdieren met overgewicht. Onze samenstelling met veel eiwitten en hoog vezelgehalte, verrijkt met L-carnitine & kokosolie helpt het metabolisme van het huisdier te ondersteunen voor een gezond lichaamsgewicht.

  Heerlijke voeding voor een lang en gelukkig leven. Haar gespin, haar kopjes....samen hebben jullie iets unieks. Omdat ieder moment dat jullie samen zijn speciaal is, streven wij er naar om jullie meer van deze momenten te geven. Met ingrediënten van hoge kwaliteit en de juiste voedingsstoffen is HILL'S SCIENCE PLAN precies samengesteld om je kat de voeding te geven die ze nodig heeft voor een gezond en gelukkig leven.

  We maken ons kattenvoer met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten voldoen aan hoge eisen (die boven de standaard voor de industrie liggen) voor zuiverheid en voedingsstoffen.

  Je kunt een verschil maken in de levens van asieldieren. Wist je dat wij katten in asielen met HILL'S SCIENCE PLAN helpen weer hun geluk te vinden? 365 dagen per jaar voedt Hill's meer dan 100.000 asieldieren. Kijk voor meer informatie op hillspet.nl/shelter-program


  Ook interessant

  HILL'S SCIENCE PLAN voeding is beschikbaar in zowel droog- als natvoer voor de unieke behoeften van je kat, met verschillende smaken waar je kat dol op zal zijn. 

   


 • Voedingsgids

  Zo pas je de voedingshoeveelheden aan voor behoud van het optimale gewicht.

  HANDIGE TIPS

  • Pas de voedingshoeveelheid aan om het ideale gewicht te behouden. Indien niet zeker - vraag het aan uw dierenarts.
  • Geef je dit voer voor de eerste keer? Meng toenemende hoeveelheden van het nieuwe voer met afnemende hoeveelheden van het oude voer gedurende een periode van 7 dagen.
  • Vers drinkwater dient steeds beschikbaar te zijn!
  • De voedingsbehoefte van je kat kan veranderen, naarmate ze ouder wordt. Vraag je dierenarts om advies bij ieder bezoek.
  • Houd de verpakking buiten bereik van huisdieren en kinderen om verstikkingsgevaar te voorkomen.

  Dagelijkse voedingsrichtlijnen

  Lichaamsgewicht (kg) Droog (g)
  2 40
  3 50
  4 65
  5 75
  6 85
  7 + 13 per kg

  GEMENGDE VOEDINGSHOEVEELHEDEN

  Lichaamsgewicht (kg) Maaltijdzakjes (85g) Droog (g)
  2 1 20
  3 1 35
  4 1 45
  5 1 60
  6 1 70
  7 + 1 11 per kg

 • Ingrediënten

  Met eiwit van een hoge kwaliteit en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten.

  SAMENSTELLING: Kippen- en kalkoenenmeel, brouwersrijst, maïsglutenmeel, cellulose, gedroogde tomatenpuree, gedroogde bietenpulp, lijnzaad, dierlijk vet, eiwithydrolysaat, kokosolie, mineralen, gedroogde wortelen.

 • Gemiddelde voedings- en caloriewaarde

  Gebalanceerde voeding die de FEDIAF richtlijnen overtreft.

  3429 kcal/kg (343 kcal/100g)

  Voedingsstoffen Droge stof1
  %
  Eiwit 39.3
  Vet 13.7
  Ruwe celstof 9.3
  Koolhydraten (NFE) 31.2
  Calcium 1.01
  Fosfor 0.76
  Natrium 0.40
  Kalium 0.75
  Magnesium 0.093
  Taurine 0.20
  Vitamine C 137 ppm
  Vitamine E 1025 IU/kg
  Ruwe as 6.5
  Bèta-caroteen 4.66 ppm
  Vitamine A 8807 IU/kg
  Vitamine D 827 IU/kg

  Voetnoten

  1Het percentage van voedingsstoffen in het product nadat het water is verwijderd. Dit wordt gebruikt om een vergelijking tussen gehalten aan voedingsstoffen met een verschillend watergehalte mogelijk te maken.

Science Plan™

Perfect gebalanceerde voeding die het leven van honden en katten kan veranderen. Want als ze gezonder zijn, zijn ze gelukkiger.

Meer te weten komen