Packshot
Packshot
Afbeelding van voeding
Hoe het helpt
Hoe het werkt
Belangrijkste kenmerken
Ingrediëntenlijst
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's PRESCRIPTION DIET k/d + Mobility Stoofpotje voor katten met Kip & toegevoegde Groenten

 

 

BESCHIKBAAR IN
82g

608209

Volledig dieetvoeder voor de ondersteuning van de nierfunctie bij chronische of tijdelijke nierinsufficiëntie en voor de ondersteuning van het metabolisme van de gewrichten in geval van osteoartritis bij volwassen katten. Dit voeder heeft een laag fosforgehalte, een beperkt eiwitgehalte maar bevat hoogwaardige eiwitten, een hoog gehalte aan DHA en totaal omega 3-vetzuren, verhoogde gehalten aan methionine en mangaan en een adequaat gehalte aan vitamine E.

Heerlijke klinische voeding voor katten om de vitale nierfunctie te beschermen, de mobiliteit te ondersteunen en de kwaliteit van leven te verbeteren

BEHOEFTE

Nieren, Gewrichten

SMAAK

met Kip & toegevoegde Groenten

LEVENSFASE

Volwassen, Senior

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik)

en maaltijdzakjes kun

je mengen of tegelijk geven

Voeding vormt de basis van de langetermijnbehandeling van huisdieren met nierproblemen. Voeding kan ook een belangrijke rol spelen bij de mobiliteit van je kat, door de klinische verschijnselen te verminderen en het gewichtdragend vermogen te verbeteren.

Door proactief te zijn en beide aandoeningen met voeding aan te pakken, kun je de gezondheid van je kat langdurig verbeteren.

Prescription Diet k/d + Mobility combineert de bewezen voeding van Prescription Diet k/d voor de nieren met de technologie en doeltreffende werking van Prescription Diet j/d voor de gewrichten. Het is samengesteld met de ActivBiome+ Kidney Defense technologie, een gepatenteerde mix van prebiotische vezels die het darmmicrobioom voedt om de nierfunctie te helpen ondersteunen.

Prescription Diet k/d + Mobility is klinische voeding voor katten die de kwaliteit van leven verbetert, de levensduur verlengt en de mobiliteit ondersteunt.

Dit voer heeft een onweerstaanbare smaak waar je kat dol op zal zijn.

Hoe het werkt:

  • Gecontroleerde fosfor en natrium
  • ActivBiome+ Kidney Defense technologie voedt het darmmicrobioom om de gezondheid van de nieren te ondersteunen
  • Verrijkt met omega 3-vetzuren uit visolie, glucosamine en chondroïtinesulfaat
  • Hoog gehalte aan essentiële aminozuren en L-carnitine

Hoe het helpt:

  • Helpt de vitale nierfunctie te beschermen
  • Helpt de veranderingen in het darmmicrobioom als gevolg van een verstoorde nierfunctie aan te pakken
  • Samengesteld om het vermogen om te rennen, klimmen en springen te verbeteren in slechts 28 dagen
  • Ondersteunt het natuurlijk vermogen om spiermassa op te bouwen en te behouden.
  • S+OXSHIELD: Ontwikkeld om urinewegomstandigheden te bevorderen die het risico op het ontwikkelen van struviet- en oxalaatkristallen verlagen

Aanvullende informatie:

Hill's PRESCRIPTION DIET k/d + Mobility kattenvoer is een volledig dieetvoeder voor de ondersteuning van de nierfunctie bij chronische of tijdelijke nierinsufficiëntie en voor de ondersteuning van het metabolisme van de gewrichten in geval van osteoartritis bij volwassen katten. Dit voeder heeft een laag fosforgehalte, een beperkt eiwitgehalte maar bevat hoogwaardige eiwitten, een hoog gehalte aan DHA en totaal omega 3-vetzuren, verhoogde gehalten aan methionine en mangaan en een adequaat gehalte aan vitamine E.

Vraag je dierenarts voor meer informatie over hoe Prescription Diet voeding je kat kan helpen om van een gelukkig en actief leven te blijven genieten.

Langdurig, consistent gebruik van dit product levert de beste resultaten op en is essentieel voor een goede werking. Brokken en natvoer kun je mengen of tegelijk geven.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Vlees en dierlijke bijproducten (kip 12%), bijproducten van plantaardige oorsprong, granen, oliën en vetten, groenten (0,9%), mineralen, eieren en eibijproducten, zaden, diverse suikers. ActivBiome+ Kidney Defense prebiotische mix (0,29%): Betaïne, haverzemelen, fructo-oligosacchariden. Eiwitbronnen: Kip, varkenslever, gedroogde eieren.

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 5,7%, Vetgehalte 4,6%, Ruwe celstof 0,60%, Ruwe as 0,85%, Vocht 81,2%, Omega 3-vetzuren 0,32%, DHA 0,07%, Methionine 0,26%, Calcium 0,14%, Fosfor 0,09%, Natrium 0,05%, Kalium 0,18%, Magnesium 0,01%; per kg: Vitamine A 17.637IE, Vitamine D3 293IE, Vitamine E 159mg, Mangaan 2,1mg

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (Ijzer) 3,3mg, 3b202 (Jodium) 0,1mg, 3b405 (Koper) 0,3mg, 3b503 (Mangaan) 0,7mg, 3b603 (Zink) 10,6mg, 3a920 (Betaïne) 1,3g. Technologisch toevoegingsmiddel: Kaliumalginaat 4,8g.

Onderhoud volwassen dier

Gewicht van de kat - kgs Dagelijkse hoeveelheid - 2.9 oz (82 g) Blikken
2 2
3 3
4 3 1/2
5 4
6 4 1/2
7+ 60 g kg

Onderhoud volwassen dier

Gewicht van de kat - kgs Dagelijkse hoeveelheid - 82 g Blikken Dagelijkse hoeveelheid - gram
2 1 + 15 g
3 1 + 30 g
4 1 + 40 g
5 1 + 50 g
6 1 + 60 g
7+ 1 + 10 g kg

Geef alleen dit voer. Aangeraden wordt om vóór gebruik of vóór verlenging van de gebruiksduur een dierenarts te raadplegen. Aanbevolen gebruiksduur: voor de ondersteuning van de nierfunctie bij chronische nierinsufficiëntie: aanvankelijk ten hoogste 6 maanden (2 tot 4 weken bij tijdelijke nierinsufficiëntie); voor de ondersteuning van het metabolisme van de gewrichten in geval van osteoartritis: aanvankelijk ten hoogste 3 maanden. Vers drinkwater dient steeds beschikbaar te zijn.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

835 kcal/kg

Voedingsstoffen In het voer2
%
Eiwit 5.7 %
Vet 4.6 %
Koolhydraten (NFE) 7.1 %
Ruwe celstof 0.6 %
Calcium 0.14 %
Fosfor 0.09 %
Kalium 0.18 %
Natrium 0.05 %
Magnesium 0.01 %
Taurine 0.09 %
Vitamine C 51 ppm
Vitamine E 159 IE/kg
Omega 3-vetzuren 0.32 %
L-carnitine 140.9 ppm

References

1De weergegeven analytische waarden kunnen enigszins afwijken van de waarden die op de verpakking staan. Beide waarden voldoen aan de productspecificaties.

 

 

Prescription Diet

Baanbrekende voeding die het leven van zieke huisdieren kan redden en de mensen die voor hen zorgen troosten.

Meer weten