y/d Kattenvoer Packshot
y/d Kattenvoer Packshot
y/d Kattenvoer Afbeelding van voeding
y/d Kattenvoer Hoe het helpt
y/d Kattenvoer Hoe het werkt
y/d Kattenvoer Belangrijkste kenmerken
y/d Kattenvoer Ingrediëntenlijst
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's Prescription Diet

y/d Kattenvoer

 

 

BESCHIKBAAR IN
1.5kg

605925

Hill's PRESCRIPTION DIET y/d Kattenvoer is een volledig dieetvoeder voor de verlaging van het jodiumgehalte van diervoeders in geval van hyperthyreoïdie bij volwassen katten. Dit voeder heeft een beperkt jodiumgehalte.

Ter ondersteuning van de schildkliergezondheid van je kat

BEHOEFTE

Schildklier

SMAAK

Origineel

LEVENSFASE

Volwassen

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik)

en maaltijdzakjes kun

je mengen of tegelijk geven

Hill's PRESCRIPTION DIET y/d Kattenvoer is klinisch bewezen voeding om de productie van schildklierhormoon in 3 weken te verminderen wanneer het als enige voedingsbron wordt gevoerd. Dit kattenvoer biedt een gemakkelijke manier om het jodiumgehalte in voedsel voor katten met hyperthyreoïdie te verlagen. Het is van cruciaal belang dit product consistente en langdurig te voeren voor de werkzaamheid van de voordelen tegen schildklierproblemen bij katten. Droge en ingeblikte formules kunnen worden gemengd of tegelijkertijd worden gevoerd. Dit droogvoer voor katten heeft een heerlijke smaak waar je kat dol op zal zijn.


Het is belangrijk om PRESCRIPTION DIET y/d Thyroid Care Kattenvoer te blijven voeren om de schildkliergezondheid van je kat te helpen behouden, ook wanneer de symptomen of klachten verdwijnen. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe PRESCRIPTION DIET voeding je kat kan helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven.


Smakelijke voeding die het leven van je huisdier helpt te veranderen. Omdat ze van jou afhankelijk zijn streven wij ernaar om het best mogelijke voer te leveren. Met een wetenschappelijk onderbouwde samenstelling om je kat in zijn of haar unieke gezondheidsbehoeften te voorzien, is PRESCRIPTION DIET Kattenvoer de geschikte voeding die ze nodig hebben voor een lang en gelukkig leven.


We produceren ons kattenvoer met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten aan onze strenge voorwaarden voor zuiverheid en voedingswaarde voldoen.


Jij kan het verschil maken in het leven van asieldieren. Met elke aankoop van Hill's PRESCRIPTION DIET help je ons meer dan 100.000 asieldieren te voeren, 365 dagen per jaar. Lees hier meer over op hillspet.nl/shelter-program / hillspet.be/nl-be/shelter-program.


Hill's PRESCRIPTION DIET Kattenvoer is verkrijgbaar in verschillende varianten droogvoer voor de unieke behoeften van je kat, en als natvoer in vele heerlijke smaken waar je kat dol op zal zijn.

Hoe het werkt:

  • Beperkt jodium
  • Verlaagd fosfor en natrium met omega-3 vetzuren uit visolie
  • Hoge niveaus van L-carnitine

Hoe het helpt:

  • Ondersteunt de gezondheid van de schildklier
  • Ondersteunt de gezondheid van nieren en hart
  • Helpt droge spiermassa te behouden
  • S+OXSHIELD: Ontwikkeld om urinewegomstandigheden te bevorderen die het risico op het ontwikkelen van struviet- en oxalaatkristallen verlagen

Aanvullende informatie:

Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe onze Prescription Diet voedingen je kat kunnen helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Plantaardige eiwitextracten, granen, oliën en vetten, eieren en eibijproducten, mineralen, vlees en dierlijke bijproducten, zaden.

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 33,5%, Vetgehalte 22,0%, Ruwe celstof 0,93%, Omega-3-vetzuren 0,9%, Ruwe as 6,1%, Calcium 0,86%, Fosfor 0,64%, Natrium 0,23%, Kalium 0,86%, Magnesium 0,08%; per kg: Vitamine A 9.014IE, Vitamine D3 783IE, Vitamine E 600mg, Vitamine C 110mg, Bèta-caroteen 1,5mg, Totaal jodium 0,18mg, L-carnitine 561mg.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (Ijzer) 97,0mg, 3b405 (Koper) 9,6mg, 3b503 (Mangaan) 10,0mg, 3b603 (Zink) 167mg, met natuurlijk antioxidant.

Onderhoud volwassen dier Gemengde voedingshoeveelheid

Gewicht van de kat - kgs Dagelijkse hoeveelheid - 156 g Blikken Dagelijkse hoeveelheid - gram
2 0.5 + 10 g
3 0.5 + 25 g
4 1 + 10 g
5 1 + 20 g
6 1 + 30 g
7+ 1 + 7 g per kg

Onderhoud volwassen dier

Gewicht van de kat - kgs Dagelijkse hoeveelheid - gram
2 35
3 45
4 55
5 65
6 75
7+ 11 per kg

VOEDINGSRICHTLIJNEN: Geef alleen dit voer. Aangeraden wordt om vóór gebruik of vóór verlenging van de gebruiksduur een dierenarts te raadplegen. Geef de juiste dagelijkse hoeveelheid zoals is aangegeven voor de grootte van de kat. Pas de hoeveelheid aan om het optimale gewicht te behouden: deze hoeveelheid kan worden verdeeld over 2 of meer maaltijden per dag. Aanbevolen gebruiksduur: aanvankelijk tot 3 maanden. Vers drinkwater dient steeds beschikbaar te zijn.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

4177 kcal/kg (418 kcal/100g)

Voedingsstoffen In het voer2
%
Eiwit 33.5 %
Vet 22 %
Koolhydraten (NFE) 31.9 %
Ruwe celstof 0.9 %
Calcium 0.86 %
Fosfor 0.64 %
Kalium 0.86 %
Natrium 0.23 %
Magnesium 0.082 %
Taurine 0.21 %
Vitamine C 113 ppm
Vitamine E 596 IU/kg
Omega 3-vetzuren 0.92 %
Omega 6-vetzuren 3.53 %
L-carnitine 561.2 ppm

References

1De weergegeven analytische waarden kunnen enigszins afwijken van de waarden die op de verpakking staan. Beide waarden voldoen aan de productspecificaties.

 

 

Prescription Diet

Baanbrekende voeding die het leven van zieke huisdieren kan redden en de mensen die voor hen zorgen troosten.

Meer weten