l/d Hondenvoer Packshot
l/d Hondenvoer Packshot
l/d Hondenvoer Afbeelding van voeding
l/d Hondenvoer Hoe het helpt
l/d Hondenvoer Hoe het werkt
l/d Hondenvoer Belangrijkste kenmerken
l/d Hondenvoer Ingrediëntenlijst
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's Prescription Diet

l/d Hondenvoer

 

 

BESCHIKBAAR IN
1.5kg

605842

Hill's PRESCRIPTION DIET l/d Hondenvoer is een volledig dieetvoeder voor de ondersteuning van de leverfunctie bij chronische leverinsufficiëntie en voor de vermindering van de koperstapeling in de lever bij volwassen honden. Dit voeder heeft een matig eiwitgehalte, geselecteerd en goed verteerbaar en een beperkt kopergehalte.

Ondersteuning voor de gezondheid van de lever van je hond

BEHOEFTE

Lever

SMAAK

Origineel

RASGROOTTE

Kleine rassen, Middelgrote rassen, Grote rassen

LEVENSFASE

Volwassen

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik)

en maaltijdzakjes kun

je mengen of tegelijk geven

Hill's PRESCRIPTION DIET l/d Hondenvoer is klinische voeding die speciaal is ontwikkeld om de gezondheid van de lever te ondersteunen en de vitale leverfunctie bij honden te helpen beschermen. Deze dieetvoeing biedt je hond alle voedingsstoffen die hij of zij nodig heeft. Dit droogvoer voor honden heeft een heerlijke smaak waar je hond dol op zal zijn.


De lever is het grootste inwendige orgaan van je hond met vele functies, waaronder het metaboliseren en omzetten van voedingsstoffen, het verwijderen van giftige stoffen uit het bloed en het opslaan van vitamines en mineralen. De lever heeft een verbazingwekkend vermogen om zichzelf te herstellen en te regenereren, en voeding speelt een cruciale rol in dit proces.


Het is belangrijk om PRESCRIPTION DIET l/d Liver Care Hondenvoer te blijven voeren om de gezondheid van de lever te helpen ondersteunen, ook wanneer de symptomen of klachten verdwijnen. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe PRESCRIPTION DIET voeding je hond kan helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven.


Smakelijke voeding die het leven van je huisdier helpt te veranderen. Omdat ze van jou afhankelijk zijn streven wij ernaar om het best mogelijke voer te leveren. Met een wetenschappelijk onderbouwde samenstelling om je hond in zijn of haar unieke gezondheidsbehoeften te voorzien, is PRESCRIPTION DIET Hondenvoer de geschikte voeding die ze nodig hebben voor een lang en gelukkig leven.


We produceren ons hondenvoer met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten aan onze strenge voorwaarden voor zuiverheid en voedingswaarde voldoen.


Jij kan het verschil maken in het leven van asieldieren. Met elke aankoop van Hill's PRESCRIPTION DIET help je ons meer dan 100.000 asieldieren te voeren, 365 dagen per jaar. Lees hier meer over op hillspet.nl/shelter-program / hillspet.be/nl-be/shelter-program.


Hill's PRESCRIPTION DIET Hondenvoer is verkrijgbaar in verschillende varianten droogvoer voor de unieke behoeften van je hond, en als natvoer in vele heerlijke smaken waar je hond dol op zal zijn.

Hoe het werkt:

  • Gecontroleerd niveau van goed verteerbare eiwitten
  • Laag kopergehalte om ophoping in de lever te minimaliseren
  • Klinisch bewezen antioxidanten

Hoe het helpt:

  • Helpt het leverweefsel zichzelf te herstellen
  • Helpt bij het voorkomen van voedingstekorten en -overschotten gerelateerd aan leverproblemen
  • Ondersteunt een gezond immuunsysteem
  • S+OXSHIELD: Ontwikkeld om urinewegomstandigheden te bevorderen die het risico op het ontwikkelen van struviet- en oxalaatkristallen verlagen

Aanvullende informatie:

Hill's Prescription Diet l/d Droogvoer voor Honden is een dieetvoeding voor huisdieren die alle voedingsstoffen biedt die je hond nodig heeft. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe onze Prescription Diet voeding je hond kan helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Granen, oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten, eieren en eibijproducten, zaden, mineralen, vlees en dierlijke bijproducten, producten van plantaardige oorsprong. Eiwitbronnen: Sojameel, gedroogde eieren, maïsglutenmeel.

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 16,7%, Vetgehalte 21,9%, Ruwe celstof 2,4%, Ruwe as 5,2%, Calcium 0,78%, Fosfor 0,55%, Natrium 0,17%, Kalium 0,86%, Magnesium 0,12%; per kg: Vitamine A 27.814IE, Vitamine D3 715IE, Vitamine E 550mg, Vitamine C 90mg, Bèta-caroteen 1,5mg, Totaal koper 2,9mg.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (Ijzer) 19,7mg, 3b202 (Jodium) 1,3mg, 3b502 (Mangaan) 3,9mg, 3b603 (Zink) 136mg, 3b801 (Seleen) 0,2mg, met natuurlijk antioxidant.

Adult maintenance Gemengde voedingshoeveelheid

Gewicht van de hond - kgs Dagelijkse hoeveelheid - 370 g Blikken Dagelijkse hoeveelheid - gram
2.5 0.25 + 20 g
5 0.5 + 20 g
10 1 + 15 g
20 1 + 120 g
30 2 + 70 g
40 2 + 155 g
50+ 2 + 5 g per kg

Onderhoud volwassen dier

Gewicht van de hond - kgs Dagelijkse hoeveelheid - gram
2.5 55
5 90
10 155
20 260
30 355
40 440
50+ 10 per kg

Geef alleen dit voer. Aangeraden wordt om vóór gebruik of vóór verlenging van de gebruiksduur een dierenarts te raadplegen. Geef de juiste dagelijkse hoeveelheid zoals is aangegeven voor de grootte van de hond. Pas de hoeveelheid aan om het optimale gewicht te behouden: deze hoeveelheid kan worden verdeeld over twee of meer maaltijden per dag. Aanbevolen gebruiksduur: voor de ondersteuning van de leverfunctie bij chronische leverinsufficiëntie: aanvankelijk ten hoogste 4 maanden; voor de vermindering van de koperstapeling in de lever: aanvankelijk ten hoogste 6 maanden. Vers drinkwater dient steeds beschikbaar te zijn.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

4067 kcal/kg (407 kcal/100g)

Voedingsstoffen In het voer2
%
Vocht 8 %
Eiwit 16.7 %
Vet 21.9 %
Koolhydraten (NFE) 46.4 %
Ruwe celstof 2.4 %
Ruwe as 5.2 %
Calcium 0.78 %
Fosfor 0.55 %
Kalium 0.86 %
Natrium 0.17 %
Magnesium 0.121 %
Koper 2.9 ppm
Zink 157 ppm
Taurine 0.1 %
Vitamine A 27814 IU/kg
Vitamine C 102 ppm
Vitamine D 715 IU/kg
Vitamine E 603 IU/kg
Omega 3-vetzuren 0.84 %
Omega 6-vetzuren 3.79 %
Bèta-caroteen 2.72 ppm
L-carnitine 349.3 ppm

References

1De weergegeven analytische waarden kunnen enigszins afwijken van de waarden die op de verpakking staan. Beide waarden voldoen aan de productspecificaties.

 

 

Prescription Diet

Baanbrekende voeding die het leven van zieke huisdieren kan redden en de mensen die voor hen zorgen troosten.

Meer te weten komen