Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

k/d Early Stage Hondenvoer

 

 

BESCHIKBAAR IN
1.5 kg,12 kg

605881

605880

Hill's Prescription Diet k/d Early Stage Hondenvoer is een volledig dieetvoeder voor de ondersteuning van de nierfunctie bij chronische nierinsufficiëntie bij volwassen honden. Ideaal voor nierinsufficiëntie in een vroeg stadium. Dit voeder heeft een laag fosforgehalte, een beperkt eiwitgehalte, maar bevat eiwitten van hoge kwaliteit.

Klinisch bewezen voeding voor de ondersteuning van de nierfunctie en een gezonde lichaamsconditie

BEHOEFTE

Nieren

SMAAK

Origineel

RASGROOTTE

Kleine rassen, Middelgrote rassen, Grote rassen

LEVENSFASE

Volwassen, Senior

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik)

en maaltijdzakjes kun

je mengen of tegelijk geven

Hill's PRESCRIPTION DIET k/d Early Stage Hondenvoer is klinische voeding om de vitale nierfunctie van je hond te helpen beschermen, de eetlust te vergroten en de voedselopname te verhogen. Het is klinisch bewezen dat dit droogvoer voor honden de kwaliteit en duur van leven verbetert. PRESCRIPTION DIET k/d Early Stage heeft een heerlijke smaak waar je hond dol op zal zijn.

Wanneer het nierweefsel bij honden is beschadigd, kunnen de nieren niet zo goed presteren als voorheen. De aandoening is niet omkeerbaar, maar de progressie kan worden vertraagd. Honden met een verminderde nierfunctie kunnen een verminderde eetlust ervaren en hun voedselopname kan afnemen. Dieetvoer voor nieraandoeningen is ontworpen om de belasting van de nieren te verminderen, waardoor ze effectiever functioneren.

Het is belangrijk om PRESCRIPTION DIET k/d Kidney Care Early Stage te blijven voeren om de gezonde nierfunctie te blijven ondersteunen; ook wanneer de symptomen of klachten verdwijnen. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe PRESCRIPTION DIET voeding je hond kan helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven.

Smakelijke voeding die het leven van je huisdier helpt te veranderen. Omdat ze van jou afhankelijk zijn streven wij ernaar om het best mogelijke voer te leveren. Met een wetenschappelijk onderbouwde samenstelling om je hond in zijn of haar unieke gezondheidsbehoeften te voorzien, is PRESCRIPTION DIET Hondenvoer de geschikte voeding die ze nodig hebben voor een lang en gelukkig leven.

We produceren ons hondenvoer met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten aan onze strenge voorwaarden voor zuiverheid en voedingswaarde voldoen.

Jij kan het verschil maken in het leven van asieldieren. Met elke aankoop van Hill's PRESCRIPTION DIET help je ons meer dan 100.000 asieldieren te voeren, 365 dagen per jaar. Lees hier meer over op hillspet.nl/shelter-program / hillspet.be/nl-be/shelter-program.

Hill's PRESCRIPTION DIET Hondenvoer is verkrijgbaar in verschillende varianten droogvoer voor de unieke behoeften van je hond, en als natvoer in vele heerlijke smaken waar je hond dol op zal zijn.

Hoe het werkt:

 • Gecontroleerde fosfor en laag natriumgehalte, verrijkt met omega 3-vetzuren uit visolie
 • Met Enhanced Appetite Trigger (E.A.T.) -technologie voor honden
 • Hoog gehalte aan essentiële aminozuren en L-carnitine
 • Met een onweerstaanbare smaak waar je hond dol op zal zijn

Hoe het helpt:

 • Samengesteld om de vitale nier- en hartfunctie te beschermen
 • Ondersteunt het natuurlijke vermogen om spiermassa op te bouwen en te behouden
 • S+OXSHIELD: Ontwikkeld om urinewegomstandigheden te bevorderen die het risico op het ontwikkelen van struviet- en oxalaatkristallen verlagen

Aanvullende informatie:

Hill's Prescription Diet k/d Early Stage Droogvoer voor Honden is een complete en uitgebalanceerde voeding die alle voedingsstoffen biedt die je hond nodig heeft. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe Prescription Diet voeding je hond kan helpen om van een gelukkig en actief leven te blijven genieten.


Voor de beste resultaten is een consistent, langdurig voeren van dit product cruciaal voor de efficiëntie van de productvoordelen.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Granen, oliën en vetten (visolie 1,7%), eieren en eibijproducten, plantaardige eiwitextracten, bijproducten van plantaardige oorsprong, vlees en dierlijke bijproducten, mineralen, zaden. Eiwitbronnen: Gedroogde hele eieren, erwteneiwit.

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 16,7%, Vetgehalte 18,0%, Ruwe celstof 1,6%, Ruwe as 4,3%, Omega 3-vetzuren 1,0%, Calcium 0,61%, Fosfor 0,32%, Natrium 0,15%, Kalium 0,69%, Magnesium 0,09%; per kg: Vitamine A 11.115 IE, Vitamine D3 924 IE, Vitamine E 600 mg, Vitamine C 95 mg, Bèta-caroteen 1,5 mg, L-carnitine 535 mg.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (IJer) 88,5 mg, 3b202 (Jodium) 2,2 mg, 3b405 (Koper) 8,7 mg, 3b502 (Mangaan) 9,2 mg, 3b603 (Zink) 183 mg, 3b801 (Seleen) 0,2 mg, met natuurlijk antioxidant.

Onderhoud volwassen dier


Dagelijkse voedingshoeveelheden

Gewicht van de hond — kg Dagelijkse hoeveelheid - gram
1 30
2 50
4 80
5 95
10 160
20 270
30 370
40 460
50 540
60+ 97 per 10 kgs

Vraag je dierenarts naar specifieke voedingsrichtlijnen voor je huisdier. Dagelijkse voedingsaanbevelingen zijn slechts een richtlijn en een startpunt. Gram is de meest nauwkeurige vorm van meten.

Voor het beste resultaat:

 • Schakel geleidelijk over op dit nieuwe voer over een periode van 7 dagen of meer.
 • Voer enkel het aanbevolen Prescription Diet droog- en natvoer.
 • Zorg dat je huisdier altijd over vers drinkwater beschikt.
 • Laat je dierenarts de gezondheid van je huisdier evalueren.
 • Houd de verpakking buiten het bereik van kinderen en huisdieren om verstikking te voorkomen.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

3887 kcal/kg389 kcal/100g

Voedingsstoffen Droge stof1
%
Eiwit 18.2 %
Vet 19.6 %
Koolhydraten (NFE) 55.6 %
Ruwe celstof 1.8 %
Ruwe as 4.7 %
Oplosbare vezel 1.4 %
Calcium 0.67 %
Fosfor 0.35 %
Kalium 0.76 %
Natrium 0.17 %
Magnesium 0.1 %
Taurine 0.15 %
Vitamine A 12147 IU/kg
Vitamine D 1009 IU/kg
Omega 3-vetzuren 1.12 %
Omega 6-vetzuren 4.23 %
Bèta-caroteen 0.64 ppm
L-carnitine 583.9 ppm

References

1De weergegeven analytische waarden kunnen enigszins afwijken van de waarden die op de verpakking staan. Beide waarden voldoen aan de productspecificaties.

 

 

Prescription Diet

Baanbrekende voeding die het leven van zieke huisdieren kan redden en de mensen die voor hen zorgen troosten.

Meer te weten komen