Hairball & Perfect Coat Adult Kattenvoer met Kip Packshot
Hairball & Perfect Coat Adult Kattenvoer met Kip Packshot
Hairball & Perfect Coat Adult Kattenvoer met Kip Power claim
Hairball & Perfect Coat Adult Kattenvoer met Kip Belangrijkste voordelen
Hairball & Perfect Coat Adult Kattenvoer met Kip Ingrediëntenlijst
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's Science Plan

Hairball & Perfect Coat Adult Kattenvoer met Kip

 

 

BESCHIKBAAR IN
7kg

608546

Hill's Science Plan Hairball & Perfect Coat Adult Kattenvoer is een compleet voer voor volwassen katten vanaf 1 jaar.

Hill's Science Plan Hairball & Perfect Coat Adult Kattenvoer is samengesteld om haarballen te voorkomen bij volwassen katten en een prachtige vacht te bevorderen. Dankzij de mix van essentiële omega 6-vetzuren is dit voer goed voor de huid en de vacht van je kat en helpt het om ze gezond en stralend te houden. Onze Advanced Fibre Technology helpt om haarballen te reduceren door te stimuleren dat ze hun weg door de darmen vinden. Dit voer is samengesteld met hoogwaardige eiwitten op basis van een perfect gebalanceerd, smakelijk recept.

BEHOEFTE

Adult 1+

SMAAK

met Kip

LEVENSFASE

Volwassen

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik)

en maaltijdzakjes kun

je mengen of tegelijk geven

Hill's Science Plan Hairball & Perfect Coat Adult Kattenvoer is speciaal samengesteld om katten van complete en smakelijke voeding te voorzien, om haarballen tegen te gaan en om een prachtige vacht te bevorderen.

  • Helpt haarballen tegen te gaan dankzij een geavanceerde vezeltechnologie
  • Een prachtige huid en vacht dankzij vitamine E en omega 6-vetzuren
  • Hoogwaardige eiwitten voor een heerlijke, voedzame maaltijd

Aanvullende informatie:

Heerlijke voeding voor een lang en gelukkig leven. Haar gespin, haar kopjes... samen hebben jullie iets unieks. Omdat ieder moment dat jullie samen zijn speciaal is, streven wij ernaar om jullie meer van deze momenten te geven. Hill's Science Plan bevat hoogwaardige ingrediënten en de juiste voedingsstoffen. Het is nauwkeurig samengesteld om je kat de voeding te bieden die ze nodig heeft voor een gezond en gelukkig leven.

We maken ons kattenvoer met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten voldoen aan hoge eisen (die boven de standaard voor de industrie liggen) voor zuiverheid en voedingsstoffen.

Hill's Science Plan voer is beschikbaar in zowel droog- als natvoer voor de unieke behoeften van je kat, met verschillende smaken waar je kat dol op zal zijn.

Aanbevolen voor:

Volwassen katten van 1 jaar en ouder.

Niet aanbevolen voor:

Kittens en drachtige of zogende poezen. Tijdens de zwangerschap of het zogen is het een goed idee om je kat Hill's Science Plan Kitten nat- of droogvoer te geven.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Kippen- en kalkoenenmeel (kip 17%; totaal gevogelte 26%), maïs, maïsglutenmeel, gebroken rijst, dierlijk vet, cellulose, plantaardige olie, mineralen, eiwithydrolysaat, erwtenzemelenmeel, visolie.

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 30,8%, Vetgehalte 18,5%, Ruwe celstof 7,7%, Ruwe as 4,9%, Omega 6-vetzuren 3,5%, Calcium 0,73%, Fosfor 0,62%, Natrium 0,30%, Kalium 0,72%, Magnesium 0,06%; per kg: Vitamine A 8.366 IU, Vitamine D3 712 IU, Vitamine E 845 mg, Vitamine C 100 mg, Bèta-caroteen 2,6 mg.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (IJzer) 57,7 mg, 3b202 (Jodium) 1,4 mg, 3b405 (Koper) 5,7 mg, 3b502 (Mangaan) 6,0 mg, 3b603 (Zink) 101 mg, 3b801 (Seleen) 0,1 mg, met natuurlijke antioxidant.

Onderhoud volwassen dier

Gewicht van de kat - kgs Dagelijkse hoeveelheid - gram
2 40
3 50
4 65
5 75
6+ 14 g per kg

Instructies voor het voeren: Pas de hoeveelheid voer zo nodig aan om het ideale gewicht te behouden. Als je niet zeker bent, raadpleeg dan je dierenarts. Geef je dit voer voor de eerste keer? Meng toenemende hoeveelheden van het nieuwe voer met afnemende hoeveelheden van het oude voer gedurende een periode van 7 dagen. Zorg dat je huisdier altijd beschikt over vers drinkwater.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

3667 kcal/kg (367 kcal/100g)

Voedingsstoffen In het voer2
%
Vocht 8 %
Eiwit 30.8 %
Vet 18.5 %
Koolhydraten (NFE) 30.1 %
Ruwe celstof 7.7 %
Ruwe as 4.9 %
Calcium 0.73 %
Fosfor 0.62 %
Kalium 0.72 %
Natrium 0.3 %
Magnesium 0.062 %
Taurine 0.21 %
Vitamine A 8366 IE/kg
Vitamine C 100 ppm
Vitamine D 712 IE/kg
Vitamine E 844 IE/kg
Omega 3-vetzuren 0.55 %
Omega 6-vetzuren 3.51 %
Bèta-caroteen 2.63 ppm

References

1De weergegeven analytische waarden kunnen enigszins afwijken van de waarden die op de verpakking staan. Beide waarden voldoen aan de productspecificaties.

 

 

Science Plan™

Perfect gebalanceerde voeding die het leven van honden en katten kan veranderen. Want als ze gezonder zijn, zijn ze gelukkiger.

Meer te weten komen