Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's PRESCRIPTION DIET k/d + Mobility Kattenvoer met Kip

 

 

BESCHIKBAAR IN
1.5kg, 3kg

606142

606384

Hill's Prescription Diet k/d + Mobility Kattenvoer met Kip is een volledig dieetvoeder voor de ondersteuning van de nierfunctie bij chronische of tijdelijke nierinsufficiëntie en voor de ondersteuning van het metabolisme van de gewrichten in geval van osteoartritis bij volwassen katten. Dit voeder heeft een laag fosforgehalte, een beperkt eiwitgehalte, maar bevat hoogwaardige eiwitten, een hoog gehalte aan DHA en totaal omega 3-vetzuren, een verhoogd gehalte aan methionine en mangaan en een adequaat gehalte aan vitamine E.

Klinische voeding om de vitale nierfunctie van je kat te beschermen, de eetlust te vergroten en de mobiliteit en kwaliteit van leven te verbeteren

BEHOEFTE

Nieren, Gewrichten

SMAAK

met Kip

LEVENSFASE

Volwassen, Senior

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik)

en maaltijdzakjes kun

je mengen of tegelijk geven

Hill's PRESCRIPTION DIET k/d + Mobility Kattenvoer combineert de klinisch bewezen voeding van PRESCRIPTION DIET k/d voor de Nieren met de technologie en werking van PRESCRIPTION DIET j/d voor de Mobiliteit. Deze niervoeding voor katten bevat eiwitten van hoge kwaliteit en helpt katten te beschermen tegen nierziektes. PRESCRIPTION DIET k/d + Mobility is een klinisch bewezen voeding om de mobiliteit en kwaliteit van het leven van je kat te verbeteren. Dit droogvoer is gemaakt met kip en heeft een onweerstaanbare smaak waar je kat dol op zal zijn.

Voeding is de hoeksteen voor duurzame ondersteuning op lange termijn van huisdieren met nieraandoeningen. Voeding kan ook een sleutelrol spelen in de mobiliteit van de kat, het verminderen van klinische symptomen en het verbeteren van het gewichtdragendvermogen bij katten. Proactieve ondersteuning van beide aspecten met voeding kan een langdurige bijdrage leveren aan de gezondheid van je kat.

Het is belangrijk om PRESCRIPTION DIET Mobility Kattenvoer te blijven voeren om de gezonde nier- en gewrichtfunctie te blijven ondersteunen; ook wanneer de symptomen of klachten verdwijnen. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe PRESCRIPTION DIET voeding je kat kan helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven. Smakelijke voeding die het leven van je huisdier helpt te veranderen.

Smakelijke voeding die het leven van je huisdier helpt te veranderen. Omdat ze van jou afhankelijk zijn streven wij ernaar om het best mogelijke voer te leveren. Met een wetenschappelijk onderbouwde samenstelling om je kat in zijn of haar unieke gezondheidsbehoeften te voorzien, is PRESCRIPTION DIET Kattenvoer de geschikte voeding die ze nodig hebben voor een lang en gelukkig leven.

We produceren ons kattenvoer met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten aan onze strenge voorwaarden voor zuiverheid en voedingswaarde voldoen.

Jij kan het verschil maken in het leven van asieldieren. Met elke aankoop van Hill's PRESCRIPTION DIET help je ons meer dan 100.000 asieldieren te voeren, 365 dagen per jaar. Lees hier meer over op hillspet.nl/shelter-program / hillspet.be/nl-be/shelter-program.

Hill's PRESCRIPTION DIET Kattenvoer is verkrijgbaar in verschillende varianten droogvoer voor de unieke behoeften van je kat, en als natvoer in vele heerlijke smaken waar je kat dol op zal zijn.

Hoe het werkt:

 • Gecontroleerde fosfor en laag natriumgehalte met Enhanced Appetite Trigger (E.A.T.) -technologie voor katten
 • Verrijkt met omega 3-vetzuren uit visolie
 • Hoog gehalte aan essentiële aminozuren en L-carnitine

Hoe het helpt:

 • Voeding om vroegtijdig de vitale nierfunctie te beschermen, de eetlust te vergroten en de voedselopname te verhogen
 • Samengesteld om het vermogen om te rennen, klimmen en springen te verbeteren in slechts 28 dagen
 • Ondersteunt het natuurlijke vermogen om spiermassa op te bouwen en te behouden

Aanvullende informatie:

Hill's Prescription Diet k/d Mobility Droogvoer voor Katten is een complete en uitgebalanceerde voeding die alle voedingsstoffen biedt die je kat nodig heeft. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe Prescription Diet voeding je kat kan helpen om van een gelukkig en actief leven te blijven genieten.


Voor de beste resultaten is consistent, langdurig voeren van dit product cruciaal voor de doeltreffendheid van de productvoordelen.

Brokken en natvoer (maaltijdzakjes) kun je mengen of tegelijk geven.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Granen, plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten (visolie 2,9%), vlees en dierlijke bijproducten (kip 6%), eieren en eibijproducten, bijproducten van plantaardige oorsprong, mineralen. Eiwitbronnen: Kip- en kalkoenmeel, maïsglutenmeel, erwteneiwit, gedroogde hele eieren.

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 28,3%, Vetgehalte 21,2%, Ruwe celstof 2,0%, Ruwe as 4,9%, Omega 3-vetzuren 1,3%, DHA 0,32%, Methionine 1,4%, Calcium 0,66%, Fosfor 0,50%, Natrium 0,22%, Kalium 0,78%, Magnesium 0,08%; per kg: Vitamine A 9.439 IE, Vitamine D3 788 IE, Vitamine E 550 mg, Vitamine C 90 mg, Bèta-caroteen 1,5 mg, Mangaan 19,3 mg, L-carnitine 565 mg.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: E1 (IJzer) 45,4mg, 3b202 (Jodium) 1,1mg, E4 (Koper) 4,5mg, 3b502 (Mangaan) 4,7mg, 3b603 (Zink) 79,6mg, 3b801 (Seleen) 0,1mg; met natuurlijk antioxidant.

Dagelijkse voedingshoeveelheden

Lichaamsgewicht (kg) Droog (g)
2 30 - 40
3 40 - 55
4 50 - 65
5 55 - 80
6 65 - 90
7 + 11 per kg

Gemengde voedingshoeveelheid

Lichaamsgewicht (kg) Maaltijdzakjes (85g) Droog (g)
2 1 + 15
3 1 + 25
4 1 + 40
5 1 + 50
6 1 + 60
7 + 1 + 9 per kg

Vraag je dierenarts naar specifieke voedingsrichtlijnen voor je huisdier. Dagelijkse voedingsaanbevelingen zijn slechts een richtlijn en een startpunt. Gram is de meest nauwkeurige vorm van meten.

Voor het beste resultaat:

 • Schakel geleidelijk over op dit nieuwe voer over een periode van 7 dagen of meer.
 • Voer enkel het aanbevolen Prescription Diet droog- en natvoer.
 • Zorg dat je huisdier altijd over vers drinkwater beschikt.
 • Laat je dierenarts de gezondheid van je huisdier evalueren.
 • Houd de verpakking buiten het bereik van kinderen en huisdieren om verstikking te voorkomen.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

4177 kcal/kg (418 kcal/100g)

Voedingsstoffen Droge stof1
%
Eiwit 29.6 %
Vet 22.1 %
Koolhydraten (NFE) 41.1 %
Ruwe celstof 2.1 %
Calcium 0.69 %
Fosfor 0.53 %
Kalium 0.81 %
Natrium 0.23 %
Magnesium 0.079 %
Taurine 0.21 %
Vitamine C 113 ppm
Vitamine E 633 IU/kg
L-carnitine 590 ppm

References

1De weergegeven analytische waarden kunnen enigszins afwijken van de waarden die op de verpakking staan. Beide waarden voldoen aan de productspecificaties.

 

 

Prescription Diet

Baanbrekende voeding die het leven van zieke huisdieren kan redden en de mensen die voor hen zorgen troosten.

Meer weten