Alt Text
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's VET ESSENTIALS NEUTEREDDOG Adult Large Breed hondenvoer met kip

BESCHIKBAAR IN
12kg

3445N

Hill's VET ESSENTIALS NEUTEREDDOG Adult Large Breed hondenvoer met kip is een volledig voer voor volwassen gecastreerde/gesteriliseerde honden van grote en reuze rassen (>25 kg) en ouder dan 1 jaar. Het levert een perfect voedingsevenwicht aan energie, eiwit, vitaminen en mineralen. Niet kunstmatig geconserveerd. Geen synthetische kleurstoffen. Geen kunstmatige smaakstoffen.

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik)

en maaltijdzakjes kun

je mengen of tegelijk geven

Alleen verkrijgbaar bij je dierenarts. Hill's VET ESSENTIALS NEUTEREDDOG Adult Large Breed hondenvoer met kip biedt een geavanceerde voeding met 5 essentiële gezondheidsvoordelen voor je hond, waaronder klinisch bewezen voeding om vetverbranding te ondersteunen en je hond te helpen een optimaal gewicht te bereiken en te behouden na de castratie of sterilisatie.

  • Gewicht: Unieke mix van ingrediënten die bewezen hebben vetverbranding te ondersteunen en je gecastreerde of gesteriliseerde hond te helpen een optimaal gewicht te bereiken en te behouden.
  • Spijsvertering: Met een optimale vezelmix, zoals prebiotica, ter bevordering van een gezond spijsverteringsstelsel.
  • Botten & Gewrichten: Verrijkt met glucosamine en chondroïtine ter ondersteuning van gezonde gewrichten.
  • Weerstand: Hoge gehalten aan antioxidanten ter ondersteuning van de natuurlijke afweer.
  • Huid & Vacht: Met omega 6-vetzuren voor een gezonde huid en een weelderige vacht.

Aanvullende informatie:

Gezonde keuzes zijn belangrijk, zowel voor jou als voor je huisdier. Al meer dan 75 jaar ontwikkelt Hill's continu haar kennis hoe je huisdieren een optimale gezondheid kunt blijven geven.

Elke Hill's VET ESSENTIALS kattenvoer en hondenvoer is uniek samengesteld om je huisdier 5 essentiële gezondheidsvoordelen te bieden en is uitsluitend verkrijgbaar bij je dierenarts. Voeding van hoge kwaliteit, samen met regelmatige lichaamsbeweging en controles bij de dierenarts, maximaliseert het potentieel van je huisdier voor een gelukkigere, gezondere toekomst.

Geproduceerd in Europa met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Wij produceren onze dierenvoeding met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten voldoen aan onze strenge eisen op het gebied van zuiverheid en voedingswaarde.

Met je aankoop kun jij een verschil maken in het leven van asieldieren. Hill's levert aan asielen wereldwijd de voeding om de honden en katten 365 dagen per jaar een gezonde en gebalanceerde maaltijd te geven. Meer informatie op www.HillsTransformingLives.nl

100% Tevredenheid Garantie. We zijn ervan overtuigd dat je kat of hond zal genieten van Hill's VET ESSENTIALS voedingen. We zijn er zo zeker van dat we een 'Niet goed, geld terug'-garantie aanbieden.*

BELANGRIJKSTE KENMERKEN   BELANGRIJKSTE VOORDELEN
Unieke mix van ingrediënten Hoog Ondersteunt de vetverbranding & een gezonde stofwisseling om honden te helpen een optimaal gewicht te bereiken & te behouden
Prebiotische vezel Toegevoegd Bevordert gezonde maag en darmen.
Glucosamine & Chondroïtinesulfaat Verrijkt Ondersteunt gezonde gewrichten bij gecastreerde/gesteriliseerde honden van grote rassen.
L-carnitine Hoog Helpt de omzetting van vet in energie te stimuleren, beperkt daarbij gewichtstoename en de gewichtsbelasting op de gewrichten. Helpt de spiermassa te behouden ter ondersteuning van de gewrichten.
Superieure antioxidantformule Toegevoegd Hoge gehalten aan antioxidanten om de natuurlijke Immuniteit te ondersteunen.
Omega 6-vetzuren Hoog Ondersteunen een gezonde huid en vacht.
Calcium; Magnesium; Fosfor Gecontroleerd Ondersteunen gezonde urinewegen.

Hill's hondenvoer is verkrijgbaar in verschillende variaties voor de unieke behoeften van je hond: lekkere brokken, hondensnacks of blikvoer in verschillende heerlijke smaken.

Aanbevolen voor:

Volwassen honden van grote rassen die ouder zijn dan 1 jaar.

Niet aanbevolen voor:

Pups en drachtige of zogende honden.

Tijdens de dracht of de zoogperiode moeten honden worden overgeschakeld op Hill's VET ESSENTIALS GROWTH Puppy droogvoer (in plaats van VET ESSENTIALS GROWTH Large Breed puppyvoer).

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 11 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

Kip (12%) en kalkoenmeel (totaal gevogelte 18%), tarwe, maïs, erwtenzemelenmeel, maïsglutenmeel, dierlijk vet, eiwithydrolysaat, gedroogde tomatenpuree, cellulose, lijnzaad, gedroogde bietenpulp, kokosolie, mineralen, gedroogde wortelen, varkenskraakbeen (bron van chondroïtinesulfaat), gehydrolyseerde schelp van schaaldieren (bron van glucosamine).

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 26,3%, Vetgehalte 14,2%, Ruwe celstof 11,3%, Omega-6 vetzuren 2,4%, Ruwe as 5,2%, Calcium 0,82%, Fosfor 0,64%, Natrium 0,28%, Kalium 0,73%, Magnesium 0,12%; per kg: Vitamine A 10.250IE, Vitamine D3 655IE, Vitamine E 625mg, Vitamine C 90mg, Bèta-caroteen 1,5mg, Glucosamine 642mg, Chondroïtinesulfaat 768mg, L-carnitine 275mg.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (Ijzer) 74,7mg, 3b202 (Jodium) 1,2mg, 3b405 (Koper) 7,4mg, 3b502 (Mangaan) 7,7mg, 3b603 (Zink) 154mg, 3b801 (Seleen) 0,2mg; met natuurlijk antioxidant.

Dagelijkse voedingshoeveelheden

Lichaamsgewicht (kg) Droog (g)
25 330
30 375
40 465
50 550
60 635
70 710
80 + 10 per kg

HANDIGE TIPS

  • Pas de voedingshoeveelheden aan als dat nodig is om een optimaal gewicht te behouden. Als je het niet zeker weet, vraag dan je dierenarts om advies.
  • Is deze voeding nieuw voor je? Meng toenemende hoeveelheden van het nieuwe voer van je huisdier met afnemende hoeveelheden van het oude voer over een periode van 7 dagen.
  • Houd altijd vers water beschikbaar!
  • De voedingsbehoeften van huisdieren kunnen veranderen naarmate ze ouder worden. Vraag je dierenarts om een voedinsadvies bij je volgende bezoek.
  • Houd de verpakking buiten het bereik van huisdieren en kinderen om verstikking te voorkomen.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

VetEssentials

Preventieve voeding met 5 essentiële gezondheidsvoordelen

voor je gezonde huisdier.

Meer weten