Multi-Benefit + Calm Adult Small & Mini Hondenvoer Packshot
Multi-Benefit + Calm Adult Small & Mini Hondenvoer Packshot
Alt Text
Multi-Benefit + Calm Adult Small & Mini Hondenvoer Power claim
Multi-Benefit + Calm Adult Small & Mini Hondenvoer Belangrijkste voordelen
Multi-Benefit + Calm Adult Small & Mini Hondenvoer Ingrediëntenlijst
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's Vet Essentials

Multi-Benefit + Calm Adult Small & Mini Hondenvoer

 

 

BESCHIKBAAR IN
2kg, 7kg

607375

607373

Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + CALM Adult 1-6 Small & Mini hondenvoer met Kip is een volledig diervoeder met meerdere gezondheidsvoordelen voor volwassen honden van kleine rassen (<10kg) van 1 tot 6 jaar, speciaal samengesteld om de emotionele balans te ondersteunen. Het levert een perfect voedingsevenwicht aan energie, eiwit, vitaminen en mineralen.

Hill's Vet Essentials Multi-Benefit + Calm Adult 1-6 Small & Mini Hondenvoer met Kip is voeding met meerdere gezondheidsvoordelen. Dit voer is exclusief verkrijgbaar bij de dierenarts en geschikt voor kleine honden (<10kg) van 1 tot 6 jaar. Samengesteld met gehydrolyseerd melkeiwit, een klinisch bewezen kalmerend ingrediënt om de emotionele balans te ondersteunen in stressvolle situaties. De beste ondersteuning voor nu en de toekomst.

BEHOEFTE

Emotioneel evenwicht

SMAAK

met Kip

RASGROOTTE

Kleine rassen

LEVENSFASE

Volwassen

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik)

en maaltijdzakjes kun

je mengen of tegelijk geven

Hill's Vet Essentials Multi-Benefit + Calm Adult 1-6 Small & Mini hondenvoer is exclusief verkrijgbaar bij de dierenarts. Deze gebalanceerde voeding biedt meerdere klinisch bewezen gezondheidsvoordelen voor honden van kleine rassen, samengesteld met gehydrolyseerd melkeiwit waarvan klinisch is bewezen dat het de emotionele balans ondersteunt en kalmerend werkt in stressvolle situaties zoals verlatingsangst, geluiden en bezoek. Het levert een perfect voedingsevenwicht aan energie, eiwit, vitaminen en mineralen.

Hoe het helpt:

 • Emotionele balans: Ondersteunt de emotionele balans met gehydrolyseerd melkeiwit waarvan klinisch is bewezen dat het kalmerend werkt in stressvolle situaties.
 • Ondersteuning van het immuunsysteem: Ondersteunt het immuunsysteem met krachtige antioxidanten (vitamine C + E).
 • Gezonde spijsvertering: Bevordert een gezonde spijsvertering met een perfect voedingsevenwicht en goed verteerbare ingrediënten, aangepast aan de behoeften van kleine honden.
 • Gezonde vitale organen: Ondersteunt de nieren en de blaas met beperkte gehalten aan mineralen en met toegevoegd taurine voor een gezond hart.
 • Gezonde huid en vacht: Ondersteunt een gezonde huid en vacht met voedende omega 6-vetzuren, voor extra zachte knuffels.

Aanvullende informatie:

Bij Hill's bestuderen we hoe het lichaam van huisdieren werkt om te begrijpen hoe voeding hun gezondheid beïnvloedt. Hill's Vet Essentials voer is speciaal samengesteld om de gezondheid van je huisdier proactief te ondersteunen en is exclusief verkrijgbaar bij de dierenarts. Met voeding van hoge kwaliteit, samen met regelmatige lichaamsbeweging en controles bij de dierenarts, geef je je huisdier de beste kans op een gelukkige en gezonde toekomst.

Geproduceerd in Europa met wereldwijde ingrediënten waarop je kunt vertrouwen. Niet kunstmatig geconserveerd. Geen synthetische kleurstoffen. Geen kunstmatige kleurstoffen. Wij produceren onze diervoeding met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten voldoen aan onze strenge eisen op het gebied van zuiverheid en voedingswaarde.

Met je aankoop kun jij een verschil maken in het leven van asieldieren. We zijn trots dat we wereldwijd meer dan 12 miljoen dieren in asielen helpen. En we gaan door! Kijk voor meer informatie op www.hillspet.nl/shelter-program of www.hillspet.be/nl-be/shelter-program.

100% Tevredenheid Garantie: We zijn ervan overtuigd dat je huisdier zal genieten van Hill's Vet Essentials voer. We zijn er zo zeker van dat we een 'niet goed, geld terug' garantie aanbieden.*

Hill's Vet Essentials Multi-Benefit voer is verkrijgbaar in verschillende variaties droogvoer en natvoer voor de unieke behoeften van je hond, met heerlijke smaken waar je hond dol op zal zijn.

Aanbevolen voor:

Kleine honden van 1 tot 6 jaar, om hun emotionele balans te ondersteunen. Ook geschikt voor honden die minder calorieën verbruiken (bijvoorbeeld honden die minder actief zijn, gecastreerd/gesteriliseerd zijn of aanleg hebben voor overgewicht)

Niet aanbevolen voor:

 • Pups jonger dan 1 jaar.
 • Drachtige of zogende honden. Tijdens dracht en lactatie moeten honden worden overgeschakeld op Hill's Vet Essentials Multi-Benefit puppyvoer voor kleine of middelgrote rassen.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Kip- en kalkoenmeel (kip 13%; totaal gevogelte 21%), maïs, tarwe, breukrijst, dierlijk vet, eiwithydrolysaat, gedroogde bietenpulp, plantaardige olie, mineralen, lijnzaad, gedroogde tomatenpuree, gedroogde citruspulp, spinaziepoeder, melkeiwithydrolysaat.

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 22,9%, Vetgehalte 13,7%, Ruwe celstof 1,7%, Ruwe as 5,1%, Omega 6-vetzuren 3,3%, Calcium 0,83%, Fosfor 0,68%, Natrium 0,30%, Kalium 0,72%, Magnesium 0,08%; per kg: Vitamine A 10.027 IE, Vitamine D3 735 IE, Vitamine E 690 mg, Vitamine C 105 mg, Bèta-caroteen 0,5 mg, Melkeiwithydrolysaat 1.047 mg, Taurine 982 mg.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (Ijzer) 68,3 mg, 3b202 (Jodium) 1,7 mg, 3b405 (Koper) 6,7 mg, 3b502 (Mangaan) 7,1 mg, 3b603 (Zink) 120 mg, 3b801 (Seleen) 0,2 mg, met een natuurlijk antioxidant.

Onderhoud volwassen dier

Gewicht van de hond - kgs Amount per Day - (grams) - Onderhoud volwassen dier Dagelijkse hoeveelheid - (grams) - Gecastreerde/gesteriliseerde hond
1 30 25
2 50 45
5 100 90
7 130 115
10 170 150

HANDIGE TIPS

 • Pas de voedingshoeveelheden aan als dat nodig is om een optimaal gewicht te behouden. Als je het niet zeker weet, vraag dan je dierenarts om advies.
 • Is deze voeding nieuw voor je huisdier? Meng toenemende hoeveelheden van het nieuwe voer van je huisdier met afnemende hoeveelheden van het oude voer over een periode van 7 dagen.
 • Houd altijd vers water beschikbaar!
 • De voedingsbehoeften van huisdieren kunnen veranderen naarmate ze ouder worden. Vraag je dierenarts om een voedingsadvies bij je volgende bezoek.
 • Houd de verpakking buiten het bereik van huisdieren en kinderen om verstikking te voorkomen.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

3668 kcal/kg (367 kcal/100g)

Voedingsstoffen In het voer2
%
Eiwit 22.9 %
Vet 13.7 %
Koolhydraten (NFE) 48.6 %
Ruwe celstof 1.7 %
Calcium 0.83 %
Fosfor 0.68 %
Kalium 0.72 %
Natrium 0.3 %
Magnesium 0.085 %
Vitamine C 110 ppm
Vitamine E 704 IE/kg
Omega 3-vetzuren 0.51 %
Omega 6-vetzuren 3.29 %
L-carnitine 16.2 ppm

References

1De weergegeven analytische waarden kunnen enigszins afwijken van de waarden die op de verpakking staan. Beide waarden voldoen aan de productspecificaties.

 

 

VetEssentials

Preventieve voeding met 5 essentiële gezondheidsvoordelen

voor je gezonde huisdier.

Meer weten