Multi-Benefit No Grain Adult Medium Hondenvoer Packshot
Multi-Benefit No Grain Adult Medium Hondenvoer Packshot
Alt Text
Multi-Benefit No Grain Adult Medium Hondenvoer Power claim
Multi-Benefit No Grain Adult Medium Hondenvoer Belangrijkste voordelen
Multi-Benefit No Grain Adult Medium Hondenvoer Ingrediëntenlijst
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's Vet Essentials

Multi-Benefit No Grain Adult Medium Hondenvoer

 

 

BESCHIKBAAR IN
2kg, 10kg

607429

607428

Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT No Grain Adult 1-6 Medium hondenvoer met Tonijn & Aardappel is een volledig diervoeder met meerdere gezondheidsvoordelen voor volwassen honden van middelgrote rassen van 1 tot 6 jaar, samengesteld zonder granen. Het levert een perfect voedingsevenwicht aan energie, eiwit, vitaminen en mineralen.

Hill's Vet Essentials Multi-Benefit No Grain Adult 1-6 Medium Hondenvoer met Tonijn & Aardappel is voeding met meerdere gezondheidsvoordelen. Dit voer is exclusief verkrijgbaar bij de dierenarts en is samengesteld zonder granen. Met ingrediënten van hoge kwaliteit voor een gezonde spijsvertering en met essentieel taurine voor een gezond hart. De beste ondersteuning voor nu en de toekomst.

SMAAK

met Tonijn & Aardappel

RASGROOTTE

Middelgrote rassen

LEVENSFASE

Volwassen

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik)

en maaltijdzakjes kun

je mengen of tegelijk geven

Hill's Vet Essentials Multi-Benefit No Grain Adult 1-6 Medium hondenvoer is exclusief verkrijgbaar bij de dierenarts. Deze gebalanceerde voeding is samengesteld zonder granen en biedt meerdere gezondheidsvoordelen voor honden van middelgrote rassen van 1 tot 6 jaar oud. Samengesteld op basis van wetenschap om het hart, de nieren en de blaas te ondersteunen en met ingrediënten van hoge kwaliteit voor een gezonde spijsvertering. Niet kunstmatig geconserveerd. Geen synthetische kleurstoffen. Geen kunstmatige smaakstoffen. De beste ondersteuning voor nu en de toekomst.

Hoe het helpt:

 • Gezond hart: Ondersteunt de gezondheid van het hart, de nieren en de blaas met toegevoegd taurine en beperkte gehalten aan mineralen.
 • Gezonde spijsvertering: Bevordert een gezonde spijsvertering met ingrediënten van hoge kwaliteit die goed verteerbaar zijn.
 • Gezonde huid en vacht: Ondersteunt een gezonde huid en vacht met voedende omega 6-vetzuren en vitamine E, voor extra zachte knuffels.
 • Ondersteuning van de spieren: Ondersteunt de spieren met eiwitten van hoge kwaliteit uit tonijn.
 • Ondersteuning van het immuunsysteem: Ondersteunt een gezond immuunsysteem met klinisch bewezen antioxidanten (vitamine C + E).

Aanvullende informatie:

Bij Hill's bestuderen we hoe het lichaam van huisdieren werkt om te begrijpen hoe voeding hun gezondheid beïnvloedt. Hill's Vet Essentials voer is speciaal samengesteld om de gezondheid van je huisdier proactief te ondersteunen en is exclusief verkrijgbaar bij de dierenarts. Met voeding van hoge kwaliteit, samen met regelmatige lichaamsbeweging en controles bij de dierenarts, geef je je huisdier de beste kans op een gelukkige en gezonde toekomst.

Geproduceerd in Europa met wereldwijde ingrediënten waarop je kunt vertrouwen. Niet kunstmatig geconserveerd. Geen synthetische kleurstoffen. Geen kunstmatige kleurstoffen. Wij produceren onze diervoeding met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten voldoen aan onze strenge eisen op het gebied van zuiverheid en voedingswaarde.

Met je aankoop kun jij een verschil maken in het leven van asieldieren. We zijn trots dat we wereldwijd meer dan 12 miljoen dieren in asielen helpen. En we gaan door! Kijk voor meer informatie op www.hillspet.nl/shelter-program of www.hillspet.be/nl-be/shelter-program.

100% Tevredenheid Garantie: We zijn ervan overtuigd dat je huisdier zal genieten van Hill's Vet Essentials voer. We zijn er zo zeker van dat we een 'niet goed, geld terug' garantie aanbieden.*

Hill's Vet Essentials Multi-Benefit voer is verkrijgbaar in verschillende variaties droogvoer en natvoer voor de unieke behoeften van je hond, met heerlijke smaken waar je hond dol op zal zijn.

Aanbevolen voor:

Middelgrote honden van 1 tot 6 jaar, gemaakt zonder granen. Ook geschikt voor honden die minder calorieën verbruiken (bijvoorbeeld honden die minder actief zijn, gecastreerd/gesteriliseerd zijn of aanleg hebben voor overgewicht)

Niet aanbevolen voor:

 • Pups jonger dan 1 jaar.
 • Drachtige of zogende honden. Tijdens dracht en lactatie moeten honden worden overgeschakeld op Hill's Vet Essentials Multi-Benefit puppyvoer voor kleine of middelgrote rassen.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Aardappelzetmeel, kip- en kalkoenmeel, gedroogde aardappelen (14%), gedroogde gele erwten, gedroogde erwten, dierlijk vet, eiwithydrolysaat, tonijnmeel (4%), lijnzaad, plantaardige olie, gedroogde bietenpulp, mineralen, gedroogde wortelen, gedroogde tomatenpuree, gedroogde citruspulp, spinaziepoeder.

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 21,8%, Vetgehalte 15,7%, Ruwe celstof 2,8%, Ruwe as 5,1%, Omega 6-vetzuren 2,6%, Calcium 0,91%, Fosfor 0,69%, Natrium 0,27%, Kalium 0,75%, Magnesium 0,08%; per kg: Vitamine A 8.650 IE, Vitamine D3 730 IE, Vitamine E 730 mg, Vitamine C 115 mg, Bèta-caroteen 1,5 mg, Taurine 1.667 mg.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (Ijzer) 78,1 mg, 3b202 (Jodium) 1,9 mg, 3b405 (Koper) 7,7 mg, 3b502 (Mangaan) 8,1 mg, 3b603 (Zink) 137 mg, 3b801 (Seleen) 0,2 mg, met natuurlijk antioxidant.

Onderhoud volwassen dier

Gewicht van de hond - kgs Dagelijkse hoeveelheid - (gram) - Onderhoud volwassen dier Dagelijkse hoeveelheid - (gram)- Gecastreerde/gesteriliseerde hond
2.5 60 50
5 100 90
10 170 150
20 285 250
30 385 335
40 480 420
50 565 495
60 650 565
60+ 11 g kg 9 g kg

HANDIGE TIPS

 • Pas de voedingshoeveelheden aan als dat nodig is om een optimaal gewicht te behouden. Als je het niet zeker weet, vraag dan je dierenarts om advies.
 • Is deze voeding nieuw voor je huisdier? Meng toenemende hoeveelheden van het nieuwe voer van je huisdier met afnemende hoeveelheden van het oude voer over een periode van 7 dagen.
 • Houd altijd vers water beschikbaar!
 • De voedingsbehoeften van huisdieren kunnen veranderen naarmate ze ouder worden. Vraag je dierenarts om een voedingsadvies bij je volgende bezoek.
 • Houd de verpakking buiten het bereik van huisdieren en kinderen om verstikking te voorkomen.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

3725 kcal/kg (372 kcal/100g)

Voedingsstoffen In het voer2
%
Eiwit 21.8 %
Vet 15.7 %
Koolhydraten (NFE) 46.5 %
Ruwe celstof 2.8 %
Calcium 0.91 %
Fosfor 0.69 %
Kalium 0.75 %
Natrium 0.27 %
Magnesium 0.079 %
Vitamine C 116 ppm
Vitamine E 815 IE/kg
Omega 3-vetzuren 0.62 %
Omega 6-vetzuren 2.58 %
L-carnitine 11.9 ppm

References

1De weergegeven analytische waarden kunnen enigszins afwijken van de waarden die op de verpakking staan. Beide waarden voldoen aan de productspecificaties.

 

 

VetEssentials

Preventieve voeding met 5 essentiële gezondheidsvoordelen

voor je gezonde huisdier.

Meer weten