Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's PRESCRIPTION DIET c/d Multicare Hondenvoer met Kip

 

 

BESCHIKBAAR IN
370g

607449

Hill's PRESCRIPTION DIET c/d Multicare Hondenvoer met Kip is een volledig dieetvoeder voor de vermindering van herhaalde struvietsteenvorming, voor het oplossen van struvietstenen en voor de vermindering van oxalaatsteenvorming bij volwassen honden. Dit voeder heeft urine-onderverzadigende eigenschappen voor struviet, urinealkaliserende eigenschappen en een laag gehalte aan magnesium, calcium en vitamine D.

Voeding waarvan is aangetoond dat het risico op de meest voorkomende urineblaasstenen wordt verlaagt en struvietstenen oplost

BEHOEFTE

Urinewegen

SMAAK

met Kip

RASGROOTTE

Kleine rassen, Middelgrote rassen, Grote rassen

LEVENSFASE

Volwassen, Senior

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik)

en maaltijdzakjes kun

je mengen of tegelijk geven

Video

664328418

Hill's PRESCRIPTION DIET c/d Multicare Hondenvoer is klinische voeding die speciaal is samengesteld om de gezondheid van de urinewegen van je hond te ondersteunen. Het is een Urinary Care hondenvoeding die is ontwikkeld om het risico op struviet- en calciumoxalaatstenen bij honden te verminderen. Dit nat hondenvoer is gemaakt met kip en heeft een heerlijke smaak waar je hond dol op zal zijn.Blaasstenen zijn verzamelingen van minerale kristallen die samenkomen in de urinewegen. Ze kunnen ongemak veroorzaken en leiden tot ernstigere problemen die de zorg van een dierenarts vereisen.Het is belangrijk om PRESCRIPTION DIET c/d Multicare Urinary Care Hondenvoer te blijven voeren om de gezondheid van de urinewegen van je hond te helpen ondersteunen, zelfs nadat de urinewegsymptomen verbeteren. Vraag je dierenarts hoe PRESCRIPTION DIET je hond kan helpen te blijven genieten van een gelukkig en actief leven.Smakelijke voeding die het leven van je huisdier helpt te veranderen. Omdat ze van jou afhankelijk zijn streven wij ernaar om het best mogelijke voer te leveren. Met een wetenschappelijk onderbouwde samenstelling om je hond in zijn of haar unieke gezondheidsbehoeften te voorzien, PRESCRIPTION DIET hondenvoer is de geschikte voeding die ze nodig hebben voor een lang en gelukkig leven.We produceren ons hondenvoer met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten aan onze strenge voorwaarden voor zuiverheid en voedingswaarde voldoen.Help ons een verschil te maken in het leven van asieldieren. Hill's voer heeft al meer dan 9 miljoen asieldieren wereldwijd geholpen bij het vinden van een nieuw thuis. Lees hier meer over op hillspet.nl/shelter-program / hillspet.be/nl-be/shelter-program.Hill's PRESCRIPTION DIET Hondenvoer is verkrijgbaar in verschillende varianten droogvoer voor de unieke behoeften van je hond, en als nat voer in vele heerlijke smaken waar je hond dol op zal zijn.

Hoe het werkt:

 • Helpt de concentratie van bouwstenen van blaasstenen te verlagen
 • Gecontroleerd calcium en natrium, en toegevoegd kaliumcitraat
 • Verrijkt met omega 3-vetzuren uit visolie om de gezondheid van de urinewegen te ondersteunen

Hoe het helpt:

 • Geformuleerd om struvietstenen op te lossen en het risico op herhaling te verminderen
 • Verlaagt het risico op vorming en herhaling van calciumoxalaatstenen
 • Helpt een gezonde blaas te behouden
 • S+OXSHIELD: geformuleerd om een urinewegomgeving te bevorderen die het risico op het ontwikkelen van struviet- en calciumoxalaatkristallen vermindert

Aanvullende informatie:

Hill's Prescription Diet c/d Multicare Hondenvoer met Kip is een complete en uitgebalanceerde dieetvoeding die alle voedingsstoffen biedt die een hond nodig heeft. Raadpleeg uw dierenarts voor meer informatie over hoe onze Prescription Diet-voedingen een hond kunnen helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Vlees en dierlijke bijproducten (kip 19%), granen, producten van plantaardige oorsprong, mineralen, oliën en vetten, zaden, schaal- en weekdieren. Urinealkaliserende stoffen: Kaliumcitraat (4,4 g/kg).

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 6,9%, Vetgehalte 5,4%, Ruwe celstof 0,89%, Ruwe as 1,6%, Vocht 70,2%, Chlorides 0,14%, Zwavel 0,18%, Hydroxyproline 0,03%, Calcium 0,25%, Fosfor 0,15%, Natrium 0,07%, Kalium 0,26%, Magnesium 0,02%; per kg: Vitamine A 19.244IE, Vitamine D3 296IE.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (Ijzer) 20,3mg, 3b202 (Jodium) 0,7mg, 3b405 (Koper) 3,4mg, 3b502 (Mangaan) 4,5mg, 3b603 (Zink) 52,3mg.

Onderhoud volwassen dier

Gewicht van de hond - kgs Dagelijkse hoeveelheid — blik (370g)
1 1/4
2 3/8
4 2/3
5 3/4
10 1 1/3
20 2 1/3
30 3 1/4
40 4
50 4 2/3
60+ 30 g kg

Vraag je dierenarts naar specifieke voedingsrichtlijnen voor je huisdier. Dagelijkse voedingsaanbevelingen zijn slechts een richtlijn en een startpunt. Gram is de meest nauwkeurige vorm van meten.

Voor het beste resultaat:

 • Schakel geleidelijk over op dit nieuwe voer over een periode van 7 dagen of meer.
 • Voer enkel het aanbevolen Prescription Diet droog- en natvoer.
 • Zorg dat je huisdier altijd over vers drinkwater beschikt.
 • Laat je dierenarts de gezondheid van je huisdier evalueren.
 • Houd de verpakking buiten het bereik van kinderen en huisdieren om verstikking te voorkomen.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

1236 kcal/kg

Voedingsstoffen In het voer2
%
Vocht 70 %
Eiwit 6.9 %
Vet 5.7 %
Koolhydraten (NFE) 14.7 %
Ruwe celstof 0.9 %
Ruwe as 1.6 %
Calcium 0.25 %
Fosfor 0.15 %
Kalium 0.26 %
Natrium 0.07 %
Magnesium 0.023 %
Vitamine A 19201 IU/kg
Vitamine C 1 ppm
Vitamine D 263 IU/kg
Vitamine E 261 IU/kg
Omega 3-vetzuren 0.26 %
Omega 6-vetzuren 1.36 %
Bèta-caroteen 0.51 ppm

References

1De weergegeven analytische waarden kunnen enigszins afwijken van de waarden die op de verpakking staan. Beide waarden voldoen aan de productspecificaties.

 

 

Prescription Diet

Baanbrekende voeding die het leven van zieke huisdieren kan redden en de mensen die voor hen zorgen troosten.

Meer te weten komen