[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Hoe werkt y/d™?

Hyperthyroïdie is een vaak voorkomende endocriene aandoening (= aandoening veroorzaakt door een niet optimaal functionerende klier) bij katten, die meestal optreedt bij oudere katten. Als uw kat hyperthyroïdie heeft, produceert zijn of haar schildklier overmatige hoeveelheden schildklierhormoon, wat ongewenst is. Ook kan de schildklier vergroot zijn.

Veer voorkomende symptomen van hyperthyroïdie zijn gewichtsverlies, toegenomen eetlust, toegenomen dorst, hyperactiviteit, diarree en/of braken en een slechte toestand van de huid en de vacht.

Als hyperthyroïdie onbehandeld blijft, kan dit tot ernstige problemen leiden en soms zelfs de dood tot gevolg hebben. Het goede nieuws is dat deze ziekte goed te behandelen is en onder controle kan worden gehouden met de juiste veterinaire zorg.

Prescription Diet™ y/d™ Feline is de eerste wetenschappelijk bewezen voeding die de gezondheid van de schildklier bij katten helpt te verbeteren zonder medicatie, radioactieve jodiumtherapie of chirurgie.

Bekijk de korte video om te zien hoe y/d™ werkt.

y/d™ verbetert de gezondheid van de schildklier in 3 weken wanneer deze als enige voedingsbron gegeven wordt.

Omdat het jodiumgehalte in andere voeding de effectiviteit van y/d™ nadelig kan beïnvloeden, is het belangrijk dat de kat geen andere huisdiervoeding, etensrestjes of snacks te eten krijgt.

[ ↑ skip to content ↑ ]