[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Kleine honden
grote
persoonlijkheid

Nieuw ontwerp
Beste smaak
ooit*

Laat uw hond de held zijn met Science Plan™ Small & Miniature, voeding die speciaal is ontwikkeld om kleine rassen te helpen al hun avonturen te beleven door in hun unieke behoeften te voorzien. Elke kleine hond verdient voeding die gemaakt is met de beste ingrediënten, die zijn ontwikkeling ondersteunt voor een lang, gezond leven en die heerlijk smaakt ... zodat hij geniet van elke hap!

Science Plan™ Small & Miniature
voeding voor grote persoonlijkheden

Science Plan™ Small & Miniature is een speciaal bereide hondenvoeding die is aangepast aan de behoeften van kleine rassen zodat hij samen met u kan genieten van een gezond leven.

Voor een sterke afweer en een gezond, lang leven +

Small & Miniature is speciaal samengesteld met klinisch bewezen antioxidanten om vrije radicalen die cellen en DNA kunnen beschadigen te neutraliseren en de afweer te ondersteunen, zodat je hond kan genieten van een gezond, lang leven.

Beste smaak ooit!* +

Small & Miniature hondenvoeding is gemaakt met kip & kalkoen of lam als hoofdingrediënt, maïs, rijst en lijnzaad - om uw hond absoluut de beste smaak te geven die er maar te krijgen is.

Mild en licht verteerbaar +

De recepten voor Small & Miniature zijn zorgvuldig uitgewerkt zodat ze mild en licht verteerbaar zijn voor de kleinste spijsverteringskanalen.

Een gezonde en glanzende vacht +

Een speciale combinatie van omega-6-vetzuren en andere voedingsstoffen in Small & Miniature voor een gezonde huid en glanzende vacht.

Kleine brokjes voor kleine mondjes +

Small & Miniature is er in extra kleine, schijfvormige brokjes die speciaal zijn ontworpen voor het kleine mondje van uw kleine hond. En onze speciaal ontworpen knapperige brokjes met calcium en antioxidanten ter ondersteuning van de mondgezondheid.

4 mm

Small & Miniature

Science Plan™

Small & Miniature

6 mm

Mini

Science Plan™
Advanced Fitness

Mini

10 mm

Medium

Science Plan™
Advanced Fitness

Medium

Een heerlijke NIEUWE variant!

Nu valt er nog meer te kiezen bij Small & Minature! Maak kennis met een nieuw recept om te voldoen aan het verlangen van elke kleine hond naar een heerlijke smaak. Naast de variant met kip voorzien we nu in de behoefte van uw kleine, grote vriend met de smaak van lam en rijst.

Lam met rijst

Small & Miniature
Adult Lam met rijst (1-6 jaar)

  • Met lam en rijst van hoge kwaliteit voor een lichte vertering
  • Omega-3 en -6 vetzuren. voor een gezonde huid en vacht
  • Hoogwaardige eiwitten ondersteunen de spiermassa
  • Knapperige brokjes, met calcium voor een sterk gebit

Kleine rassen. Grote persoonlijkheden.

Download posterPoster met kleine rassen. Schattig!

Elk pak Small & Miniature heeft nu een
GEWELDIG NIEUW ONTWERP!

De juiste Small & Miniature hondenvoeding kiezen is nog nooit zo makkelijk geweest! Let op de opvallende roze strepen en de met een kleurcode aangegeven levensfase, en u weet wat de juiste voeding is voor uw kleine hond. Ook worden de belangrijkste voordelen nu duidelijk vermeld op de voorzijde van onze nieuwe, hersluitbare verpakking!

De juiste voeding in elke levensfase

Registreer u nu
en ontvang € 5 retour

op uw volgende aankoop van Hill's™ voeding*

Probeer de voeding die dierenartsen hun eigen huisdieren geven. Blijf op de hoogte van nieuwe producten en tips over de verzorging van uw hond met onze maandelijkse nieuwsbrief. Als u zich vandaag nog bij Hill’s registreert, kunt u meteen profiteren van de voordelen.

Nu registreren

*ALGEMENE VOORWAARDEN

Verkooppunten

Hill’s™ Science Plan™ huisdiervoeding is verkrijgbaar bij de dierenwinkel en het tuincentrum. Met de Hill's Store Locator vindt u snel een verkooppunt bij u in de buurt.

* Vergeleken met de bestaande Science Plan™ Small & Miniature

[ ↑ skip to content ↑ ]