[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Anti-oxidanten

De dreiging van vrije radicalen

Lichaamscellen worden voortdurend aangevallen door 'vrije radicalen'. Vrije radicalen zijn bijproducten van de stofwisseling of ontstaan door omgevingsfactoren zoals luchtvervuiling. Ze zijn schadelijk voor cellen, omdat ze de celmembraan, de enzymen en het DNA beschadigen. Vrije radicalen zijn vooral schadelijk voor de cellen van het zenuwstelsel en het immuunsysteem; ze worden zelfs verantwoordelijk gehouden voor de progressie van vele ziekten en voor vroegtijdige veroudering.

Hoe anti-oxidanten helpen

Anti-oxidanten helpen de lichaamscellen te beschermen tegen de aanvallen van vrije radicalen. De lichaamseigen anti-oxidanten bieden wel enige bescherming. Maar door toevoeging van anti-oxidanten aan de voeding krijgt het lichaam een extra 'actief schild' dat het natuurlijk afweersysteem van het lichaam ondersteunt.

Wetenschappelijk bewezen anti-oxidanten

Hill's™ Science Plan™ voedingen bevatten een unieke combinatie van anti-oxidanten, zoals vitamine E en C, bèta-caroteen en selenium. Het is wetenschappelijk bewezen dat deze superieure anti-oxidantenformule de gezondheid van uw huisdier ondersteunt. Het helpt de kans op ziekte te verminderen en helpt het natuurlijke afweerstysteem te versterken.

Pups en kittens beschermen

Omdat pups en kittens bijzonder gevoelig zijn voor vrije radicalen, is het belangrijk dat ze zo snel mogelijk een goed immuunsysteem ontwikkelen. De Hill's™ Science Plan™ Healthy Development / Gezonde Groei producten bevatten een wetenschappelijk bewezen, superieure anti-oxidantenformule die van het begin af aan een gezond, natuurlijk afweersysteem helpt opbouwen.

[ ↑ skip to content ↑ ]